BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her i byen hvor jeg bor, ligger der en bilforhandler/Mekaniker. Han har både forretning og værksted på sin gård. Han er superfræk og lækker, altid med på en god gang lir og flirt. Han er single så han kan bare gøre hvad der passer ham.

En dag hvor jeg skulle have min vogn til service faldt vi i fræk snak og jeg beklagede mig over ham der hjemme, hans lyst var næsten væk, så jeg måtte gøre det selv... Mek spurgte om jeg ville drikke en øl med ham inden jeg sku hjem, ja tak det ville jeg da gerne. Vi snakkede om alt muligt og kom selvfølgelig ind på sex, jeg vild med sex udøvet sære steder, det viste sig at det var Mek. også. Da jeg skulle til at gå hjem sagde Mek. "jeg låser ikke hoveddøren i aften, så kan du jo komme forbi til en flaske rødvin hvis du tør" Mens jeg gik hjem kørte tankerne rundt i mit hoved, for jeg er jo gift, men masser billeder af uartig sex fik overtaget. Da vi havde spist sagde jeg til min mand "jeg snupper lige et dejligt bad" Der kom intet svar for han skullle se sport hele aftenen...

Jeg barberede ben og kussen fik en ekstra kærlig hånd, smurte mig ind i lækker creme, ordnede hår og tog en let make-up på. Sluttede af med at tage en sommerkjole der gør noget fantastisk ved mine store bryster, ingen trusser og høje sandaler, alt i alt et godt resultat, synes jeg selv. Min mand var langt inde i sportens verden, så jeg råbte "hej hej skat, jeg går en tur vi ses senere" Jeg havde sommerfugle i maven for jeg har aldrig gjort sådan noget før.

Da jeg kom til Mek havde han tændt levende lys overalt både inde og ude, vi skulle sidde på terassen. Samtalen gik lidt trægt, men det blev bedre da vi fik lidt vin, det var en lun aften, så Mek. spurgte om vi skulle gå i hans udendørs spa, det lød skønt. Så vi smed tøjet, inden vi gik i ville Mek kigge på mig og kæle for mig det var så dejligt. Vi gik i spaen og sad tæt sammen og bare mærkede hinanden. Jeg kunne mærke at han var vældig godt udrustet vi kyssede og kælede i spaen i en times tid. På terassen havde han en rund seng med net over der lagde vi os og tog rødvinen med. Vi gik stille og roligt frem for at lære hinandens lyster bedre at kende, det skulle nemlig vise sig at være det lækreste sex vi hver især havde fået nogensinde. Jeg blev slikket og kælet for til jeg var så liderlig at jeg tiggede ham om at kneppe mig vildt og voldsomt, jeg skal lige love for at han godt vidste hvordan hans pik skulle bruges, han bollede mig hårdt og da han var lige ved at komme trak han sig ud og fyrede en ordentlig ladning af på mine bryster. Bagefter lå vi lidt arm i arm, pludselig var hans skønne pik klar igen, en pæn stor pik, jeg lagde mig imellem hans ben og legede med hans bedste ven, jeg suttede og slikkede så han blev helt vild, da jeg ku mærke at han var ved at komme, suttede jeg lidt hårdere, det ku han næsten ikke klare, så han tog fat i mit hoved for at sige at han ikke ku mere, men jeg sku nok bestemme hvornår han var færdig. Så jeg fandt noget reb og bandt hans hænder fast og så fik han ellers det vildste bj, efter jeg havde redet ham, han kom i et brøl af en voldsom ogasme og jeg  slugte alt hans sæd og slikkede ham ren.

Vi lå lidt inden jeg skulle gå hjem, det var blevet efter midnat. Da jeg kom hjem sad min mand stadig og så sport. Han havde slet ikke bemærket at jeg havde været væk meget længe så jeg tænkte at det for fremtiden skulle være mig der skulle køre bilen til Mek for så ku både bilen og jeg få en ordentlig omgang, så nu går og håber på at bilen snart går i stykker igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.