BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har en veninde som jeg har kendt siden vi var 10, vi kender hinanden ud og ind. Deler vores inderste tanker og hemmeligheder. Hun er også vild med sex.En fredag aften havde hun inviteret på lammekølle og masser af vin og da jeg bor på landet og hun bor i byen aftalte vi, at jeg skulle sove hos hende. Vi spiste og fik godt med vin, jeg kunne se Søs var blevet lidt overrislet og hun bliver meget hurtigt tændt når hun er fuld.

Vi gik på bodega og mødtes med nogle af hendes venner der var i byen med hendes kæreste. Søs har rigtige dejlige kramme bryster med struttende vorter . På et tidspunkt forsvandt hun ud på toilettet med sin kæreste, han trængte til at få taget trykket. Da hun kom tilbage,var hun helt vildt tændt og jeg var ved at være godt fuld. Hun fortalte at han havde kneppet hende ude på toilettet og nu var hun mega liderlig. Jeg spurgte hende om vi ikke skulle gå hjem,mens vi gik begymdte vi at kysse Søs sagde at hun altid havde ønsket sig at have sex med mig, hun turde bare ikke spørge.

Da vi kom hjem til Søs åbnede vi en flaske rødvin og satte os i sofaen for at høre musik og snakke. Jeg åbnede min skjortebluse så hun nemmere kunne komme til min bryster."Må jeg tage dem i munden"spurgte Søs,ja stønnede jeg for jeg var voldsomt tændt, mine hænder fandt frem til hendes trusser fik trukket dem af hende så jeg kunne fingerkneppe hende,hun hylede og skreg og kom alt for hurtigt. Vi havde aldrig gjort det her før for vi ville ikke have noget til at ødelægge vores venskab. Men vi kunne slet ikke lade være vi slikkede og kyssede, i et væk. Klokken var efterhånden blev mange og pludselig bankede det på døren,"venter du besøg"? Nej sagde Søs, så vi gik sammen ud og lukkede op og til min store overraskelse stod min gamle bolleven, Morten, ude på måtten,han havde set min bil på p-pladsen og tænkte om vi gav et glas vin.

Vi gik ind i stuen og Søs hentede et glas,vi snakkede om gamle dage og jeg vidste at jeg bare skulle kigge på Morten på en bestemt måde, så blev hans pik stiv. Morten spurgte hvad vi havde lavet og vi sagde i munden på hinanden "Skal vi vise dig hvad vi har lavet"?

Søs lagde sig på sofaen og jeg lagde mig mellem hendes ben,startede med at slikke hende blidt,så hårdere og tilsidst suttede og nappede jeg i hendes klit,så hun kom i en skøn sprøjteorgasme, det var så frækt. Vi kiggede over på Morten, og sagde det er hvad vi har lavet i aften...Mortens bukser var ved at sprænge, han er temmelig godt udrustet,han tog sin pik ud og sad og legede med den,Søs og jeg nærmest overfaldt den og gav os til at sutte pik,mens jeg suttede, bed Søs i mine brystvorter og Morten gav mig finger, jeg hylede da jeg kom, det var så skønt. Så var det Søs der skulle sutte pik mens hun gjorde det, slikkede jeg hende Søs skreg "ikke mere jeg kan ikke mere og kom endnu engang".

Morten har den mest velsmagende og frække pik,jeg nogensinde har oplevet og han ved lige nøjagtig hvordan den skal bruges. Han rejste sig og sagde"nu skal du voldbolles,læg dig på ryggen på spisebordet, så kan jeg bedre trykke hårdt",han stoppede lige da han var ved at komme, hev mig ned af bordet vendte mig om og tog mig hårdt bagfra, jeg kom rimeligt hurtigt for jeg var mega liderlig og lige da han selv var ved at komme sagde han til mig "tag mig i munden og sut mig færdig",han kom i et brøl og sank helt sammen ved siden af mig.Det var det bedste sex han havde fået længe sagde han. Morten spurgte om vi ville have mere,men Søs var gået ud som et lys. Så jeg kunne få Morten for mig selv .

Klokken var nu blevet 03.30,men jeg var mere liderlig end træt og Morten,havde det på samme måde. Vi lagde os på et tæppe på gulvet og så skal jeg ellers lige love for at jeg fik pik, han kan virkelig noget med sin pik.

Vi har gentaget seancen flere gange siden og det har ikke ødelagt vores venskab nok snarere tværtimod.Søs´kæreste har også været med et par gange.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.