Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en varm sommerdag i hvert fald efter dansk standard. Vi havde været på stranden det meste af dagen og bare nydt at hoppe ud i bølgen blå og solbade. Nu var det blevet tid til at komme hjem til sommerhuset og få os lidt aftensmad og lidt at drikke. Vi fem piger havde holdt sammen siden gymnasietiden og kunne stadig hygge og feste sammen til den lyse morgen.

Inden aftensmaden skulle på grillen, skulle saltvandet lige skylles af, så jeg smed tøjet og stillede mig under bruseren, nød de kølene stråler der ramte min varme krop. Pludselig gik døren op og ind kom min bedste veninde Sanne, hun stoppede op og smilede, det må du altså undskylde Marie, men du havde ikke låst døren. Smilede tilbage og sagde det var i orden. Hun fik ordnet det hun skulle og sendte endnu et smil hen imod mig inden hun gik ud, knap var hun gået ud før døren endnu en gang gik op. Sanne stak hovedet ind og sagde: "Du har altså bare den flotteste krop og jeg er vild med en", og så var hun væk igen. Jeg kunne mærke at min krop reagerede på hendes ord, ville ønske hun var her sammen med mig her under bruseren. Jeg gjorde mig færdig og gik ind til de andre som var gået i gang med maden, jeg overtog pladsen ved grillen, så Maj kunne komme i bad. Sanne stod ude i køkkenet og snittede salaten sammen med Jane, det virkede som om de havde det sjovt.

SEX I DAG?

Endelig var alle færdige med at bade og maden stod på bordet sammen med et par flasker vin. Maden og vinen forsvandt stille roligt som aftenen skred frem og flere flasker blev åbnet. Vi var vel alle mere eller mindre overrislet da aftenen blev til nat, både Jane og Maj var gået kolde, nu sad kun Sanne, Laura og jeg tilbage i sofaen med hver vores irish coffee og sluddere lystigt om alt fra Lauras mand, der forgudede hende og havde sms'et til hende rigtig mange gange i den tid vi havde været her til Sannes omtumlet single liv, hvor der gennem det sidste stykke tid ikke havde været gang i sexlivet, hvilket hun beklagede sig noget over. Sludderen blev afbrudt af Lauras telefon der summede lystigt på bordet, det var manden der ringede, hun tog den, undskyldte sig og trak sig ind på værelset. Sanne og jeg fortsatte vores snak en stund, indtil hun kiggede på mig med et smil og lagde hendes hånd på mit lår, langsomt kørte hun hånden op under min sommerkjole, kærtegnede mit lår med dejlige rolige bevægelser, hun fastholdt mit blik som for at få min bekræftelse på at det var i orden. Stille nærmede hånden sig mine trusser og gled indenfor, hun tog fat rundt om klitten og begyndte at massere den, en stønnen kom over min læber og jeg bad til hun ville blive ved. Jeg havde tit fantaseret om at være sammen med en pige, men aldrig turde tage springet.

Hun trak hånden væk og tog fat min hånd, trak mig op og stå og kyssede mig inderligt. Vi stod helt tæt og varmen fra hendes dejlige krop forplantede sig over i min, i dette øjeblik kunne hun have fået mig til alt, jeg far fuldstændig forblændet og i mine lysters magt. "Kom" sagde hun og trak mig ind på hendes værelse, hun åbnede min kjole som gled ned på gulvet og dernæst sin egen som endte sammen med min på gulvet. Så kyssede hun mig igen og jeg hende, mine hænder gik på opdagelse overalt på hendes krop imens jeg nød hendes tunge i min mund, kunne også mærke hendes hænder på min krop. Vi lagde os på sengen og kyssede videre, langsomt røg vores BH'er og vores bryster gned sig op af hinanden, det var vildt ophidsende. Sanne stoppe kysset og kravlede ned mellem mine ben og trak mine trusser af imens hun kyssede min fisse og stak tungen op i den, jeg stønnede højlydt. Jeg ville bare have hendes trusser af og smage på hende også, så de blev hurtigt hevet af og vi lagde os i en 69'er og smagte på hinanden. Aldrig havde jeg følt noget så skønt, som når Sannes tunge ramte min klit og et par af hendes fingre kørte ind og ud af min fisse. Jeg nød også smage på hendes dejlige læber og klit, stak forsigtigt tungen op i hende og kunne mærke hvordan hun reagerede hver gang den ramte hendes indre. Hvordan hun blev mere og mere våd, jeg selv kunne heller ikke styre mine safter som løb ud af fissen på mig. Sanne stoppe inden jeg nåede klimaks og krøb op og kysse mig så jeg kunne smage mine egne safter.

Hun rakte over til skuffen i sengebordet og fandt en DILDO med vibrator frem, hun så på mig og smilede og sagde: "nu skal du bare nyde det", hvor efter hun forsvandt ned mellem mine ben som hun skubbede godt ud til siden. Igen fandt hendes tunge og fingre frem til min nu drivvåde fisse, langsomt men bestemt fik hun kørt mig ud til kanten, men kun til kanten, så stødte hun dildoen op i mig og lod den sidde der med vibratoren tændt. Så kunne jeg ikke holde mit klimaks tilbage længere, jeg kom i en kæmpe orgasme, men det skulle ikke ende der. Sanne lod dildoen sidde oppe i fisse og skubbede min ben godt op og ud, så hun kunne slikke mit bagerste hul, hun stak forsigtigt tunge lidt indenfor, aldrig i mit liv havde jeg troet at noget kunne føles så dejligt. Hun stak en finger i munden på mig og jeg slikkede den begærligt, så to fingre og da de var godt våde stak hun først den ene op bag i mig og roterede den stille rundt, så kom den anden finger også op og hun fortsatte med at dreje dem stille rundt deroppe, hvilken følelse at have dildoen kørende i fissen og Sannes fingre bagi. Der gik ikke længe før jeg kom endnu en gang og imens jeg lå og vred mig i orgasmens lyst, trak Sanne dildoen ud og presse den op bagi mig og startede med at slikke min fisse der trak sig voldsomt sammen, lige der fik jeg min første sprøjteorgasme, lille men den var der. Da orgasmen var overstået og jeg lå forpustet tilbage kiggede Sanne op på mig med mine safter i hele hovedet "kunne du lide det" sagde hun storsmilende . Jeg kunne kun nikke og smile tilbage og håbe at det ikke var sidste gang vi skulle lege sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.