BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Regnen skylder ned. Der er kæmpe vandpytter på vejen, og alle mennesker har kæmpe store regnjakker på. Der er paraplyer og gummistøvler over det hele.

Jeg sidder oppe i min lejlighed. En kop varm te og ild i pejsen. Det er så dejligt at kigge ud på regnen, imens man sidder inde i det varme. Men det bliver snart meget bedre. En stor lilla paraply stopper op på fortorvet overfor min lejlighed. Det er Frederikkes. Hun tipper den bagud og kigger op mod ruderne. Hun vinker, og jeg vinker tilbage. Jeg smiler, da hun går over gaden. Det giver et sæt i mig, da dør klokken laver en høj ringende lyd, selvom jeg vidste, at hun ville ringe på.

SEX I DAG?

"Hej skat!" råber hun nærmest lige i ansigtet på mig, da hun står foran mig.

Jeg får næsten alt luften presset ud af mine lunger, da hun krammer mig. Vores bryster mast op af hinanden. Jeg fniser og krammer selvfølgelig tilbage.

"Hej mus." svarer jeg. "Kom ind."

Jeg kigger på hende, imens hun tager overtøjet af. Hun har en lang sort jakke på med er matchende høj hælede støvler. Jeg elsker hendes stil. Jeg har dog ikke særlig meget tøj på. En tank top og mine underbukser. Hun smiler, da hun fanger mit blik. Hendes øjne tager lige et hurtigt kig op og ned af mig, og jeg smiler til hende.

"Har du også lavet en kop til mig?" spørger hun med et varmt smil, da hun har fået alt overtøjet af.

"Åh nej desværre, det glemte jeg." siger jeg lidt flovt, da hun sendte en besked, og spurgte om jeg ville have noget varmt klar til hende. Det var en sød lille anmodning efter min morgen snap til hende.

-Dejlig varm te og regnvejr- og et billede af mig i vindueskarmen.

"Det gør ikke noget." siger hun og tager koppen ud af hænderne på mig. Jeg skal lige til at protestere, da hun begynder at drikke, men Frederikke har andre planer. Hun tager fat i mig ved min talje og hiver mig helt ind til hende. Jeg elsker når hun gør sådan noget. Hun kysser mig og spreder mine læber. Varm te flyder langsomt ind i min mund. Jeg har aldrig prøvet sådan noget. Det er helt vildt underligt, men det tænder mig så sindssygt meget.

"Det smagte godt." siger jeg langsomt. Koppen er helt tom, og vi har stået og kysset i nogle minutter. Mine læber er blevet røde efter hendes læbestift. Frederikke smiler bare og sætter sig ned i min sofa. Hun læner hovedet på skrå, og jeg sætter mig ved siden af hende. Hun tager fat i mig, og med ét kaster hun mig næsten op på hendes skød. Hun fniser og jeg lægger mit hoved på hendes skulder.

"Jeg elsker din store røv Louise. Den er så dejlig blød." siger hun lige ind i mit øre. Min øreflip får også lige et enkelt bid, imens hendes hænder finder mine store bryster. "Og de her er også helt fantastiske."

"Men dine er bedre." siger jeg næsten lidt skamfuldt. Hun kigger på mig en det blødeste smil.

"Skat, jeg synes du er helt perfekt. Du har en bedre krop end mig. Det kan godt være mine bryster er lidt større, men jeg synes du har en gudinde krop. Du har en bedre røv end mig." siger hun og klemmer min ene balde. Det sender dejlig bølger igennem mig, da hun tager en god store portion balde i hendes hånd. Vi griner begge to, og forsætter så bagefter med at snave.

"Har du noget med? Eller gør vi der bare med hænder og tunge?" spørger jeg efter en ret lang kysse session. Jeg kender Frederikke ret godt. Hun elsker at have sex, og hun elsker især st få mig til at skrige i orgasme.

"Du kender mig skat. Jeg har altid noget nyt og spændende med." siger Frederikke med et sexet smil. Hun går over til hendes taske og går ind i mit soveværelse. Jeg smiler til mig selv, og rejser mig fra min sofa, jeg små løber ind i mit soveværelse efter hende. Mit hjerte hamre med liderlighed og spænding.

"Tøj af! Ned på sengen!" råber hun fra mit badeværelse. Mit badeværelse ligger lige ved siden af mit soveværelse. Jeg smiler til mig selv, og så stripper den lille bitte del af tøj, som jeg har på. Puderne bliver rykket til side, og jeg ligger og venter på Frederikke i spænding og liderlighed. Jeg gisper da Frederikke kommer ud med en stor Double strapon DILDO, allerede placeret dybt inde i hende. Den er spændt godt fast ved balderne, og spænderne og de stramme læder snore, får hende til at se død sexet ud. Jeg kan se, at hun er driv hamrende våd. Hendes safter løber ned af hendes inder lår. Hun slikker sig om læberne og går langsomt og sexet hen imod mig. Hendes hofte svinger fra side til side, og gør mig næsten helt svimmel. De to store meloner, der sidder fast på hendes bryst er helt fortryllende. Hun glider hendes hænder op og ned af den kæmpe store dildo. Den er mindst 30 centimeter lang, og 15 af dem er dog inde i hende. Mine safter begynder at løbe så meget, at jeg bliver driv våd på få sekunder af at på hendes lækre dans, som hun fremfører for mig, før hun kravler imod mig, som ligger på sengen. Jeg spreder mine lange ben for min bedste veninde og bider mig selv hårdt i læben. Men Frederikke er ikke kun min bedste veninde.

"Er du klar skat?" spørger hun.

"Er du dum? Jeg har taget noget meget større!" svarer jeg næsten aggressivt. Jeg tager det næsten som en fornærmelse.

"Men aldrig en så lækker og effektiv!" svarer hun med et stort smil.

"Det er så RIGTIGT!" jeg kommer til at skrige næsten. Med ét skubber Frederikke hele længden af dildoen hele vejen op i mig. Den store, lange dildo river mig næsten fuldstændig åben. Den store lange lilla dildo er begravet dybt inde i min bløde våde fisse.

"Den her kan også noget mere." stønner Frederikke. Hun svinger en lille dims i hendes hånd. Jeg finder hurtigt ud af, at det er en lille fjernbetjening, fordi dildoen begynder at vibrerer, imens Frederikke bliver ved med at smadre mine indre. Det føles helt fantastisk.

"Ja! Mere! Knep mig skat! Åhhh det er så godt! Stop ik!" stønner jeg højt. Jeg griber mine bryster og massere dem. Hele min krop er fyldt med dejlige bølger af ecstasy. Jeg bider min underlæbe igen.

"J-jeg kommer Louise! Kom med mig!" gisper Frederikke. Hun bukker ryggen og begynder at hamre mig hårdere. Vibrationerne kommer helt op på maks, og det samme gør de dejlige følelser, der stormer rundt inde i mig. Især i underlivet. Mine hænder finder hurtigt mine lagner istedet, og jeg bliver nød til at holde vejret. Jeg bøger min ryg og jamre.

Frederikke skriger, da hendes orgasme rammer hende. Det lyder som om, at det er et orgasme lynnedslag. Hun skriger helt vildt højt. Jeg skriger med. Min orgasme er så intens, at mine ben vibrerer endnu mere end den vibrator, der er begravet inde i min driv våde fisse. Der sprøjter ud med mine safter.

Frederikke kollapser oven på mig. Vores svedige kroppe mast op af hinanden efter en vild og fantastisk omgang sex. Mine lagner er gennemblødt med vores safter.

"Jeg må gerne overnatte her ik? Altså klokken er kun seks, haha sex, men jeg vil altså gerne sove med dig, og måske kan vi tage en runde to måske?" spørger Frederikke mig. Hun bider min underlæbe og giver mig en hurtig tungeslasker snav. Bagefter slikker hun hele vejen ned af min krop. Hver brystvorte får et enkelt bid.

"Selvfølgelig kan du det. Har du noget andet med?" spørger jeg nysgerrigt. Jeg kan mærke hendes tunge nede imellem mine ben. Mine inderlår og så min skamlæber. Hendes bløde tunge massere min ømme fisse.

"Andet hvad? Hun har sådan et uskyldigt blik, men jeg er ret sikker på, at hun ved, hvad jeg mener. Hun smiler til mig og giver mig et blink. "Altså jeg har nogle buttplugs, to æg vibratorer og en pisk."

"E-en pisk?" spørger jeg en lille smule nervøst. Jeg hjælper Frederikke af med dildoen. Hun stønner da jeg trækker den ud af hende. Den er driv våd. Jeg kan ikke lade være med at slikke på den. Hendes safter smager så godt. Så sødt og salt på samme tid. Jeg tager hendes hoved og skubber den ende, som var i mig i munden på hende. Hun stønner igen.

"Hmmm." Hun slikker og sutter løs. Det gør vi begge to.

"Ja. Min heste pisk. Jeg har haft den lige siden, at jeg red på heste, du ved." siger hun med munden fuld af lilla dildo. "Tro mig, det er sjovt."

Efter dildoen er hel ren lægger vi den fra os. Jeg lægger mig oven på Frederikke. Vores bryster igen mast op af hinanden. Vi fniser begge to, og så snaver vi lidt igen.

Pludselig hører jeg en lyd, som jeg virkelig ikke gad at hører. En bakke lande på jorden og lyden af glas der smadre. Jeg fare sammen og kigger efter lyden. Michael står i dør åbning med min reserve nøgle i hånden. Der flyder te og sukker på jorden i mit soveværelse.

"J-jeg ville tjekke op på dig. Du var jo syg igår" siger Michael langsomt.

"Hvem er det?" spørger Frederikke med et smil.

"M-min nabo." svarer jeg langsomt. Jeg rødmer af ydmygelse og generthed.

"Hej, jeg hedder Frederikke. Jeg er Louises kæreste." siger hun og fucking rejser sig op. "Hov whops." fniser hun. Frederikke har aldrig været genert med at være nøgen foran folk. Nogle gange smider hun bh'en ved stranden. Men i det mindste tager hun noget af lagnet og dækker hende underlive nu. Men den store lilla vibrator double dildo ligger på sengen. I en pøl af saft.

"Nå, men jeg ville bare se, om du var ok." siger han og går imod min hoveddør.

"M-Michael! Michael vent." råber jeg efter ham, men jeg hører min hoveddør smække hårdt i.

"Hvad? Vi er da kærester. Ik?" spørger Frederikke, da jeg kigger på hende med vandede øjne.

"J-jo selvfølgelig skat." siger jeg og kysser hende, men jeg kan ikke lade være med, at tænke på hvad der gik igennem hans hoved.

~Forsættes~

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.