Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var syv, og landmandsfruen lå stadig i sin seng, da dynen pludselig blev revet af hende, hun for sammen og så op, det var Husbondafløseren. Han bøjede sig ned og tog et godt greb i hendes hård, og trak hende op, hun skreg, du er jo sindssyge mand. Nej sagde han, men her kommer jeg klokken lort for at passe bedriften, medens din mand er væk, og så er min morgen kaffe ikke på bordet til tiden, så se at komme i gang og få mig fikset noget morgen kaffe, hun var kun iført trusser, og ragte ud efter sin morgen kåbe, men han, gav hende et rap i røven med hans store hånd, et af den der rigtigt sved, og helt sikkert ville være synligt trods trusserne. Og så sagde han det er fint sådan og skubbede hende i retning af, døren.

I køkkenet satte han sig ved køkkenbordet, og så på hende medens hun lavede kaffe til ham. Tårene løb ned ad kinderne på hende, og da hun satte kaffen og de smurte boller foran ham, sagde hun, det her kommer min mand til at hører om. Husbondafløseren grinede højlydt og sagde ja det gør han, han har nemlig bedt mig om af, lære soen i stuehuset, at alle søer på ejendommen, skal tjene til føden, og den undervisning er kun lige begyndt.

SEX I DAG?

Hun vendte ryggen til ham og ville gå, men han greb fat i hendes store kone trusser, og holdt hende tilbage. Han rejste sig og tog hårdt fat i hendes, krøllede halv lange hård, og tvang hendes overkrop ned på køkkenbordet, han hev trusserne ned over ballerne og de faldt selv det sidste stykke ned på gulvet. Slaget fra soveværelset, var tydelig aftegnet på den fjerneste balle, Han trak hånden engang til og hun skreg, og en håndflade mere kom til syne på den anden balle.

Han hev hende op at stå igen, og sagde stil dig her, og pegede i vinklen hvor køkkenskabene mødtes, så trak han en 30 cm stav med teleskop udtræk, op af lommen på siden af arbejdsbukserne, og viste den til hende, ved du hvad det er spurgte han, hun nikkede ja sagde han den er til at drive svin med, og næste gang du prøver at lave numre så er det den jeg bruger ( der er tale on en taser med teleskop forlængelse, som bruges til at drive svin med, dog men lidt mindre spinding end en almindelig taser)

Så satte han sig ved bordet igen, to en bid bolle og med bolle i munden sagde han til hende, drej dig langsomt rundt, så jeg kan se dig, hun drejede sig langsomt. Egentlig ikke så dårlig af en 40-årig bondekone at være tænkte han, hun var en stor men velformet kvinde, store bryster og en fast røv.

Hun stod nu og skjulte sit skød med hænderne, flyt hænderne sagde han, jeg får alligevel det hele at se, hun flyttede dem modvilligt.

Han rejste sig fra bordet, og sagde tak for kaffe, velbekomme sagde hun, kom sagde han og gennede hende over mod døren til brygoset, hvor skal vi hen spurgte hun bange, du skal se hvordan søer her på ejendommen tjener til føden, hanskubbede hende gennem døren og vider gennem bryggerset og ud på gårdspladsen, hun blev stående og så ængstelig ned mod hovedvejen ca. 200 meter længere nede, hvor en lastbil i det samme kørte forbi, men den kunne nok ikke se noget særligt på den afstand, videre sagde han, men hun hørte ham ikke, da hendes fulde fokus var på vejen, han prikkede til hendes ene balle med staven, og hun gav et hyl, videre sagde jeg, hun begyndte at gå over mod, stalden, hun åbnede døren og trådte ind i stalden, hvor hun kun meget sjældent kom, lige frem sagde Husbondafløseren, de gik ca. 10 meter ind i ad gangen, før han sagde til højre her, hun drejede til højre og gik lidt ned af gangen, stop her sagde han, de var nu helt omgivet at svin i deres smalle bokse, ned på knæ sagde han og lagde en hånd tungt på hendes skuldre, hun gik ned på knæ, der ind kommanderede han og pegede ind i en svine boks. Ikke tale om skreg hun af ham, men han tvang hende bare forover og, satte staven mod hendes balle, hun hylede og kravlede ufrivilligt ind i boksen, længere frem sagde Husbondafløseren, og da der ikke rigtigt skete noget prikkede han igen til hendes balde, hun hylede igen, og rykkede længere frem, og med et mærkede hun et par metal bøjler blive klemt sammen om  hendes nakke fra begge sider, så hun nu sad fast og kun kunne bevæge hovedet op og ned, hun skreg i raseri, og han prikkede igen til hendes balde med staven, hun hylede igen, ja du lyder jo også som en So sagde han, nu græd hun bare stille, og han bandt hendes ben ud til jern rammen i begge sider, så hun nu var spilet ud, og let åben.

Hun hørte ham gå og råbte du kan da ikke bare efterlade mig her, men et øje blik efter kom han til syne i næste båse række, hun begyndte nu at se sig lidt om, selv om hun ikke kunne dreje hoved kunne hun dog se at der stod en stor So på vær side af hende, båsen lige foran hende var tom, men der stod en So i boksene skrået foran hende også.
Husbondafløseren åbnede lågen bag ved den So der stod skråt til højre for hende, og så gik han igen, der gik nogen tid og hun begyndt faktisk at savne ham, da det føltes ret utrykt, kun at være omgivet af svin, hun skulle lige til at råbe efter ham, da hun hørte noget skramle, det var ham der var ved at lede en stor Orne nok omkring 200 kg. Den var kæmpe.

Nå sagde han nu skal du se hvordan en So tjener til føden, han gennede nu Ornen ind bag ved soen, den besteg Soen og biksede lidt rundt, indtil den kom inden for, så stod den stille i et minuts tid, hvor efter Ornen kom med nogen dybe grynt og så stod den stille igen, og så var det ovre, soen sagde ingen ting under hele forløbet.

Så sagde han, nu skal jeg finde en passende Orne til dig, det våver du bare på sagde hun, men han grinede bare, jeg skal på toilet råbte hun efter ham, jamen der er jo spalter under dig, så du tisser bare, jamen jeg skal skide sagde hun, så ville jeg se at få det over stået inden Ornen kommer sagde han, og så var Husbondafløseren og Ornen ude af syne.

Hun skulle virkelig skide, og tænkte på hvad han hade sagt så tænkte moske ville det være bedst at få det overstået, og hun sked, og tissede, og fandt det meget ydmygende.

Der skete ikke noget så hun begyndte at overveje hvad der ville ske, om han ville komme tilbage, om han bare ville skræmme hende og så løsne hende eller hvad, men så hørte hun nogen komme, lyden nærmede sig, og hun kunne nu hører at det var et svin der blev, ledt frem, og hun blev bange, det lød også som om de kom op af den gang hun var på. Husbondafløseren hade hentet en, ca. 25 kg gris, som på ingen måde var kønsmoden, men det kunne fro So jo ikke vide da hun ikke kunne dreje hovedet og, se bagud. Er du klar sagde han, du gør det ikke sagde hun rasende, han gennede grisen ind i boksen bag ved hende, og den stak omgående trynen op mellem benene på hende, hun skreg nej nej Stop, jeg skal nok gøre hvad du siger men ikke det her, han tog, fat i grisen og hev den tilbage, godt sagde han, men hvis ikke så henter jeg Ornen igen.

Han gik med grisen, og kom til bage med en spand og en klud efter ca. ti minutter, han satte spanden bag hende, dyppede kluden og stak den ind mellem benene på hende, og begyndte at vaske hendes behåårede fisse og beskidte røv, da han var færdig smed han spandens indhold mellem bene på hende for at skylle hendes afføring ned mellem spalterne.

Og så hørte hun en lyd hun genkendte, zzzzzh, det var lynlåsen i en kedeldragt der blev lunet ned, Husbondafløseren, var nøgen under kedeldragten, han hev den ud over skuldrene, og lagde sig på knæ bag vid hende, hun var ikke i tvivl om hvad der nu ville ske, men hellere det end en Orne tænkte hun.
Han satte pikken mod hendes mis og førte hovedet ind, og mærkede straks at hun var både varm og våd, du er jo våd din lille So, og tog fat om hendes hofter og stødte i bund,

Der kom ikke en lyd fra hende, men efter nogen minutter så kom der nogen små vellyd, ja det var jo det jeg sagde, sagde Husbondafløseren, du kan jo lide det din liderlige So.

Og så kom han i en ordentlig, eksplosion og med et brøl, han tørrede de sidste dråber og hendes safter af på hendes balder. Så rejste han sig og gik.

Da han lidt efter kom til bage, løb der en tynd slimet, streng fra hendes mis og ned på spalterne, en blanding af hendes safter og hans sæd.

Han løsnede hendes ben, og løsnede håndtaget, så hendes hoved slap fri, så kan du bakke ud sagde han, hun bakkede forsigtigt ud, og skulle til at rejse sig op da hun følte en skarp og bidende smerte i hendes ene balde, det var svine staven, Sør går på alle fire sagde han, og sagde fremad.

Hun kravlede forsigtigt på det hårde gulv, og blev ledt ind i det rum der kendes som spule rummet, hvor svinene spules rene.

Ind midt på gulvet kommanderede han, og så tog han en spulepistol fra vægen, og spulede hende, vandet var ikke koldt, men det var en ubehagelig hård stråle, han spulede hende også mellem benene, og op under mave og bryster. Da han mente hun var ren skruede han ned for trykket, og klikkede spulepistolen af, så der var en lille studs på enden af slangen, han satte den mod hendes stjerne, og holdt hende om hofterne og klemte den ind, vandet løb nu ind i røven på hende, Hun skreg da den gled ind, men han sagde bare, vi kan jo ikke have dig, gående rundt med sådan en beskidt gyllekanal, efter et øjeblik, begyndte hun at klage sig, jeg er fuld jeg kan ikke tage mere, men han holdt bare slangen vor den var og sagde du kan godt tage lidt mere.

Så trak han slangen ud, og der stod en sky af vand og lort ud af Soen, da hun var færdig, sagde det smak, og hun skreg, det der gør du ikke en gang til sagde han, nå jeg fjerner slangen så holder du dig indtil du får lov til at tømme dig, er det forstået, ja svarede hun lavmælt. Han gentog det og hun holdt sig, hun fik besked på at sætte sig på hug, og så tømme sig, dette gentog sig otte gange, efter den sidste gang tog han hårdt fat i hendes brystvorter, og trak hende op at stå, Av av av av.

Få sex i dag

Han trak hende over til vægen, hvor der var et stort bord, med en vask i. Han løftede hende op på bordet, og placerede hende med spredte ben, hvorefter han vendte sig om og tog en trimmer der helt sikkert ikke var lavet til mennesker. Han begyndte nu at barbere hende mellem benene, maskinen vibrerede voldsomt, og hun begyndte mod sin vilje at blive lidt våd igen. Til sidst gjorde han hende færdig med en skraber, medens vandet fra hanen løb ned over hendes mis, og hun begyndte faktisk at nyde det. Da han var færdige tog han hårdt fat i hendes skamlæber og trak dem til hver side, så man kunne se lige ind i hende, Liderlige so sagde han og spyttede ind i hende.

Han hev hende ned fra bordet, åbnede døren ud til gårdspladsen, og skubbede hende ud, denne gang tænkte hun slet ikke på vejen, vi skal over til den røde dør på den modsatte side sagde han, hun begyndte at gå.

Denne bygning indeholdt, søer med deres små grise, han skubbede hende frem ad gangen, indtil han sagde stop, du skal der in sagde han, hun blev stående og så ind i boksen. I den ene side, lå en stor So, bag nogle jernrør, så den ikke kunne komme ind i den anden del af boksen, men det kunne hendes små grise som kunne løbe ud og ind til hende.

Boksen var dækket med friskt tør halm og midt i boksen stod en messing farvet rør anordning. Stil dig på skrævs hende over det midterste rør der, sagde Husbondafløseren, hun gjorde som han sagde, ned på knæ sagde han, hun gik ned på knæ, og han to fat i hendes hård og tvang hende for over, så hendes hals, kom ned mod en halvrund polstret bøjle, og med det samme blev en tilsvarende bøjle lukket ned over nakken på hende og låst.

Han gik nu hen på siden af hende, han tog hendes end ben, og trak det ud over en bøjle der holdt fast i det ved knæhasen, og lagde hendes ankel i en bøjle og spændte den fast med en rem, han gentog det i den anden side, til sidst fikserede han hendes hænder, i et par bøjler foran så hun kunne støtte på dem, men ikke flytte dem.

Da han var færdig, fandt han en spraydåse med, lyserød spray, maling til grise, han sprøjtede en stribe hen over rykken på hende og ned over den ene balle, hun vidste godt, hvad det betød, det var tegnet på at en so var blevet bedægget. Han tog nu en rød tusch, og skrev datoen på hendes anden balle.

 Han trådte lidt væk for at betragte sit værk, der mangler kun en ting for at du ser ud som en rigtig So sagde han, og trak en lyserød butplugg med grise hale op af lommen, han holdt den ned foran hende så hun kunne se den, den er alt for stor til min røv sagde hun.

Han grinede, og sagde hvis den ikke kan komme ind, så må jeg jo bore for med denne, og lynede op så hans store pik hang ned for hendes ansigt.

Han gik ud af boksen for at hente noget, han kom til bage med en flaske der mest af alt lignede en ketchup tube i form og størrelse, det var dog glidecreme som bruges i forbindelse med inseminering af svin.

Han trykkede studsen ind i røven på hende, og trak den ud medens han klemte på den, så hendes røv nu var fuld af glidecreme ca. 7 cm ind, da den kom helt ud, trykkede han en stor klat lige på stjernen.

Han satte nu budtpluggens hårde metal mod stjernen og begyndte at kører den rundt, i det han pressede hårdere og hårdere, han sagde pres lidt i mod som når du skal skide så, gør det ikke så ondt, hun prøvede og det hjalp lidt, og røven begyndte at åbne sig, hun jamrede lidt og tårne løb ned over hendes kinder, og så med et så gled den ind på plads, han drejede den lidt og så var værket færdigt.

Du er godt nok den mest attraktive so jeg har set længe, sagde han. Nå men jeg har jo også andre svin der skal passes, så jeg må til bage til arbejdet, så du må hygge dig med din søster her, sagde han og grinede.

I det han gik sagde han, dyrlægen kommer senere i dag, så jeg sender ham lige forbi dig også, vi kan jo ikke risikere at du lider overlast vel.

Dyrlægen jog det igennem hende, jamen han er jo en af deres bedste venner, han kunne da ikke se hende sådan, men på den anden side så ville han nok hjælpe hende.

 

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.