Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fuck jeg har lige haft en vild fræk oplevelse!!!

Her til morgen vågnede jeg efter en nattevagt, alene hjemme som altid stod jeg op og gik i bad. I badet kunne jeg mærke jeg var småliderlig og fik leget lidt med mig selv, dog uden at få orgasme, tænkte jeg vil vente til jeg kom ud igen, så vil jeg forkæle mig selv med min nye dildo-vibrator.

SEX I DAG?

Efter badet gik jeg nøgen ind i soveværelset, hvor jeg hentede min nye didlo og gik herefter ind i stuen og lagde mig godt tilrette på sofaen. Da jeg allerede var godt liderlig og våd, gik jeg i gang med didloen med det samme, lå med vildt spredte ben mens den vibrende dildo kørte ind og ud af min nu sjak våde fisse, fuck hvor var det godt, kunne mærke jeg nærmede mig mere og mere en orgasme, tog fat med den anden hånd om mit ene bryst og nev hårdt i min allerede strittende og hårde brystvorte - Årrrhh det føles godt i hele kroppen!

Pludselig kunne jeg fornemme noget i rummet, jeg åbner mine øjne svagt og så til min store forskrækkelse, min 19 årige stedsøn Frederik stå lettere skjult bag de franske døre med en stor pik i hånden, som han onanerede heftigt. Han øjne er som paralyseret, med et intenst blik fæstnet på min fisse der lå frit tilgængelig foran ham, som var det en invitation til en gratis tur i stedmors våde og villige fisse. Jeg kan mærke jeg er så tændt, jeg bare må have noget pik nu - og pikken på den knejt er det pragteksemplar jeg har brug for! 

Skal jeg ikke hjælpe dig med den siger jeg højt og smiler frækt til ham.

Han giver et gib og stopper med at spille sin pik, mens han skræmt kigger i mine øjne, Hvaaaad siger man lavmælt. Kom herhen nu kommandere jeg, han tager hurtige skridt mod mig mens hans stive pik vipper op ad hans mave.

Jeg tager straks fat i hans store pik og begynder at spille ham. Åh ja gisper Frederik og vrider sig. Der går højst 2 minutter så kan Frederik ikke holde sig længere. Hans sperm vælter ud af pikken, jeg malker ham færdig og når heldigvis af få den største del af denne unge friske eliksir i min mund og ansigt.

Vi rejste os begge to og gik igen i soveværelset, vi stod nu på gulvet og tungekyssede.

Jeg lagde mig ned i sengen og han lagde sig med hovedet mellem mine ben og gik i gang med at slikke min våde fisse, den blev også grundigt fingerkneppet mens han slikkede løs. Jeg var mere end klar til at få pik, Frederik rejste sig fik mig vendt rundt så jeg stod på alle firer, han stod nu bag mig med hans stive pik pegene direkte mod mine våde skamlæber der bød ham velkommen, han pressede pikken mod min fisse, jeg gav et dybt støn da hans enorme pikhoved pressede sig op mellem mine skamlæber og videre op i min trængende fisse, han begyndte nu at kneppe sig langsomt op i min drivvåde fisse, inden længe var hele hans lange tykke pik oppe i mig. Århh ja hviskede jeg til ham, du har en lækker pik, knep mig nu med den!

Frederik stod nu med hans pulserende pik pumpende i min fisse, jeg blev kneppet rigtig hårdt bagfra i lang tid, måtte i mellemtiden stønne en orgasme ud i rummet, mens jeg stod på alle 4 mens hans enorme pik arbejdende hårdt i min fisse, han kunne blive ved usædvanlig længe, nok fordi han var kommet en gang tidligere.

Efter lang tid, trak han sig ud og lagde sig ned, jeg satte mig hurtigt overskrævs på ham og sank min varme fisse ned over hans tykke pik som glinsede af mine safter, gik så i gang med at ride ham i et voldsomt tempo, som fik sengen til at knirke, han lå med hænderne skiftevis på mine bryster og på mine hofter, mens jeg fortsatte mit ridt at hans enorme pik, kom endnu engang i en vild orgasme, jeg måtte holde en pause et øjeblik inden orgasmen var færdig, så sad derefter roligt og kørte min fisse op og ned over hans lange skaft.

Kneppet af stedsønMed et væltede han mig af, han lagde sig nu ind over mig, pressede igen hans stive pik langt op i mig, og kneppede mig nu hårdt helt i bund og i et heftigt tempo - Fuck han kunne kneppe! 

Må jeg komme oppe i dig når jeg er klar råbte han!, Ja fyld min våde fisse med dit sperm, svarede jeg igen!

Frederik stod nu med hænderne på sengen og armene strakt så han kunne se hvordan hans pik kørte i min fisse, efter lidt tid begyndte jeg igen at stønne en orgasme ud, den var så vild at jeg kunne mærke min fisse krampe om hans pik, hvilket også fik ham tæt på, han satte sig nu ret op på knæene, mens hans pik stadig bankede løs i min gennepulede fisse, efter kort tid stønnede han sin orgasme højt ud og begyndte nærmest at banke pikken helt i bund for hvert sprøjt der kom. Han kom længe mens han hold godt fast i mig, jeg lå og mærkede hvordan min fisse blev fyldt op af hans unge sæd i den bedste kvalitet.

Da han endelig havde afleveret alt sin sæd inde i mig, lagde han sig ned over mig og vi lå lidt og kyssede hinanden blidt, indtil han trak pikken ud med det resultat at spermen flød ud af mig og ned på min dyne.  

Jeg læner mig ind over Frederik og hvisker ham i øret. Det her holder du kæft med Frederik, der er ingen der vil tro dig alligevel. Frederik er rød i hovedet og nikker bare, jeg skal nok holde kæft. Jeg smiler og giver ham et lille kys.

Jeg rejste mig og gik på toilettet med en sperm dryppende, rød og godt brugt fisse.

 

Tænker ikke det er sidste gang jeg skal mærke den unge virile pik kiss 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 101 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.