BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nogle gange har jeg bare brug for en hyggelig aften hjemme hos en af mine veninder i stedet for en tur i byen. Så det gjorde vi. Vi var hjemme hos min veninde Cecilie. Mig, Cecilie, Natalie og mig.

”Skal jeg lave popcorn, hvis I sørger for glas til vin osv?” spørger Cecilie, da vi kommer hjem fra Netto. Vi står i køkkenet og kigger lidt trætte på hinanden.

SEX I DAG?

”Ok, jeg har glassene, hvad skal vi se på fjernsynet?” svarer Natalie. Hun går over mod skabet og tager glas ud.

Jeg står bare lidt. Jeg er så træt. ”Er det ok? Hvis jeg bare går ind og lægger mig?” siger jeg, da jeg går ind i Cecilies stue. Det var alligevel mig, der betalte for vinen. De andre piger kommer ind lidt tid efter med ven, popcorn og slik i hænderne. Cecilie tænder for fjernsynet. Hun finder et eller andet lort på DisneyPlus. Jeg er ligeglad.

Efter et par glas vin skal jeg på toilettet. ”Hey, jeg smutter lige på toilettet, bare se videre uden mig.” siger jeg og hopper let og elegant op af sofaen. De andre ser bare videre under dynen.

Jeg går ned ad gangen og ind på deres toilet. Efter jeg får min ”business” gjort, vasker jeg mine hænder, da han står i åbningen lige pludselig.

”Hov, undskyld, jeg troede ikke, at I var hjemme. Skulle I ikke ud at feste i byen?” spørger Cecilies far. Han er så fucking lækker. Han er veltrænet for sin alder. Overhovedet ikke noget dadbod over ham. Et let og veltrimmet skæg pynter hans kraftige kæber og velformede hage. Han står i undertøj - underbukser og en stram t-shirt.

”Nej nej, vi er bare her i aften.” svarer jeg og vasker mine hænder færdigt. Jeg bider mig lidt i læben af at kigge på ham. Jeg kan min krop har brug for at mærke en ældre og erfaren mands hårde, faste greb.

”Nå ja, ok. Jeg venter bare.” siger han og går ud af toilettet. Jeg sukker næsten, da han vender sig om, men jeg får da i det mindste et godt blik på hans dejlige ryg, skønne ben og dejlige røv. Haha. Jeg er så forfærdelig.

Jeg gør mig færdig og går ud af toilettet. ”All yours.” siger jeg, da jeg går ned ad gangen.

”Tak,” svarer han og går ind på toilettet. Jeg lægger mærke til, at han ikke låser døren.

Jeg går hen ad gangen og kigger ind i stuen. Mine veninder ligger stadig i sofaen og ser FILM. Jeg er så liderlig, jeg er nødt til det. I mørket ad gangen tager jeg mine bukser af. Jeg kan mærke, at jeg er driv våd. Hvorfor er jeg så liderlig af bare at kigge på min venindes far? Er der noget galt med mig? Jeg er ligeglad, fordi mine fingre finder hurtigt min ømme fisse. Jeg glider to fingre ind med det samme, der får mig til at gispe. Jeg bider min læbe hårdt. Min anden hånd finder mit ene bryst. De er så bløde og følsomme.

Efter et par minutter kan jeg ikke mere. Jeg er nødt til at mærke Cecilies fars hænder på min krop. Jeg løber næsten hen til toilettet med mine bukser i hånden. Jeg banker stille på og åbner døren. Han står i brusebadet, da jeg træder ind. ”Hov, der er lige nogen herinde.” siger han hen over lyden af det løbende vand.

”Undskyld, det er bare mig. Jeg har lige glemt noget.” svarer jeg. Jeg smiler til mig selv, da jeg ser skyggen silhuetten af hans nøgne krop. Jeg kan ikke styre mig. Jeg begynder at tage mit tøj af. Først hopper jeg ud af min stramme Calvin Klein g-streng. Jeg har jo selvfølgelig købt en matchende BH, så den flyver også af efter min trøje. Jeg åbner langsomt døren til brusekabinen.

”Annika!” siger Cecilies far forskrækket. Han dækker, hvad han kan til med sine hænder og resten af sæben, men jeg kan heldigvis se, hvad jeg gerne vil.

”Shh! Ellers kommer Cecilie.” siger jeg til ham, da jeg træder ind. Det varme vand er dejligt på min krop. Jeg smiler til ham og bryder ikke øjenkontakten.

”Sig mig, hvad fanden er det, du laver, Annika! Kan du komme ud!” siger han bestemt.

”Hold nu op, Thomas. Vil du ikke mærke en ung kvindes krop?” spørger jeg forførende. Jeg træder helt tæt på ham, så mine bryster gnidder lidt op af ham.

”Prøv at høre! Det her er forkert! Jeg er din bedstevenindes far. Det her kan vi ikke.” siger Thomas, der bare stirrer på mig. Han har ikke engang kigget på min krop. Hans blik er låst fast med mit. Det klager jeg dog heller ikke over. Hans brune øjne er så dejlige.

”Jeg er strammere, end din kone nogensinde har været. Jeg kan ting, som hun ville drømme om. Desuden, hvis du stopper med at råbe, så kommer der ingen og forstyrrer os. Jeg har allerede låst døren.” hvisker jeg stille og fniser. Thomas er målløs. Jeg fniser igen, da jeg mærker hans pik. Den er sten hård. ”Din krop lyver ikke.” siger jeg stille, da jeg begynder at stryge den langsomt. Vandet og sæben er perfekt. Den er helt smurt ind i sæbe, så jeg let kan lade min hånd bevæge sig op og ned ad hans store, hårde, dunkende pik.

Thomas kigger stadig forbavset på mig. Han ligner en lille dreng, når han kigger sådan på mig. Jeg går ned på knæ og sætter mig foran ham. Jeg drejer hans krop, så jeg får mit ansigt lige foran hans hårde pik. Jeg begynder langsomt at kysse hovedet på den. Jeg lader mine læber glide ned af hans hårde kød, hvor min tunge langsomt kommer ud min mund hist og her.

”Annika… stop nu…” siger han langsomt. Han får ikke tid til at sige mere, fordi med ét sluger jeg hele hans pik. Jeg kommer til at hoste lidt, men det stopper mig ikke. Jeg strammer mine læber omkring hans hårde kød. Mine hænder kommer også godt i gang. Den ene masserer langsomt hans nosser, hvor min anden holder stramt og hans skaft.

Jeg stopper lidt tid efter. Thomas står bare stadig helt stille. ”Vil du ikke nok kneppe mig? Jeg er så uartig.” siger jeg igen forførende med en lille stemme. Jeg kigger på ham med tiggende øjne, som et barn der spørger om en slikkepind nede i kiosken.

Med ét ændrer hans blik sig fuldstændigt. Jeg kan næsten sværge på, at der er små flammer i øjnene på ham. Han griber mig hårdt og fast. Jeg bliver næsten slynget ind i væggen. Jeg når næsten ikke at registrere, hvad der sker, før jeg er nødt til at bide min tunge så hårdt, at den næsten bliver bidt over, for bare at holde tilbage det skrig, som mine lunger lige akkurat ikke gennemtvinger ud af min mund, da jeg mærker ham. Han borer sin pik ind i mig. Jeg er drivvåd, men den er så stor, så den ikke ryger ind med det samme. Han justerer sin krop lidt, så kan bedre kan få fat. Jeg snor mine ben rundt om hans talje og mine arme rundt om hans hals. Det er godt, at de har sådan en stor bruser.

Han begynder at pumpe sig dybt ind i mig. Jeg stønner dybt hver gang, at hans pik begraver sig dybt i mig. Det varme vand løber ned af begge vores kroppe. Jeg hiver hans hoved ned mellem min bløde bryster. ”J-j-j-jeg… h-h-h-h-har… v-v-v-villet… h-h-h-h-have d-d-d-din… p-p-p-pik… i-i-i-i… m-m-m-mig… s-s-s-så… l-l-l-l-længe.” Jeg kan næsten ikke få ordene ud. Hele min krop og mine tanker er fokuseret på at mærke hver eneste lille gnidning inde i mig.

”H-h-hold din kæft” snapper Thomas. Den kommer meget pludselig. Jeg mærker den brændende sensation af smerte på min ene kind efter, at Thomas slog den. Det gør mig bare endnu mere desperat og liderlig. Jeg kradser hans ryg med mine negle. Jeg er sikker på, at der kommer til at være mærker. Hvordan kommer han til at forklare det til sin kone? Mine tanker bliver til en sløret tåge igen, da Thomas knepper mig endnu dybere og hårdere.

”Ja… Dybere… Hårdere… Knep mig…” hvisker jeg i hans øre. Han lytter og adlyder. Hans hænder strammer deres greb om min bløde røv. Jeg kan mærke, at min krop er ved at klimakse. Mine ben spænder og hans talje.

Bank! Bank! Bank! Pludselig banker det på! ”Hej, hvem er derinde.” spørger Cecilies bløde stemme ude fra gangen.

”Det er bare mig skat. Jeg er ude lige om to minutter.” svarer Thomas. Han stopper med at bevæge sig. Jeg fniser og begynder at kysse hans hals og bevæge mit underliv. Han stønner lidt.

”Ok, ved du hvor Annika er blevet af?” spørger Cecilie.

”Det ved jeg ikke. Er hun ikke med jer?” svarer Thomas igen. Hans stemme blævrer en lille bitte smule. Hans krop ryster blidt.

”Ok, kan du ikke sige til hende, at vi har sat filmen på pause indtil, at hun kommer ind igen, hvis du ser hende?” Vi kan begge hører, at Cecilie går tilbage mod stuen.

”Jo, det skal jeg nok.” sukker Thomas. Vores blikke mødes. Det er på en måde gået op for os begge, hvad det er, at vi har gang i.

”Knep mig…” hvisker jeg dragende. Der går ikke et sekund, før han begynder igen. Jeg fniser og kysser ham på munden. Han kysser igen. Vores tunger mødes imens han genoptager sin ødelæggelse af mit indre.

Jeg mærker mit klimaks langsomt komme krybende igen. ”Du må gerne komme inde i mig.” hvisker jeg i øret på ham, da jeg blidt bider det. Han stønner og løfter op i mig igen. Jeg bliver presset endnu hårdere ind imod væggen.

Vores kroppe gisper begge. Mine ben strammere sig om hans talje. Min fisse strammer som den aldrig har gjort før. Mine arme spænder og hans hals. Min ryg buer imod væggen.

Thomas’ hænder spænder også. Hver muskelfiber i hans krop spænder. Han stønner dybt ind i min kavalergang. De kommer i bølger. Som en gammel vandhane, der bliver tændt igen. Hans varme sæd sprøjter ind i mig. Mine øjne ruller tilbage ind i øjenhulerne.

Vi står lidt. Mine safter og hans sæd bliver blandet inde i mig. Det er dejlig varm følelse. Der er ingen lyd end vandet, der stadig løber. Min krop er helt slap, men Thomas holder mig stadig med et fast greb.

”Hvordan fanden kommer vi til at forklare det her…” siger han langsomt og kigger min i øjnene. Vores kroppe er stadig intimt forbundet. Hans pik er blevet lidt mere slap, men den fylder mig stadig godt ud dernede.

Jeg fniser bare og vores læber mødes i et passioneret kys, der afrunder vores lille eventyr.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.