Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev gift, da jeg var 26 år gammel, med en 40-årig succesfuld forretningsmand, jeg elskede ham, men var hovedsageligt kun ude efter hans penge og den rige livsstil.

Han har en søn, Noah, han var 16, da vi blev gift, han var lige så høj som mig, og det føltes lidt mærkeligt, at aldersforskellen kun var på 10 år, han var sød, pæn og meget genert.

SEX I DAG?

En del af den ægteskabsaftale, jeg skulle underskrive, da jeg giftede mig med hans far, var betingelsen om, at vi skulle få et barn inden for 1 års ægteskab, hans ekskone var stukket af med en masse af hans penge, så han ville sikre sig, at jeg var seriøs omkring ham, og for ham ville et barn bevise mit engagement.

Problemet var, at vi som kaniner havde prøvet at blive gravide i næsten 8 måneder, og der skete ikke noget, vi blev begge testet og fandt ud af, at han havde et meget lavt sædtal, hvilket ville gøre det så meget sværere for os at blive gravide.

Da deadline på 1 år nærmede sig, blev jeg bange, jeg ville ikke forlade ham eller livsstilen, så jeg var nødt til at gøre noget, det var der da Noah kom ind ad døren, han kom lige hjem fra skole, "Hej mommy.” sagde han, han kunne lide at kalde mig det, selvom jeg ikke var hans rigtige mor.

"God dag i skolen, skat?" Spurgte jeg.

"Det var okay. Jeg går op på mit værelse for at lave mine lektier." Svarede han.

"Okay." Sagde jeg.

Det var da jeg fik ideen, Noah er en ung dreng, og gammel nok til at producere frugtbar sperm, så jeg ville få ham til at gøre mig gravid.

Jeg ringede til min mands kontor for at sikre mig, at han ikke ville være hjemme i et stykke tid, så løb jeg ovenpå, fik et hurtigt brusebad, sprøjtede mig i min dyre parfume, tog noget blondeundertøj på og en næsten gennemsigtig silkekåbe.

Jeg gik ind i Noahs soveværelse forførende, han lå på sin seng og lavede sit hjemmearbejde som sædvanligt, jeg satte mig ved siden af ​​ham, han så meget nervøs ud, da han så, hvad jeg havde på, og han kunne ikke se direkte på mig, han sad med hans øjne ned mod gulvet, "Vi taler ikke rigtig sammen, gør vi, Noah?" sagde jeg og strøg hans hår.

"Det gør vi. Sommetider." Svarede han.

"Jeg ser dig aldrig med nogen venner. Har du en kæreste?" Spurgte jeg.

Han rødmede og blev genert: "Nej." Svarede han.

Jeg førte min finger ned ad min kavalergang og skilte siderne på min silkekåbe, lige nok til at han kunne se siderne af mine bryster, men ikke nok til at se mine brystvorter, han kiggede henover og så hurtigt væk, så jeg holdt hans ansigt og vendte det tilbage for at se på mig: “Syntes du, jeg er smuk, Noah?" Spurgte jeg.

Han nikkede.

Jeg rejste mig, han iagttog mig nervøst, mens jeg trak i silkebæltet på min kåbe og lod min kappe falde, så gled den ned ad mine arme og ned på gulvet, jeg stod der i mit røde blondeundertøj, " Har du nogensinde haft en pige, Noah?" Spurgte jeg.

“Nej, ingen." svarede han med et suk.

Jeg knælede foran ham, skubbede hans ben fra hinanden og fortsatte så med at løsne hans bukser og trak de forreste flaps til side, så rakte jeg hånden ind til hans boxershorts og tog om hans pik, den var slap, men begyndte straks at svulme i det øjeblik, jeg rørte ved den.

Han gispede og gik i panik, han trak vejret tungt og så bekymret ud: “Genert? - det er helt i orden." hviskede jeg, så gik jeg ned på ham og gav ham sit livs første blowjob, da han til sidst kom i min mund, kunne jeg mærke på mængden og tykkelsen af ​​hans sæd, da det gled ned i halsen på mig, at det var ham der ville komme til at gøre mig gravid.

Han smilede bredt, da jeg rejste mig og begyndte at fjerne min bh, men så stoppede jeg: "Nej, nej, det kan jeg ikke." Sagde jeg.

"Hvad? - Hvorfor?" spurgte han skuffet over, at jeg havde stoppet ham i at se mine bryster.

"Du siger det sikkert til din far." Sagde jeg.

"Nej, jeg gør ikke..." sagde han, da han så mig vende mig væk fra ham, blev han desperat, "...jeg lover, at jeg ikke vil fortælle ham det. På ære." sagde han oprigtigt med store øjne.

Jeg vendte mig om for at se ham i øjnene: "Lov det” Spurgte jeg.

“Jeg lover det!” sagde han.

Så jeg fortsatte med at fjerne min bh og mine trusser, og som med alle mænd, var hans øjne fast rettet mod min fisse, jeg skubbede ham om på ryggen og trak hans bukser af, jeg kravlede op på sengen og skrævede hen over ham.

"Vil du kneppe mig, Noah?" spurgte jeg og trykkede min varme dampende fisse mod hans pik.

"Ja." Svarede han.

"Ja hvad?" Spurgte jeg.

"Ja. Jeg vil kneppe dig." Svarede han.

"Højere." forlangte jeg.

"Jeg vil kneppe dig." Svarede han, men det var ikke højt nok.

"HØJERE!" Råbte jeg.

"JEG VIL FUKE DIG!" råbte han af al sin kraft!.

"God dreng." Hviskede jeg.

Det tog ikke lang tid, før hans pik var klar og stenhård igen til at indtage mig, jeg holdte den op med den ene hånd og sænkede mig ned over den, og lod den glide mellem mine fisselæber og ind i min våde og varme fisse, han lavede en lyd som et jordegern der stønnede af lykke.

Jeg vendte mig om på min ryg, så han lå oven på mig med pikken dybt begravet i hans første fisse. Så skal jeg love for at han virkelig gik til den i min fisse, med lange dybe stød. Sådan nogle unge preteen-drenge er altid lidt for ivrige efter at kneppe fisse, som om deres liv afhang af det. Det var faktisk temmelig godt og han holdte rimelig længde, da jeg havde tømt ham for hans ungdoms sæd en gang, han var klart bedre til det end sin far, der ofte kom på nul komme fem og havde en noget mindre pik end sin søn.

Inden for et par minutter pustede og stønnede han, jeg vidste, at han var ved at komme, så jeg gravede mine velplejede røde negle ind til hans unge numsekind og tvang ham til at presse sin pik endnu dybere ind i mig, "Gør det, Noah. Kom i mig, Noah. Gør det." forlangte jeg. Han kom med en brummende lyd mens hans unge pik fyldte min erfarne fisse med sin jomfruelig sæd.

Jeg lod ham ligge oven på mig noget tid så spermen rigtig kunne rende ind og gør mig gravid.

Hver aften efter skole lod jeg ham kneppe min hjerne ud, og inden for et par uger var jeg gravid.

Selvfølgelig blev jeg ved med at lade ham være med mig i flere måneder op til min graviditet, små drenge har så meget udholdenhed, det er meget sjovt at blive kneppet af dem.

6 måneder efter mit første barn blev født, og det lykkedes mig at overbevise min mand om, at han var faren, begyndte jeg at sove med Noah igen, fandme som kaniner, hver gang vi var alene, og jeg blev gravid igen meget hurtigt, denne gang med tvillinger .

Min mand var ovenud glad for alle de børn, jeg havde givet ham, men det sluttede ikke der, jeg fik et 4. barn.

Noah ved, at han er far til alle 4 børn, men han elsker at kneppe mig så meget, at han aldrig vil fortælle sin far om os, han er næsten 21 nu, og hvem ved, måske får vi et femte barn sammen?

Jeg elsker at blive avlet af ham.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.