BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lad mig starte lidt op og forklare. Jeg hedder Charlotte og er 39 år, jeg er i et rigtig godt forhold til en fantastisk fyr. En aften, hvor vi sad og drak, spurgte Jakob mig, om jeg havde nogle uopfyldte seksuelle fantasier. Jeg havde indtaget adskillige drinks og sangria med Jakob og en kollega til ham ved navn Gustav.

Jakobs spørgsmål kom lige i hælene på, at Gustav afslørede, at han havde en uopfyldt fantasi om at være sammen med en hvid kvinde.

SEX I DAG?

"Forstå mig ikke forkert," havde Gustav sagt, "jeg elsker mine sexede mørke søstre, men deres krævende holdninger kan blive afskrækket."

Jeg vidste ikke, hvordan jeg kom ind på emnet seksuelle fantasier. Gustav havde besøgt os mange gange før, han og Jakob var arbejdskammerater på et byggefirma, og vi festede ofte sammen, aldrig havde nogle af os gået over grænsen til noget seksuelt antydende. Nå, måske var der den ene gang, jeg blev fanget i at beundre Gustavs fysik ved poolen. Jeg havde aldrig rigtig tænkt over at gøre noget med Gustav, primært fordi Jakob tilfredsstillede mine behov mere end godt.

Vi sad rundt på terrassen, og jeg satte mig legende ned på Jakobs skød, han og Gustav diskuterede weekendens fodboldkampe. Det var en kølig efterårsaften, som fik mine brystvorter til at stritte lidt, da de pressede sig mod stoffet i min t-shirt. Jeg var uden bh, noget jeg ofte gjorde, når jeg var derhjemme.

"AGF bliver udslettet," erklærede Gustav og tog en tår øl.

Jakob var dybt uenig.

Jeg satte mig over til Gustav, som sad på den anden side af bordet, hvor Jakob og jeg sad.

"Er du ikke kold?" Jeg spurgte Gustav, da luften var lidt til den kølige side.

"Næh," svarede Gustav. "Jeg har varmt tykt blod."

Så, uden at tænke, udbrød jeg: "Sikkert også en tyk pik."

Sorte mænd rødmer ikke, men hvis de kunne, ville Gustav have haft flere nuancer af rødt, er jeg sikker på.

‘Charlotte’ svarede Gustav, "Lad være med at friste mig."

Jeg undskyldte hurtigt, men tilføjede så længselsfuldt: "Jakob har også en mega stor pik."

Charlotte Jakob udbrød: "Gå ikke ned af den sti."

"Nå," svarede jeg, "det gør du da ofte!"

Gustav hylede af grin.

"Bro," erklærede Gustav, "din kvinde køre dig midt over, big time."

Charlotte sagde Jakob, mens jeg sad på hans skød, mine bryster kun centimeter fra hans ansigt, "Koldt."

Jeg var i glad-go-lucky-humør. Jeg var også ekstrem liderlig. Jeg vrikkede med balderne frem og tilbage på Jakobs skød, og han slog legende mod mit lår.

"Opfør dig ordentligt, skat, vi har selskab."

"Jeg er sikker på, at Gustav har set en lapdance eller to før," svarede jeg. "Mon ikke han vil sætte pris på en god lapdance."

Jeg gav et blink til Gustav, mens jeg stak en finger ind i min mund og suttede på den i et par sekunder, før jeg langsomt trak den tilbage.

Gustav lukkede øjnene og rystede på hovedet frem og tilbage, mens han smilede kækt.

"Vi burde besøge en stripklub," udtalte Jakob. Hans udtalelse overraskede mig. Han vidste, hvordan jeg havde det med strippere og stripklubber, så det overraskede mig, da han kom med tilbuddet. Gustav vidste også, at jeg afskyede strippere og stripklubber. Han havde hørt mig advare Jakob om sådanne besøg når han var i byen med vennerne.

Det var der Jakob spurgte mig, om jeg havde nogle uopfyldte seksuelle fantasier. Hans spørgsmål var et forgæves forsøg på at ændre emnet, og vi vidste det begge. Så jeg sagde det vildeste utænkelige, der kunne dukke op i mit lille sind.

"Ja," sagde jeg, "jeg vil gerne kneppes af en stor sort fyr."

En uhyggelig stilhed overfaldt os alle, da mine ord faldt.

"Day-yum," råbte Gustav efter et par sekunder.

Jakob kiggede vantro på mig. Han kiggede på Gustav og spurgte: "Vil du?"

Jeg var chokeret over, at Jakob ville tilbyde mig til Gustav. Jeg mener bogstaveligt talt, chokeret. Indtil da havde jeg kun joket, men sandt at sige havde jeg fantaseret mange gange over, hvordan det ville være at være sammen med en sort fyr. Flere mørke mænd havde spurgt mig ud på dates, da jeg gik på gymnasie, men jeg afviste høfligt dem alle, ikke fordi de var sorte, men fordi jeg havde hørt rygter om, hvor krævende de var, når det kom til sex.

Gustav kiggede på mig og sagde: "Det er op til hende."

Nå shit. Jeg havde startet noget, og nu skulle jeg beslutte, om det, jeg havde sagt, var noget jeg mente eller ej.

"Selvfølgelig, jeg er altid klar" svarede jeg frisk med en stort smil. Det bekræftende ord faldt simpelthen ud af min mund. Jeg var chokeret over, hvor let jeg havde sagt ja til noget som skulle havde været en hemmelig seksuel fantasi.

Jeg prøvede at trække det i mig.

"Nå, jeg mener, måske, jeg mener..."

Gustav lo, og blinkede med det ene øje til mig.

"Jeg tror, hun er lidt nervøs," sagde Jakob. "Hun var også nervøs, første gang hun så min pik, men hun håndterede den godt."

Nu var det min tur til at rødme.

Gustav rykkede sig lidt i sofaen. Jeg kiggede hurtigt på bulen, der begyndte at danne sig i hans shorts. Jeg kørte mine hænder over mine bryster. Mine brystvorter stod lige ud i luften. Jeg kunne mærke at jeg var mega liderlig og våd. Kunne næsten ikke vente med at mærke gustavs store pik inde i mig. 

"Vis ham dine bryster," sagde Jakob.

Uden at tøve pillede jeg min t-shirt af for at vise mine bryster frem. Jeg dækkede hvert bryst med en hånd, og så drillede jeg let mine brystvorter mellem en tommel- og pegefinger og trak i hvert enkelt brystvorte, mens jeg bed i min underlæbe.

"Dejligt," svarede Gustav. "Meget lækkert."

Jeg kiggede på Jakob og spurgte ham, om han havde noget imod, at jeg klædte mig lidt mere af.

"Gå til den," svarede han.

Jeg rejste mig og pillede langsomt mine shorts af. Jeg havde et par små sorte Victoria's Secret trusser på, som klæbede til min våde fisse. Jeg bøjede mig frem og trak langsomt mine trusser af foran Jakob, hvilket gav ham det perfekte udsyn til min nybarberede fisse. Jeg trådte ud af mine trusser og gik hen til hvor Gustav sad overfor Jakob.

Jeg lagde mit knæ mod hans skridt, da jeg stod helt nøgen mellem hans adskilte ben. Jeg stak en finger dybt ind i min skede og kælede med klitoris, mens jeg kiggede ned på ham.

"Har du nogensinde været sammen med en hvid kvinde?" spurgte jeg.

"Nej," det har jeg ikke Charlotte, svarede han lavmælt.

"Nå," svarede jeg, "jeg har ikke prøvet en sort mand, så vi er lige."

Jeg knælede ned mellem Gustavs spredte ben. Han løftede lydløst sine balder fra stolen, så jeg kunne tage hans shorts og boxere af ham. Hans store sorte pik kom til syne. Han var allerede halvt stiv, og en rystende tanke oversvømmede mit sind. Hvis han er så stor halvt stiv, så OH! Min! GUD!, hvordan vil jeg nogensinde være i stand til at tage ham ind, med en fuld erektion?

Jeg var meget imponeret over, at Gustav var glatbarberet. Jeg tog hans enorme pik i min hånd og studerede den, mens den blive mere stiv, større, tykkere og stenhård!. Jeg så tilbage på Jakob,

"Han har overgået dig Big time," sagde jeg.

"Han er sort," svarede Jakob, "han skal være større end mig."

Gustav sad med hænderne bag hovedet og kiggede ned på mig, mens jeg studerede hans store pik. Jeg tog enden af hans uomskårne pik ind i min mund og gjorde mit bedste for at gå så langt ned på ham som muligt. Ikke alene var hans pik lang, den var tyk. Årerne i hans skaft blev tydligere, efterhånden som hans pik blev hårdere og hårdere. Jeg tog hans nosser i hånden og suttede hans pik mens han forsøgte at tilbageholde sine støn. 

"Lad os gå indenfor," foreslog jeg.

Jeg tog Gustav i hånden, og vi gik ind i soveværelset, Jakob fulgte tæt efter os. Jeg lagde mig på sengen, hvor Gustav overfalde mig brutalt, ikke på en dårlig måde men på dominerende måde. Hans kys gjorde mig helt sindssyg tændt. Han slikkede min fisse, og jeg må indrømme, at han var en ren gentleman, der tog sig tid til at spørge mig, hvordan jeg havde det, og hvad der føltes bedst – noget Jakob aldrig gjorde.

Så der var jeg - liderlig og våd. Jeg kunne ikke tro, at jeg gjorde det, jeg gjorde. Hans store sorte pik, med dens årer springende ud, var på vej ind i mig, og jeg var ekstremt nervøs. Jeg havde aldrig set, og jeg havde heller ikke oplevet noget af en sådan størrelsesorden, og for denne lille midaldrende hvide kvinde var jeg halvt rædselsslagen og halvt svimmel af liderlighed, da jeg vidste, hvad der var ved at ske.

Gustav arbejdede langsomt sit massive lem ind i mig. Jeg kunne ikke tro, hvor blid han var. Ja, jeg følte en lille smule smerte, men intet på en dårlig måde. Gustav kiggede ned på mig med sin massive pik begravet dybt inde i mig. Han bed ned på sin underlæbe, mens sveden løb af hans pande.

Han arbejdede metodisk sine hofter frem og tilbage, og hans massive lem fyldte mig helt ud. Med hvert vellykket fremstød udstødte han et "ugh", og jeg blev snart forelsket i hans primitive lyde. Jeg er ikke højlydt, når jeg bliver kneppet, men denne aften var jeg meget højlydt med støn og skrig.

Der skulle ikke meget til for at få mig til at få orgasme. Jeg lukkede øjnene og slog mine hænder sammen til hvide knytnæver.

"Åh! Min Gud!" Jeg råbte, da den første bølge af en massiv orgasme skyllede ind over mig og gennem mig. Jakob fik mig altid til at komme men Gustav gav mig orgasme, som jeg aldrig havde fået orgasme før. Jeg mistede overblikket over orgasmerne.

Gustav lukkede øjnene og skød sin ladning ind i mig og stønnede Årrrrhhhh Jaaaaa Charlotte!!!. Jeg vidste det øjeblik, han kom, for det flød ud af mig og samlede sig på lagnerne. Det fik mig også til at black-oute et øjeblik. Jeg vågnede og fandt, at Gustav stadig var inde i mig, trykkede hans lækre læber mod mine og skubbede hans tunge dybt ind i min mund. Åh min gud - hvilken passioneret elsker!

Gustav rullede om på ryggen. Hans massive pik glimtede med en blanding af både hans sperm og min juice. Jeg steg hurtigt op på ham og skubbede hans halvslappe pik tilbage i min ømme våde fisse. Jeg vuggede frem og tilbage, plantede mine hænder på hans store sorte bryst. Jeg lukkede øjnene og rystede, da endnu en massiv orgasme flød gennem min krop.

Jeg mistede overblikket over alle de orgasmer, og mens jeg lå der, kiggede jeg over på Jakob, som lå nøgen i samme seng som Gustav og jeg selv, med stiv pik. Jeg flyttede over til hvor Jakob lå på ryggen og fortsatte med at give ham et blowjob. Pludselig, ud af ingenting, mærkede jeg tre overbevisende fingre, der kom dybt ind i min ømme skede. Jeg kiggede tilbage for at se Gustav fingerkneppe mig med et stort grin på ansigtet.

Jeg afsluttede mit blowjob på Jakob og vendte så min opmærksomhed tilbage til Gustav hvor pikken var begyndt at komme sig. Jeg fik gang i ham efter at have pirret ham i et par minutter, og endnu en gang mærkede jeg glæderne ved at ride på hans store sorte pik. Jeg var hooked på denne gudeskønne chokostang.

Jakob er stadig min mand, men jeg har fået øjenene op for den sorte pik. Gustav og jeg har ikke kneppet i et par uger, men jeg ved, at vi vil gøre det igen. Det er kun et spørgsmål om tid. I mellemtiden har jeg løsnet op om mit forbud om stripper kællingerne og besluttede at lade Jakob opfylde sine egne fantasier. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.