Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at vi nu havde fået Lars indviet i vores dejlig sexliv blev hverdagen både nemmere og meget frækkere. Knægten var lærenem og vi havde mange skønne timer sammen, både i vores rum i laden men absolut også i sengen, på badeværelset, i køkkenet, ja, overalt når trangen kom over os.

Lars havde lovet os, at han ikke ville sige noget til Else og Per, men efterhånden blev det svært for os alle tre at tie stille med det, så en dag ved morgenbordet blev vi enige om at invitere Else over. Hun blev ellevild, og sagde at hun ville komme i løbet af en times tid.

SEX I DAG?

Da Elses bil kørte ind, sad vi alle tre nøgne ved køkkenbordet. Else kom glad ind. ”Hej, hvor er jeg glad for… ” og så gik hun i stå. Lars havde rejst sig og gik hen imod hende med en dejlig, kampklar stiv pik. ”Hej moster, kan du se hvor glad jeg er for at se dig”? grinte han, lagde armene omkring hende og gav hende et dybt tungekys.

Else reagerede instinktivt. Hun var endnu ikke kommet sig over chokket, men lod Lars kysse hende.

”Har du ikke for meget tøj på, moster?” Lars hjalp Else med at smide tøjet og snart stod min frække svigerinde også nøgen foran os. Mette og jeg blev siddende og lod Lars tage føringen. Han gav nu Else endnu et tungekys imens han æltede hendes store bryster.

Else havde taget et fast tag i hans stive pik og begyndte at spille den. Jeg kunne se hvordan pikhovedet blev våde når Else trak forhuden frem og tilbage. Lars førte nu Else hen til bordet hvor han placerede hende, så hun stod overfor os og støttede hænderne på bordet.

Han spredte hendes ben og satte sig på hug bagved hende. Elses øjne svømmede allerede af liderlighed, og hun gav et dybt sug, da Lars’s tunge fandt hendes stive klit. Efter at have slikket sin moster lidt rejste Lars sig op. Han tog fat i sin pik og førte den hen til hendes fisse.

”Åh ja Lars. Giv mig pik. Jeg vil have dig.” Lars gned sit pikhoved op og ned ad hendes våde skamlæber før han stille trængte op i hende. Else stønnede nu mere og mere efterhånden som Lars begyndte at kneppe hende. Hendes store flotte bryster gyngede foran os, mens hun skiftevis kiggede os dybt i øjnene.

Vi sad bare og nød synet af vores dreng, som nu med et fast tag i hofterne var ved at kneppe sin moster. Vi kunne se på Else, at hun snart var ved at være der, og Lars pumpede også heftigere og heftigere sin pik op i hende. Else stønnede helt vildt nu, og så kom hun i et skrig, samtidig med at Lars tømte sin pik oppe i hende.

Totalt udmattet faldt hun nu hen over bordet. Lars stod stadigvæk med pikken oppe i hende og lod den langsom falde indtil den gled ud. Vi kunne høre hvordan spermen dryppede ud af fissen og landede på gulvet.

Else kom til sig selv og gik over til os og gav os hver et kys. Med et lykkeligt smil om munden satte hun sig nu overfor os og Lars satte sig ved siden af hende.

”Ja, kære søster. Så ved du også at Lars er med på det”. Mette smilte til sin lillesøster. ”Nu mangler vi så bare at få fortalt Per det.”

Else kiggede let rødmende på os. ”Det bliver ikke det store problem. Ham har jeg kneppet med de sidste 2 år”. ”Hvad har du”? Mette stirrede overrasket på sin søster.

”Ja, den aften, hvor han var blevet konfirmeret og I alle var gået, delte vi en flaske vin, og så skete det bare uden at nogen af os tænkte over det. Dagen efter fik vi snakket det igennem, og blev begge enige om at det var nok lidt forkert, men at det faktisk var dejligt, men han ved ikke noget om jer, selv om jeg tror at han har en mistanke.”

”Lars, smut over og hent Per. Vent med at komme tilbage indtil der er gået en time, så går mor, moster og jeg over i laden. Sørg for at I begge er nøgne når I kommer ind.”

”Jamen far, hvad tror du at Per vil sige til, at jeg beder ham om at trække tøjet af.”

”Du finder nok på noget. Du kan jo også godt lide en stiv pik.” Lidt beklemt tog Lars en trøje og shorts på og gik så for at hente Per.

Else kom over og stillede sig imellem os. Hun tog fat i min pik, samtidig med at hun begyndte at kæle for Mettes fisse.

”Nå der er nok nogle som er blevet liderlig af at mig blive kneppet af jeres knægt.” Else grinte over hele hovedet mens hun spillede min pik og gned Mettes fisse. Jeg kunne godt mærke, at hun ikke skulle fortsætte ret længe før jeg ikke kunne stoppe, så jeg fjernede hedes hånd.

”Nu går Mette og jeg over i laden, så kan du lige skylle dig og komme over til os.” Jeg tog Mettes hånd og sammen gik vi over i laden. En skummel plan var ved at danne sig i mit hoved, så jeg fandt 2 sæt manchetter frem og gav Mette det ene sæt på håndled og ankler.

Hun blev nu spændt op til 4 kroge i væggen så arme og ben var spredte. Jeg fandt en rimelig stor Buttplug, fugtede den og hendes røv, og førte den forsigtigt op i hende. Else var i mellemtiden dukket op, så hun fik samme behandling, og snart stod de to søstre og kiggede ind i væggen, mens de ventede på at deres sønner skulle komme.

Kort tid efter dukkede drengene op. Begge nøgne og begge med halvstive pikke. Per rødmede lidt da han så mig stå med en stor stiv pik. ”Hej onkel. Wauwh …. Det må jeg nok sige …. Hold da op.” Jeg kunne godt se, at knægten var lidt usikker, så for at bryde isen gik jeg hen til ham, tog fat i hans pik imens jeg satte mig på hug foran ham.

Han kiggede forskrækket og overrasket ned på mig, da jeg tog pikken i munden og begyndte at lege med den med min tunge. Jeg tog fat i Lars’s pik og trak ham hen til os. Lars gav nu Per et dybt tungekys, mens jeg suttede på Pers pik og spillede Lars’s.

Begge knægte var nu blevet så liderlige, at deres stive pikke stod vandret ud fra kroppen. De skævede begge to til deres mødre, som stod bundet henne ved væggen.

Jeg slap deres pikke og gik hen og hentede 2 piske. ”Nu synes jeg at I skal tage og give jeres mostre en god omgang. Jeg tror at de venter på det”. Smilende gav jeg dem hver sin pisk.

Drengene tog piskene og gik hen til deres mødre/mostre, og snart genlød laden af piskesmæld samt høje skrig og støn, hver gang en piske ramte en balde eller en ryg.

Jeg gik rundt og filmede det hele og jeg må nok tilstå, at det var enormt liderligt at se de to knægte stå og piske de to skønne kvinder, som hang hjælpeløst uden at kunne gøre noget.

Ved fælles hjælp fin vi nu vendt Mette og Else, så de stod fastspændte med front imod os. Deres bryster fik nu en omgang med pisken, og jeg kunne se i deres ansigtsudtryk at de nød det 100 %.

”Nu er det vist tid til at de bliver kneppet”. Drengene forstod en hentydning, og smed piskene, hvorefter vi løsnede kvindernes ben. Lars gik hen til sin mor, løftede hendes ben op omkring hofterne og stak sin pik op i hendes våde fisse. Per gjorde det samme med sin mor.

Begge mødre var nu helt udblokket, da de jo stadigvæk havde dildoen oppe i røven.  Drengene huggede brutalt deres pikke op i dem, og laden blev fyldt af støn og skrig, alt imens jeg filmede på livet løs.

Der gik ikke lang tid, før både Mette og Else kom i hver sin store orgasme. Deres safter sprøjtede ud af fissen i kaskader, og udmattet hang de nu i deres opbundne arme. Drengene trak deres pikke ud og gav deres mødre et stort tungekys.

Mens Mette og Else udmattet satte sig ned for at komme til hægterne igen, kunne jeg se at Lars og Per stod og hviskede sammen mens de kiggede hen imod mig. De kom nu hen til mig, tog kameraet og gav det til Mette, og førte mig hen til bordet.

Lars lagde sig på ryggen på bordet og Par hjalp mig op, så jeg kunne skræve over Lars’s krop. Langsom sænkede jeg mig ned over Lars’s pik, som Per behændigt styrede hen til mit røvhul. Jeg kunne mærke pikhovedet presse imod min lukkemuskel. Jeg slappede af og kunne nu mærke hvordan min søns stive pik langsom gled op i mig.

Per var i mellemtiden kravlet op bag ved mig og pressede mig forover så jeg lå ned over Lars’s krop. Nu kunne jeg fornemme at hans pik også var på vej ind i mig. Det krævede meget koncentration for mig at slappe så meget af bagi, men endelig gled Pers pik også ind i mig.

Drengene fandt hurtigt ind i en rytme så deres pikke synkront gled ud og ind af min røv. Jeg lå bare og nød den dejlige behandling samtidig med at jeg kyssede min søn. Min stive pik var klemt imellem vores maver, og jeg kunne mærke at der ikke var lang tid til at den ville sprøjte.

Med min tunge dybt inde i Lars’s mund mærkede jeg hvordan drengenes pikke svulmede op inde i mig, og som på kommando sprøjtede de begge deres sperm dybt inde i mig, samtidig med at spermen væltede ud af min pik.

Langsomt blev drengens pikke slappe igen og gled ud af mit gennem kneppede røvhul. Jeg kunne fornemme hvordan spermen løb ud af mig og ned over Lars’s slappe pik. Mette havde heldigvis optaget det hele, og jeg kunne næsten ikke vente med at skulle se den FILM.

Mens vi lå på bordet og slappede af, opdagede vi at Else pludselig rejste sig op og løb hen imod døren. Der lød lid tumult udenfor og så kom hun tilbage med vores nabo, den 80-årige Anton. Anton er en spinkel mand, så Else havde ikke nogen problemer med at skubbe ham ind til os.

Vi kunne se at hans overalls var åbne og hans slappe pik hang ud af dem. Brød betynget stod han og kiggede ned i gulvet.

Fortsættes i del 5

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.