Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have afsløret, at det var mig der suttede fars pik på toilettet, følte jeg det som om der faldt en sten fra mit hjerte. Far hentede en øl til os, og vi satte os for at snakke lidt.

"Jeg har jo været sammen med Per af og til i de sidste år, og jeg havde også håbet at vi to skulle finde sammen, men jeg synes ikke lige lejligheden har været til det."

SEX I DAG?

Jeg grinte frækt til far. "Så var de jo godt, at jeg tog initiativet. I øvrigt ved Bent det godt. Han snuppede mig på fersk gerning da jeg kom ud".

"Ja, det tænkte jeg nok, den gamle gris. Jeg har faktisk aftalt med ham at han og jeg skulle have lidt sex i dag, måske vil du være med"?

"Er du da sindssyg. Det er ikke noget jeg hellere vil."

"Så smut lige hen og hent ham. Jeg tor han har middagslukket lige nu".

Jeg skyndte mig hen til Bent, men da jeg trådte ind på hans kontor, vidste jeg ikke lige hvordan jeg skulle få det sagt.

"Øh, far siger at du skal komme hen i vognen og kneppe mig." fik jeg sagt, og Bent slog en kæmpe latter op.

"Nå, det siger han, men så må vi da vist heller komme afsted."

Vi gik indenfor alle tre. Heldigvis er der Aircondition i vognen, ellers var vi smeltet.

"Nå Karl, så fik du også Aksel lokket med på vognen. Du har jo bollet Per i flere år, så jeg tænkte nok at det ville komme."

"Nej, det var nu Aksel som fik mig med." grinte far. "Nu synes jeg at du skal smide tøjet, mens Bent og jeg nyder synet og en øl."

Jeg var pludselig blevet en lille smule genert. Selvfølgelig kendte jeg Bent, men at han nu skulle se mig nøgen, var en smule grænseoverskridende.

Nå, men jeg havde selv startet det. Så jeg smuttede ud af min t-shirt og shorts, og stod nu nøgen foran dem.

"Nå, noget har han da arvet fra dig, Karl. Sikken en flot pik han har mellem benene."

Jeg var ved at være temmelig mærket af situationen og min pik begyndte at rejse sig. Snart stod den helt stiv ud fra min krop.

Bent trak mig hen til sig, og gav min pik et kys, inden han tog den i munden og suttede den, samtidig med at han legede med mine nosser.

Far smuttede ud af sit tøj, og overtog nu pladsen mens Bent klædte sig af. Bent var næsten 70 år, og havde en stor mave, hvorunder der var en lille halvstiv pik.

Der var ikke så meget plads i vognen, så vores kroppe gned op ad hinanden. Bent stod nu, så jeg kunne fange hans pik med min mund. Da jeg først fik den ind i varmen begyndte den hurtigt at vokse.

Jeg kunne smage hans dejlige presperm mens min tunge gled rundt om hans pikhoved.

Far vendte mig nu om så jeg lå på maven på bordet. Han lænede sig ind over mig, skilte min balder og satte sin mund til mit røvhul.

Tungen kredsede omkring hullet, og jeg var ved at gå til af liderlighed. Nu kunne jeg mærke, at han forsøgte at presse tungen ind. Jeg prøvede at slappe helt af, og så fik far tungen lidt op i min røv.

Jeg kunne se, at Bent stod bagved far. Det så ud som om han havde fået sin pik op i far, og jeg kunne fornemme på fars bevægelser at han nu blev røvpulet af sin gode, gamle ven.

Far prøvede nu at stikke en finger op i mig. Han kredsede først omkring hullet, og så kunne jeg mærke en let smerte, da han passerede ringmusklen.

Så kom der endnu en finger ind i mig, og far kørte stille de to fingre ud og ind af mit hul. Smerten blev hurtigt til velbehag og da han pressede den tredje finger op, var det bare ren nydelse.

"Nå, knægt, så er det vist på tide at vi får taget den mødom." Far rejste sig op, spyttede i hånden og gjorde sin pik våd og satte den hen imod mit hul.

Han løftede mine ben op på sine skuldre og begyndte så at presse lige så forsigtigt. Det gjorde vildt ondt, dan han pressede sit store pikhoved forbi musklen, men da han først var inde var det bare skønt.

Bent havde sat sig ved siden af mig og sad og nød synet. Min stive pik lå op ad maven, og en våd plet af presperm bredte sig på mig.

Far var nu begyndt at køre pikke ud og ind af min røv, mens han stønnede "Hold kæft, hvor er du lækker, knægt. Dejligt stramt røvhul."

Jeg var efterhånden helt væk. Sansede kun den dejlige pik som stemplede ud og ind af min røv. Til sidst måtte jeg overgive mig. Min pik kom i så store sprøjt, at det meste landede i mit ansigt.

Far fortsatte med at kneppe mig, men nu kunne jeg mærke at hans pik voksede i mig, og med et brøl hamrede han den helt i bund. Jeg kunne mærke hvordan den pumpede spermen op i mig.

Far lænede sig forpustet ind over mig og slikkede min sperm af mit ansigt, og så fik jeg et dybt tungekys af ham.

Fars pik gled nu ud af mig, og jeg kunne fornemme hvordan hans sperm løb ud af min røv. Bent rejste sig og stillede sig nu imellem mine ben. Han tog fat i sin pik og stødte den ind i mit spermsmurte hul.

Hans pik var ikke så stor som fars, så det var bare ren nydelse at mærke den. Han var åbenbart blevet liderlig af at se os, for der skulle ikke mange stød til, før han også tømte sig oppe i mig.

Far og Bent stod nu og kyssede hinanden dybt, mens jeg lå og kom til mig selv igen, med spermen dryppende ud af mit lidt ømme røvhul.

"Hold da op, sikken en debut." Far kiggede ømt ned på mig, og jeg smilede kærligt tilbage til ham. Det var dejligt at ligge og se de to voksne mænd stå og kysse hinanden.

"Skal vi lige gå over og skylle os, og så gå en tur rundt på pladsen, for at se om der sker noget." foreslog Bent, og den var vi helt med på.

Nøgne gik vi over for at bade. Jeg var noget stolt ved at gå sammen med far og Bent.

Efter at have badet gik vi nu rundt på pladsen. Der var ikke så mange telte og vogne, og de fleste var gengangere fra de forrige år.

Bent hilste hjerteligt på mange af dem. Man kunne godt se, at han var en populær lejrchef, og jeg tror nu også at mange af dem der var her, havde stiftet nærmere bekendtskab med ham.

"Der er kommet en stor Autocamper herhenne, men to ældre fyre. Lad os lige gå derhen." Bent gik rundt om en høj hæk, og her holdt den største camper jeg nogensinde havde set.

Udenfor sad to nøgne, gamle mænd tæt ved siden af hinanden. Jeg ville tippe dem til at være over 80 begge to. Den ene høj og slank og den anden mindre og relativt fed, med en stor mave ligesom Bent.

Da vi nærmede os, løftede de begge to hænderne til hilsen og vi gik hen til dem. Vi fik hilst på hinanden, og jeg kunne godt fornemme at de ikke rigtigt kunne få øjnene fra min unge krop.

Begge deres store pikke begyndte at rejse sig, og vi var da heller ikke upåvirket af situationen. Far tog det første skridt og begyndte at gnide sin pik, og Bent fulgte hurtigt efter.

Nu kunne jeg se at blodet begyndte at strømme til de gamle mænds pikke, og de rejste sig i fuld styrke ud imellem deres ben. Jeg kiggede spørgende på far, som nu stod med Bents pik i hånden og han nikkede stille til mig.

Jeg stillede mig hen foran dem, bukkede mig ned og to en pik i hver hånd og begyndte at gnide dem. Begge mænd sukkede dybt, da jeg rørte ved dem.

Nu tog jeg deres pikke i munden på skift og suttede dem mens jeg legede med deres store, tunge nosser. Far og Bent stillede sig på hver side af mændene så de kunne sutte deres pikke.

Den slanke havde en lille tynd pik, så jeg vendte mig om og satte mig på pikken med ryggen til ham. Han gled ubesværet ind i mig. Jeg havde jo også haft fars store pik inde i mig for ganske kort tid siden.

Jeg begyndte at ride ham og han stønnede mere og mere, mens han stadigvæk suttede på Bents pik. Efter lidt tid skiftede jeg over til den fede, som havde en væsentligt større pik. Jeg satte mig med front imod ham, og styrede pikken op i min røv.

Efter lidt besvær gled han nu op i mig, mens jeg hjalp ham med at sutte far pik og nosser. Det var skønt at mærke hans store pik solidt plantet i min røv, og jeg begyndte efterhånden at blive godt liderlig.

Far gik nu hen og trak den slanke mand op ad stolen. Far lagde sig på et tæppe og manden skrævede over ham og sank ned over hans pik. Han havde åbenbart et godt, veltrænet røvhul for inden længe var fars pik helt i bund.

Den fede, som jeg sad og red hviskede til mig, at hans ven godt kunne have 2 pikke i røven. Jeg rejste mig op og gik hen til far og den slanke, satte mig på knæ bagved og pressede den slankes overkrop hen over fars krop.

Han sad nu stille med fars pik helt oppe i røven mens jeg forsigtigt begyndte at presse min pik op i ham. Han stønnede lidt da mit hoved gled forbi hans muskel og så kunne jeg presse mig ind i ham.

Min pik lå nu og gned op ad fars pik, mens de begge arbejde frem og tilbage i hans røv. Bent og den fede kom hen og så på os, mens de spillede hinanden pikke.

Det blev for meget for mig, så jeg tømte min pik i lange fede sprøjt oppe i hans røv. Udmattet faldt jeg om på tæppet mens den slanke fortsatte med at ride far.

Bent og den fede satte sig nu på hver side af mit ansigt og spillede deres pikke. Jeg tag fat i deres nosser og legede lidt med dem, og fik også til sidst en finger op i begge røvhuller.

Bent tog nu fat i sin pik og begyndte at onanere den mens han satte den helt hen til mit ansigt, og inden længe landede der en masse fede sprøjt af varm sperm ud over mig.

Da far og den slanke så det ville de også komme ud over mig. Den første der kom, var den lange. Jeg har aldrig oplevet så meget sperm. Det sprøjtede ud af hans pik i den ene lange stråle efter den anden og lande i hele mit ansigt.

Far begyndte nu at tørre spermen hen imod min mund med sin pik. Han kørte pikken rundt i hele mit ansigt, og jeg slugte al den sperm som han pressede hen til min mund.

Til sidst pressede han pikke ind i min mund og gav mig sin dejlige ladning, hvorefter han gav mig et dybt tungekys og slikkede mit ansigt helt rent for sperm.

Resten af dagen fik vi til at gå med at slappe af i den store autocamper hos de to mænd. De diskede op med lækker mad og øl og vin, så der var en god stemning. Da vi endelig gik til ro, faldt jeg i søvn i min fars arme.

Fortsættes ...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.