Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så langt tilbage som jeg kan huske har vi været med far på camping. Vi er min storebror Per som nu er 22 år, og mig Axel som er 16 år. Jeg husker ikke min mor, da hun gik bort da jeg var 2.

Vi har altid besøgt den samme campingplads ved Fåborg, som Bent har bestyret i alle årene. Campingpladsen er relativt lille, og har ry for at være et lille smørhul for nudister og specielt homo- og biseksuelle.

SEX I DAG?

Min far, som hedder Karl, er en høj, slank muskuløs mand på 46 år, og han har altid været der for Per og mig.

I mine barneår tænkte jeg ikke så meget på, at far aldrig havde kvindelige gæster, men nu da jeg selv er blevet interesseret i sex kan jeg godt se, at det er lidt underligt.

Per og jeg har leget lidt med hinanden de sidste par år. Jeg har arvet mit udseende fra min far, hvorimod Per ligner de billeder jeg har set af mor. Lille og spinkel med et smukt ansigt og en næsten hårløs krop.

Det hele startede da jeg var 14 år, og en dag lå og spillede pik. Per var flyttet hjemmefra men dukkede uventet op og så hvad jeg havde gang i.

Jeg blev meget forskrækket og flov, men han satte sig ved siden af mig og beroligede mig. Forsigtigt tog han om min pik og begyndte at onanere mig. Han bøjede sig ned og tog den i munden, og legede med sin tunge omkring mit pikhoved.

Da jeg mærkede hans varme mund og spillende tunge var det som om det hele eksploderede i mig. Meget bedre end når jeg selv spiller den af.

Med et støn pumpede jeg 5-6 ladninger varm sperm ind i Pers mund. Ikke en dråbe gik til spilde. Hans slugte hele ladningen.

Den dag fik jeg ikke lov til at røre ved Per, men der har været mange gange siden, hvor vi har suttet hinandens pikke.

2 dage før vi skulle afsted i år, far og jeg kom Per lige forbi for at sige farvel. Jeg havde lovet ham at jeg lige skulle sutte hans pik inden vi rejste.

Vi gik ud i garagen for far var hjemme og pakke. Jeg lynede Pers bukser ned og trak hans allerede stive pik frem og tog den i munden. Min tunge legede omkring den mens jeg kælede for hans nosser.

”Åh, du er sgu snart lige så god som far” stønnede Per. Jeg standsede og kiggede op på ham.

Han var helt rød i hovedet. ”Ups, det røg lige ud af mig.”

”Sig mig, har du og far suttet pik på hinanden, hvor længe har i gjort det.” Per så meget flov ud. ”Siden jeg var 17 år.”

”Har I også bollet.” Jeg kunne se at Per var ved at græde da han hviskede ”Ja, nogle gange”.

Jeg var både vred og skuffet og trampede ind på mit værelse. Hvis Per ville sprøjte i dag, måtte han sgu selv klare det.

Da vi kørte i Autocamperen 2 dage senere var min vrede væk, og jeg glædede mig til at komme på ferie og hilse på Bent, men i mit baghoved lurede alligevel en plan om at få lov til at prøve far.

Da vi ankom til pladsen, gik vi ind til Bent. Nu kunne jeg lige pludselig se, at far og Bent hilste på hinanden på en lidt indforstået måde. Mon også de har noget kørende.

Da vi var blevet anvist vores sædvanlige plads, og havde fået sat det hele op ville jeg lige kigge mig lidt omkring.

Da jeg kom ind i den lille toilet- og badebygning, opdagede jeg at der, i væggen imellem de to toiletter var lavet et hul, som var beklædt med læder.

Jeg havde selvfølgelig hørt om Glory hole, og tænkte at det nok var en service fra Bent, til dem som var lidt generte. En plan begyndte at forme sig i mit hoved.

Jeg gik tilbage til far, som sad og fik en øl sammen med Bent. Da de havde drukket den, meddelte far at han ville i bad.

”Ok, så kører jeg en tur på cyklen.”

”Ja, gør det, min dreng.”

Jeg skyndte mig afsted, og kørte ned og stillede cyklen bag ved bygningen og låste mig ind i det ene toiletaflukke. Inden længe kom far, og tog et brusebad.

Han gik nu ind i rummet ved siden af mig. Han havde kun lige badehåndklædet omkring livet, og da han smed det, kunne jeg gennem hullet se hans pik.

Jeg havde ofte set den før, da vi ikke var så hysteriske med at gemme os for hinanden derhjemme, men det var ligesom blevet noget andet og mere spændende og frækt nu.

Min pik begyndte at rejse sig da jeg så hvordan pisset strømmede ud af fars pik. Da han var næsten færdig stak jeg en finger ind i hullet og gjorde tegn til ham.

Jeg kunne se at han bukkede sig ned for at kigge ind, men jeg holdt hånden for hullet. Da han rejste sig op igen, prøvede jeg en gang til med fingeren.

Nu kunne jeg høre at han flyttede sig, og så mærkede jeg noget som ramte min finger. Jeg skyndte mig at trække den til mig, og så kom hans store pikhoved til syne.

Der sad en lille dråbe pis på det, og jeg stak min tunge frem og slikkede den i mig. Jeg lod nu læberne ligesom kysse det store hoved samtidig med at tungen kørte rundt om det.

Far brummede lidt og skubbede mere af sin pik ind til mig. Jeg kunne nu omslutte hele hovedet med min mund og fortsatte med at lege med min tunge.

Det var heldigvis en tynd væg, så snart var det meste af fars pik inde hos mig. Jeg tog fat om den og begyndte at onanere ham, mens jeg beholdt den i munden.

Far begyndte nu at lave kneppe bevægelser i min mund og jeg kunne høre, at han stønnede mere og mere. Jeg mærkede hvordan pikken voksede i min mund og så skød han en kæmpe ladning sperm ind i mig.

Jeg sank så meget jeg kunne og samlede resten i munden så jeg kunne synke det når han trak sig ud. Jeg kunne høre at far sukkede dybt, og så trak han pikken til sig igen.

Jeg hørte far gå ud, og da han var udenfor, hørte jeg ham sige ”Det er sgu et dejligt hul du har lavet i væggen, Bent.”

”Ja ikke, jeg gør jo noget for mine kunder.”

Jeg ventede lidt med at gå ud, men da jeg kom udenfor, stod Bent der med et smørret grin.

”Nå, jeg tænkte det sgu nok, først Per og så dig, men jeg håber da, at vi når at få noget ud af det sammen inden i kører”.

Med den kryptiske bemærkning vendte han sig om og gik.

Da jeg kom tilbage til vognen, sad far udenfor og slappede af med en øl.

”Nå, var det dejligt med et bad”.

”Ja, det var skønt.”

”Var det også dejligt at få suttet pikken”.

”Hvad … hvorfor siger du det”.

”Jeg har lige slugt en dejlig ladning sperm fra din skønne, stive pik.”

Far stirrede først vantro på mig, men så flækkede han i et grin.

”Din dejlige store frække knægt”, lo han ”Var det dig der sad derinde.”

Fortsættes …

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.