Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun havde efterhånden mødt en del forskellige mænd og nød at logge på chatten eller Skype i løbet af dagen eller om aftenen, hvis hun kunne slippe afsted med. Hendes mand havde som ofte siddet opslugt at sit computerspil og hun var krøbet i seng med sin bærbar computer på skødet.

Noget ved hans måde at formulere sig, havde fra første færd lokkende gjort hende nysgerrig og tændt. Det var en af den slags kontakter, hvor hun sporede en mulighed for at kunne mødes i det virkelige liv. Efter mange samtaler havde de lagt en masterplan. Han havde en fantasi, som hun havde haft afprøvet nogenlunde tilsvarende tidligere, men alligevel ville hun gerne mødes med ham.

SEX I DAG?

Hun lå halvnøgen, kun iført en g streng og en gennemsigtig top og ventede nysgerrig på ham. Det havde været af stor vigtighed for hans fantasi, at hun absolut intet kunne se og hun havde derfor foruden sin blindfoldmaske, bundet et tørklæde om sine øjne. Det var buldrende mørkt inden under og hun kunne fornemme, hvordan dette pirrede hendes tanker og begyndende gjorde hende våd. På natbordet havde hun placeret olie, en analdildo og en "tryllestav". Tryllestaven havde et stort rundt hoved, der kunne vibrere og få hende til at komme i de mest fantastiske orgasmer. Af erfaring vidste hun at legetøjet kunne vise sig overflødigt, men det var alligevel godt at have ved hånden.

Han trådte ind i soveværelset, hvor stearinlys afgav en duftende lugt af lavendel. Det var første gang han så hende ligge ventende på så udfordrende en måde og han stod i et stykke tid og betragtede hende indgående. Hendes dybe ånddrag elskede hans tilstedeværelse.

"Sæt dig på sengekanten", havde han med en dyb og nærmest forvrænget stemme kommanderet. Pligtopfyldende opfyldte hun hans krav og kravlede frækt hen over sengen. Måske en anelse famlende, hvilket beroligende bekræftede ham i, at hun intet kunne se. Han ønskede ikke at blive opdaget.

Stadig iført sit tøj stillede han sig foran hende og førte hendes hænder op mod hans skridt og lod hende gramse på ham. En hård bule voksede og lod til at stimulere hendes vejrtrækning yderligere. Duften af safterne fra hende fisse, begyndte opfylde soveværelset. Han åbnede sin gylp og krabaten sprang som en fjeder ud i ansigtet på hende. Han kærtegnede hendes ansigt med sit lem og lod den glide hen over hendes fugtige læber.

Hun havde forventet det næste skridt, at han ville stoppe pikken ind i hendes afgrundsdybe gab. Hun blev derfor overrasket, da han i stedet hårdt væltede hende bagover og med magtfulde hænder hårdt spredte hendes lår fra hinanden. Han trak hendes G-strengs trusser op imod hende med en kraft, der på en og samme tid stimulerede hendes klit og hendes røv. Han flåede trusserne af hende på en så hårdhændet måde, at hun kunne høre de revnede. Det fik hende til at synke en dyb klump. Det var ikke helt sådan de havde aftalt dét.

Hun mærkede hvordan en varm fugtig tunge fandt vej til hendes klitoris og fik den til instinktivt at snurre. En svag fornemmelse som om hun skulle tisse blandede sig med den snurren på en yderst behagelig måde. Den insisterende tung vedblev at sende strygende stimulerende varme henover tappen på en måde, der fik hende til øjeblikkeligt at stønne højlydt. Hun hørte ham fumle på natbordet og mærkede ham fugte en kølig aflang genstand i safterne fra hendes fisse. Hun genkendte formen og ventede i spænding på at han ville lade den trænge ind i hende.

En følelse af velvære besatte hendes krop, da dildoen trængte op i hendes røv og bevægede sig frem og tilbage, mens en stadig ihærdig tunge omfavnede hendes klit. "ÅH, ja" stønnede hun højlydt. Han nød synes af den sexede milf, der vred sig på lagenet. Han greb ud efter den hvide stav på bordet og pressede den mod hendes skridt. Hun begyndte frydefuldt at hvine og kunne næsten ikke rumme den voldsomme følelse, der tirrede hendes skamlæber og klit. Hun forsøgte at skrue ned for stimulansen ved at klemme sine lår sammen, men dette blev øjeblikkeligt bremset af de varme mandehænder, der styrkefuldt tvang dem til at forblive helt adskilte. "Jeg kan ikke mere..." udskreg hun i rummet. Han slikkede sig potent om munden: "Du er en milf, selvfølgelig kan du". Hun havde ekstatisk skreget i over 5 minutter, da hendes fisse pludselig uden varsel eksploderede og sprøjtede en væskende og hidtil ukendt orgasme ud over ham.

Det fik ham øjeblikkeligt til at rive sine bukser ned og bøje hendes ben tilbage til ørerne. Han stak sin jernhårde pik ind i hendes våde liderlige husmorhul og kneppede hende som aldrig før. Hun prustede høje lyde, der sendte ham til en uudforsket dimension og han kunne ikke længere holde sig tilbage. Mod aftalen lod han sig bevidst komme i hendes hul. Han ville se hendes reaktion.

Hun elskede lyden, når de fremmede mænd kom og fik hende til at føle sig brugt og billig. Derfor lagde hun i første omgang ikke mærke til at den varme væskende fornemmelse, skyldtes at han var kommet inde i hendes skede. Først da hun stak hånden ned og kunne adskille den våde følelse af fissesaft fra den klistrende fornemmelse af sæd, gik det op for hende. Hun blev vred og følte han havde misbrugt hendes tillid: "Hvad fanden har du gang i?", skreg hun uden overhovedet at overveje selv i at bryde aftalen og hive sit tørklæde fra øjnene.

Han svarede ikke. Hvad bildte han sig ind, tænkte hun. Inden hun nåede at vide af det, hørte hun døren gå i soveværelset. Hun sprang op af sengen og flåede tørklædet og blindfoldmasken af. Hun satte efter i hastige skridt – så nemt skulle han ikke slippe, tænkte hun rasende. Hun hev soveværelset døren op og trådte dermed ind i lejlighedens stue.

Lamslået tog hun et skridt tilbage og mærkede panisk frygten smitte hver en celle i hendes krop.

"Hej" smilede han. Hun anede ikke, hvad hun skulle sige. Ikke et eneste ord ville forlade hendes tunge. "Det er da sjældent, at du mister mælet, er det ikke?".
"Me me men.." fik hun fremstammet: "Hvem er du?". "Arh, det ved du vidst godt, hvem jeg er. Vi har trods alt været sammen i hvad – 15 år?" grinede han. "Mee men, er du?". Han havde aldrig set et så ligblegt ansigtsudtryk før og tænkte, at han hellere måtte redde hende før hun besvimede: "Ja, det er mig. Hej din liderlige milf" smilede han:"Så kom katten ud af sækken".

Den overraskende drejning havde naturligvis afstedkommet lange alvorlige og intime snakke. Hun kiggede op på webcamet, der næsten gik i et med væggen og glædede sig til at vise sin mand showet, når

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.