BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun betragtede sig selv i spejlet; hendes ansigt var dækket af den hvid-grønne mudderagtige ansigtsmaske. Den duftede godt, men hun fandt det vanskeligt at placere duften. Hendes tanker kredsede om dette mysterium, hvad var det for en duft? Under hendes efterhånden mange samtaler i chatten, var hun ofte stødt på tilsvarende udfordring i at beskrive en følelse, en duft, en smag, en berøring. Mens hun spekulerede videre over duften af hendes ansigtsmaske, kom hendes mand ind på badeværelset.

Han stillede sig bag hende: "Du dufter godt. Gør du dig lækker for mig?". Han lagde armene om hendes buttede mave. Ofte kyssede han hendes mave og fortalte hende, hvor dejlig den stadigvæk var. Hun havde i perioder haft svært ved at forlige sig med de ekstra kilo og de strækmærker to graviditeter havde efterladt. "De strækmærker har gjort mig til verdens lykkeligste mand", plejede han at sige. Deres øjne mødte hinanden i spejlet: "Altid" besvarede hun med et smil det spørgsmål, som han netop havde kastet ud i luften. Han klemte hånden om hendes store balle og pressede sig ind mod hende, kyssede hende på øret og hviskede: "Jeg venter på dig". Han klappede hende i røven og hun hørte dobbeltsenge knage en smule, da han lagde sig tilrette i den.
Besøget tidligere på dagen havde efterladt hendes brugte fisse med en anelse ømhed, som hun nød. Mens hun rensede ansigtsmasken af sit ansigt og sprøjtede lidt parfume bag ørerne for at gøre sig klar til sin mand, vandrede hun i oplevelsen af, hvordan den fremmedes pik uden advarsel havde boret sig ind i hendes fisse bagfra. Han havde holdt hende fast i et jerngreb, mens han havde pulet hende, mens han holdte sine store velformede hænder om hendes hals, så hun momentvis havde været ude af stand til at trække vejret. Luftmangel og gisp havde gjort hende svimmel og en anelse omtåget. De hårde stød – hun kunne stadig mærke dem og forestille sig, hvordan han bagfra havde iagttaget hendes gyngende buttede krop og tunge bryster der klaskede frem og tilbage i takt med stødende. Han havde kneppet hende så brutalt, at hun havde tigget ham om at stoppe. Det var sådan hun kunne lide det og det vidste han. De havde nøje aftalt det på forhånd. Nådeløst var han fortsat og havde beskidt fortalt hende, at hun var en utro tøjte, der fortjente dét. Han greb fast om dellerne på hendes mave og pressede sig dybt ind i hende, så hun afgav et skrig. Vendte hende hårdt om og lagde sig hen over hendes ansigt. Han slog sin store pik, der var våd af safterne fra hendes fisse, mod hendes ansigt og første sin den ind i hendes mund. "Sut din tøjte" sagde han bestemt og en måde som overbeviste hende om, at hun ikke havde noget andet valg. Pikken fyldte hele hendes mund og hendes øjne begyndte at rende i vand, så hendes ansigt i løbet af ganske kort tid var helt vådt. Han pressede sin pik ned i halsen på hende og lod til at nyde synet af hendes våde ansigt. Han smilede hånligt, da hun afgav nogle skvulpende opkastlyde: "Uhm, sådan". Han tog pikken ud af munden på hende og lod hendes bruge sin tunge til at slikke. Hun var god til at bruge sin tunge og mund. Det vidste hun og lod sin tunge smyge sig rundt om hans pikhoved og lod den med blide strøg stimulere strengen. Hun skiftevis sugede og slikkede ned langs hans stive pik inden hun lod den glide helt ind i munden igen. Han stønnede højlydt – tog hårdt fat i hendes hår og pressede sig dybt nede i halsen på hende og bevægede sit underliv hurtigt frem og tilbage. Hendes ansigt var smurt ind i safter af savl, tårer og udflåd. Hun følte sig liderlig over hans støn og hendes fisse knugede sig sammen til orgasme der rullede ind over hende. Hun stønnede, men kunne næsten ikke, fordi hun var fyldt op af pik. Han mærkede hendes orgasme og lod sig komme under et højlydt brøl. Den tykke varme sperm fyldte hendes mund og efterlod hende med en let metalsmag på tungen. Han tog sig pik ud af munden på hende og lod hende slikke den helt ren. Han havde herefter klædt sig på og forladt hendes hjem. Præcis som de havde aftalt.
Hun førte en finger ned til sin fisse – erindringen om eftermiddagens eskapader, gjorde hende våd og klar til sin mand. Hun slukkede lyset til badeværelset og stillede sig fræk og udfordrende i døren ind til soveværelset: "Her er jeg skat, er du klar?", spurgte hun pirrende. Hendes mand betragtede hendes formede silhuet i døren: "Altid skat".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.