Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han lod sit blik glide hen over den murstensrøde etageejendom, der blev oplyst af et par triste gadelamper, som gjorde det vanskeligt helt at se gadenumrene fra denne afstand. Han observerede at de fleste lejligheder lå hen i mørket, hvilket nok skyldtes det sene tidspunkt. Det havde været vanskeligere end ventet at opdigte en dækhistorie, men han var trods alt sluppet afsted med at tigge sig til at komme til et foredrag, der lå så tilpas langt hjemmefra, at det ville blive nødvendigt for ham at overnatte på et hotel. I midlertidig havde han tilbragt aftenen i sin bil, hvor han var kørt rundt i udkanten af byen for at undgå, at han skulle blive set af nogle af deres fælles venner eller bekendte.

Mens han sad i den mørke bil og forsøgte at tyde numrene på gadedørene til opgangene, var hans mindste bekymring dog at blive genkendt. Underligt nok meldte der sig nærmest en form for præstationsangst, der kom bag på ham. Han havde haft spontane sidespring tidligere, men denne gang var anderledes, idet han følte et nærmest forpligtende ansvar for at opfylde denne kvindes hemmelige fantasier. Det var en underlig fornemmelse at føle et ansvar overfor en i virkeligheden fremmed kvinde, men på den anden side oplevede han hende ikke længere som en total fremmed, men som en karakterfast velformuleret kvinde. Deres lange samtaler havde båret præg af intimitet og gensidig respekt.

SEX I DAG?

Nummer 33 viste sig at være lige ud foran ham og han ænsede kun et lys brænde i en af lejlighederne i opgangen. Han slukkede bilens motor og fandt sin mobil frem fra jakkelommen. Han indtastede en sms: "Holder foran din opgang nu". Han sank en klump og lod ikke sit blik vige fra sin mobil før den kort efter lyste op med en indgående besked: "Okay – jeg er klar om 5 minutter".
Minutterne sneglede sig afsted, mens han trofast stirrede på ejendommen foran ham. Han så lyset blive slukket i den sidste lejlighed.

Han følte sig som en tyv om natten, da han sneg sig op af trapperne i den fuldt oplyste opgang, advaret om den nysgerrige nabo, der dog lod til at være gået til ro for natten. Han ville for alt i verden undgå at hun eller han blev afsløret og det gruopvækkende scenarie, at have en vred ægtemand stående på trappen til hans villa. Tankerne begyndte pludseligt at spille ham et puds, mens han bevægede sig op af trapperne. Tænk hvis det var en fælde? Han kunne mærke en snigende panik brede sig. Som et jaget dyr satte han farten op, mens tankerne galoperede gennem hans hoved: "Man hørte jo så meget i nyhederne". "For fanden! Tag dig nu sammen", mumlede han bebrejdende til sig selv, da han stod foran hendes fordør og aflæste navneskiltet. Præcis som hun havde beskrevet, stod hendes navn på døren sammen med navnet på en mand med samme efternavn og to andre navne nedenunder, der givetvis måtte være hendes børn.

Han åbnede forsigtigt den ulåste dør ind til lejligheden. Den kortvarige følelse af panik blev afløst af en slående hjemlig lugt af nyvasket tøj og rengøring, der lagde sig som en beroligende hånd på hans skulder. Kun lyden af en summende opvaskemaskine afbrød stilheden i lejligheden og da han efter få sekunder genvandt sit nattesyn, kunne han ane børnesko i entreen. Han trak lettet vejret og trådte helt ind i den mørke lejlighed. Han lukkede forsigtigt døren bag sig og huskede hendes besked "Ligefrem og til højre. Jeg lader et stearinlys brænde". Gennem en dørsprækkede fornemmede han et svagt blafrende skær, der forførende trak ham mod soveværelset. Han passerede et genkendeligt billede af en kvinde med to børn på skødet. Hun så ud nøjagtig som på det billede, han havde modtaget i sin indbakke. "MILF" smilede han for sig selv og tog sig til skridtet.

Hjertet pumpede hårdere end hun nogensinde tidligere havde oplevet og hun mærkede pulsen i hendes håndled dunke kraftig. Hun lå nøgen og blottet på sengen. Hun havde efter aftale blindfolded sig selv og dernæst lænket sine ben i en spredt position til sengekanten. Afslutningsvis havde hun med lidt mas fået lænket sine håndled fast til hinanden med håndjern. Hun lå ikke bare nøgen og blottet, men også fuldstændig forsvarsløst overladt til den nærmest ukendte mands tilbøjeligheder. Hun havde aldrig tidligere været så udstillet og sårbar, men netop denne ekstreme grænseoverskridende oplevelse, fik hende til at føle et sus. Det var en skærende kontrast til stærke principfaste kvinde som hendes mand, familie, venner og arbejdsgiver kendte. Hun var fuldt ud bevidst om at dette afveg fra alle de etablerede normer, der gjaldt i hendes vante omgangskredse.

Han havde lydløst formået at bevæge sig gennem lejligheden og ind i soveværelset, men alligevel fornemmede hun straks hans tilstedeværende gennemborende blik. Hun trak vejret dybt.

Han stod for enden af dobbeltsengen og iagttog opstemt kvinden fra billedet. Hendes åndedræt var tungt og virkede nærmest overraskende roligt. Han betragtede intenst hendes stive brystvorter og mærkede en lystfølelse skylle ind over sig. Hans øjne vandrede ned over hendes mave og lår for tage hvil på hendes veltrimmede kusse. Han elskede når en kvinde var trimmet og ikke bare pjusket eller glat. Han nød synet af hendes lidt store indre skamlæber, der nærmest lokkende stak hovedet frem. Hendes vidt spredte lænkede ben nægtede at afsløre de safter, der allerede på nuværende tidspunkt forførende dryppede ud af hendes villige husmorgrotte.

Uden ord satte han sig på sengekanten og slog et kort blik hen på sengebordet. Hun havde fremskaffet præcis de remedier, som de havde aftalt på forhånd. Foruden lidt SEXLEGETØJ og olie, havde hun stillet isterninger og vand frem. Forudseende havde hun tilmed sørget for et glas med et sugerør, som hun i denne position bedre kunne betjene sig af. Nøglen til hans magt, havde hun synligt placeret på natbordet i en lille æske. Følelsen af hans stirrende blik og tætte fysiske nærvær, fik hende pr. refleks til gentagende at synke sit spyt og han fornemmede, at hendes vejrtrækning blev hurtigere. Han kyssede pirrende hendes strittende brystvorter før han rejste fra sengen og begyndte at klæde sig af i roligt tempo.

Lyden af hans tøj der faldt på gulvet, fik hendes allerede dryppende hul til at udskille væsker i et omfang hun aldrig tidligere havde erfaret. Han bemærkede dette og smilede for sig selv, mens hans pik rejste sig i fuld størrelse. Han havde, kunne fornemme en vis fascination, da han under en af deres samtaler havde berettet om længden og tykkelsen på sit lem og han følte da også en grad af stolthed over sin tætte følgesvend.

Han skubbede en pude ind under hendes læn, således at hendes blottede underliv lod sig hæve en anelse fra madrassen. Han kravlede ovenpå og uden videre advarsel lod sit enorme lem udspile hendes muskuløse og plaskvåde fisse. Hun gispede højlydt og nød oplevelse af, hvordan han som et vildt dyr udfyldte og kneppede hendes utro sprække. Alene tanken om at han kneppede en ægte milf i hendes ægteseng, fik ham næsten til at komme. Han trak sig ud af hende og placerede sin tunge på hendes klitoris, hvorefter han eventyrligt lod den gå på opdagelse. Han nød hendes smag og hendes ivrige nærmest tiggende lyde, der gradvist steg i volumen.

Hendes allerede våde og udnyttede hul var helt klar til næste scene. Inden han rakte ud efter olien på natbordet, tilbød han hende lidt isvand at drikke, som hun tørstigt slubrede i sig. Herpå smurte han sin hånd ind i olien og lod samtidig dråber flyde ud over hendes kusse. Hun mærkede en vis spænding i kroppen, da de kolde oliedråber dryppede ned over hende. Det var en fantasi hun havde båret på i årevis og hun kunne næsten ikke rumme spændingen. Hun mærkede hans fingre, der første kredsede om indgangen til hendes skede og derpå stålsat én efter én bevægede sig ind i hendes dybe sprække. Hun jamrede i ekstase, da hun fornemmede, hvordan hele hans hånd forsvandt ind i hende og blokkede hende fuldstændig ud. Han iagttog nøje hendes ansigtsudtryk og tolkede hendes lyde. Hun nød det og han spredte sine fingre i hendes indre. Trods de stramme lænker formåede hun nærmest i et skrig af vellyst at hæve sin overkrop og rejse sig delvist op, således at hendes skød nu var betydeligt hævet fra madrassen. Safterne fossede ud over hans hånd og han samlede igen sine maskuline fingre og lod sin hånd styre sig ind og ud af hendes sprække. Han havde aldrig tidligere hørt en kvinde jamre sig så villigt og inderligt og han kunne mærke, hvordan hans pik dunkede af misundelse på hans total opslugte hånd. Hun mærkede en nærmest eksplosiv varme sprede sig ud over sin fisse, da hun udskreg en skamfuld orgasme. Han kunne mærke, hvordan hendes skede fysisk fastklemte hans hånd med rykkende bevægelser. Han stønnede over synet og følelsen om hans hånd. Sjælendt havde han oplevet sig så opstemt og aldrig havde hun følt sig så brugt. Langsomt slap hendes fisse grebet om hans hånd og han lod den glide ud af hende.

Hun klynkede stadig – og tiggede ham om mere. Han låste benlænkerne op og lod hende kravle om på alle fire. Han lod sig smøre ind i hendes safter og gled langsomt ind i hendes struttende store røv. Han holdte hende stramt fast og men gled grundet sin størrelse langsomt frem og tilbage. Hun fremkom med nogle nærmest knækkede lyde afløst af uendeligt mange "ja'er", der blev udsunget i forskellige tonearter. Han kunne mærke, hvordan hendes krop ikke bare sitrede men rystede i et omfang, at den begyndte at give efter under hende. Han lod sin virile penis kravle helt ind i hende og han mærkede hvordan hendes indbydende bagdel strammede godt om den. Han lod sig med lidt hurtigere og hårdere stød glide frem og tilbage- han kunne høre hun kom igen og han mærkede en orgasme gribe fat om ham. Han tog fat om sin livlige pik og tømte den ud over hendes ryg.

Hendes utro og brugte husmorkrop brød opslidt sammen under hende – mens hun vedblev at stønne. Ingen ord kunne gengælde denne ubeskrivelige oplevelse. Hun mærkede, hvordan han med et stykke papir tørrede hendes ryg og dernæst løsnede hendes håndjern. Han vendte hende om på ryggen og befriede hende fra den maske, der indtil dette punkt havde forhindret hende i at se den fremmede mand. Hun missede lidt med øjnene og kunne blot ane en skikkelse. Da hun fik indstillet sit syn mødte et smilende og varmt ansigt hende. "Hej" sagde han og hun belønnede ham med et frækt smil og et stille: "tak". Det var deres første og eneste egentlige ordudveksling under seancen. Præcis som hun havde forestillet sig.
De lå tilfredse og tavse ved siden af hinanden i sengen. Da hun var faldet i søvn, listede han sig forsigtigt i sit tøj og lod en sidste gang blikket glide hen over denne fantastiske kvinde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.