Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun hørte fordøren klappe i efter ham og sagte ekko fra trin, der bevægede sig ned af trapperne i opgangen. Hun stod skjult bag gardinerne og kiggede ned på gaden, da han kom ud af opgangen og med hurtige skridt bevægede sig mod sin bil.
Der var et tidspunkt, hvor hun havde skammet sig, men hun havde aldrig rigtig fortrudt. Naturligvis havde hun haft en flig af dårlig samvittighed overfor sin mand, men lysten til at krydse sine grænser havde for længst vundet og overtaget en del af hendes tilværelse. Dog kunne hun stadig mærke et lille stik af frygt, når mændene forlod lejligheden. Den var primært betinget af hendes evigt nysgerrige nabo Else, der syntes at vide alt om alle. Mon hun også kendte denne hemmelighed?
Da hun så bilen forvinde ned af gaden, skubbede hun spørgsmålet til side og kiggede på uret. Duften at utro fisse bredte sig stadig ud over lejligheden og hans maskuline duft hængte som en sky over soveværelset. Sengen bar vidnesbyrd om, hvad der netop var foregået. Hun stak sin hånd ned i trussen og mærkede resterne af sperm i sin våde fisse. Hun kastede sig ned på sengen og snusede til lagnet og blev atter opstemt. "åh.." stønnede hun sagte, da hun lod sin finger spankulere over sin opsvulmede klitoris. Den var stadig følsom. Hun klemte lårene rundt om sin hånd og gned sin fisse hårdt i mod den, mens hun stønnede og mærkede, hvordan hendes skede trak sig sammen. Hun tænkte på manden, der netop havde forladt lejligheden. Han havde kneppet hende så hårdt, at hendes fisse dunkede – en hilsen til din mand, havde han sagt med et glimt i øjet og et skævt smil.
Tanken om hendes mand, der snart kom hjem, fik hende resolut til at rejse sig fra sengen, trække gardinerne til side og åbne vinduet i soveværelset. Hun skruede op for radioen og forsvandt ind på badeværelset, hvor lyden af brusende vand og varme dampe snart optog hele rummet.
Sæben løb ned over hendes bryster, videre ned over maven og ned af benene. Hun tog håndbruseren ned af stangen. Stikkende stråler ramte hendes opstemte fisse, da hun spredte sine skamlæber. En gibbende følelse af velbehag førte hendes tanker tilbage til den første gang.

En formiddag havde en søgning på nettet havde bragt hende videre til et chatrum, hvor hun med en anelse uro i kroppen var logget ind på chatten. Hun smågrinede lidt ved tanken om sit uopfindsomme brugernavn "GiftXLQ29", som hun havde hittet på efter flygtigt at have iagttaget andre brugernavne i de forskellige chatrum. Skærmen på hendes bærbare pc var i løbet af ganske få sekunder fyldt med røde bogstaver. Det ene tilbud afløste det andet. Hun var overvældet af den ligefremme tone i rummet. "Hej, blå øjne , 32 år, 20 cm, veltrænet og med glimt i øjet. Vil du med på cam?", "Tænder på store kvinde – hvad er dine mål?", "Hej smukke, lækkert med en XLQ, skal vi kneppe?". Hun huskede følelsen af usikkerhed over det kødmarked hun havde bevæget sig ud på. Hun kendte ikke rigtig til det, da hun meget tidligt i sit liv havde mødt sin mand. De havde slået sig ned og fået det første barn allerede først i 20'erne. Efter noget tid var skærmen igen begyndt at vise sorte bogstaver, hvilket var fra det åbne chatrum. Hun satte fingrene til sit tastatur og skrev: "Hej til alle jer som har hilst. Jeg er ny her, så skal lige finde ud af det hele". Igen blev hendes skærm rød og hun forsøgte at danne sig et overblik.
"Hej, velkommen til J jeg kan forestille mig, at din skærm er helt rød. Det er måske lidt voldsomt, når det er første gang du er her. Skal vi skrive lidt?"
Beskeden på skærmen havde fået hende til at sænke paraderne og smile – det virkede faktisk som der befandt sig et rigtigt menneske i den anden ende. Det tiltalte hende: "Hej, ja, det kan vi godt J ".
De havde talt om alt muligt forskelligt og han havde nysgerrigt spurgt ind til hendes grunde til at være i chatrummet. Fordomsfrit tog han sig tid til at lytte til de tanker, der længe havde optaget hende og som hun end ikke havde turdet tale med sine nærmeste veninder om. Han havde ikke virket påtrængende – naturligvis kom der et par frække bemærkninger mellem linjerne, men den første chat med ham havde overvejende handlet om hendes behov for at få defineret, hvorfor hun egentlig overhovedet var dér på dette sted.. "Du lyder som en rigtig sød og velovervejet kvinde. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med dine fantasier. Har du skype, så kan vi holde kontakten?", havde han skrevet. De havde udvekslet oplysninger og hun var logget af. Men gnisten var tændt i hende.

Tankerækken blev afbrudt skramlende lyde fra entreen: "Hej, mor, hvor er du?". Hun satte bruseren tilbage på stangen og råbte tilbage: "Hej, Er i allerede hjemme? Mor er i bad, jeg kommer om lidt". Hun slukkede vandet og fik sig hurtigt tørret. De brugte trusser placerede hun nederst i vasketøjskurven og hun hoppede i noget frisk tøj.
Hun kom ud i køkkenet, hvor hendes mand stod og tog børnenes madpakker ud af børnenes tasker: "Hej skat", sagde han og gav hende et kys på kinden: "I bad her midt på dagen?", tilføjede han og kiggede undersøgende på hende. Det lille velkendte stik af frygt stak hende i brystet – nogle gange havde hun en mistanke om, at han vidste mere end hun ønskede at tro.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.