Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg har været gift 23 år, og børnene er  blevet store så de klare sig selv, nu kan vi nyde at være noget alene, vi havde meldt os til en fest med overnatning i en anden by, min kone Lis havde en kjole på der var en smule åben foran så man kunne se lidt af kavalergangen.

Vi nød middagen og fik bagefter en kop kaffe mens der blev gjort plads til dans, vi sad ved et lille bord for os selv, dansen kom igang og jeg dansede med Lis, efter to danse satte vi os bordet, efter lidt tid kom en fyr og bød Lis op, de dansede et par danse og Lis kom tilbage lidt efter rejste Lis sig og skulle på toilettet, der gik nogen tid og jeg fik danset med en anden dame, jeg satte mig igen og Lis var ikke til at se.

Ca. tre kvarter senere dukker Lis op igen, med lidt rødlige kinder og blanke øjne, et tegn på at der er foregået noget, jeg spørger hende om det var godt, hun kigger lidt på mig og siger så nej, han var for hurtig så jeg fik ikke noget ud af det, jeg spurgte om hun så ville have pik nu, hun rejste sig og tog min hånd og vi gik over på vores værelse.

Vi fik hurtigt tøjet af og jeg så Lis trusser var godt våde, vi lagde os på sengen og startede i missionær, Lis var meget våd nok også af hans sperm, knep mig hårdt sagde hun, jeg stødte pikken i bund og Lis klynkede, hun var meget liderlig og tændt, efter nogle minutter stod jeg af og fik vendt Lis om så stod på alle fire med røven mod mig, jeg styrede pikken hen til fissen og maste den ind i hende, hun stønnede og klynkede, knep mig hårdt sagde hun, jeg holdt på hendes hofter mens jeg kneppede løs i hendes lækre og svømmende fisse, jeg bukkede mig ned over hende og holdt om brysterne, så kom Lis i en vild orgasme og fissen klemte om pikken det gjorde jeg kom med min udløsning i flere fede sprøjt.

Vi faldt om, lå lidt og stønnede, vi blev enige om det havde været en god aften, og vi vil gøre  det igen 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.