Konen og jeg havde været hjemme hos svigermor til middag, nydt middagen og kaffen bagefter. svigermor var pyntet lidt op med en skjortebluse hvor de tre øverste knapper var åbne så det gav udsigt til kavalergangen, det tænde mig lidt og tænkte på om at have sex med hende, der skete ikke mere den aften.

Næste dag tog jeg hjem til hende, hun bød på en kop kaffe, mens hun finder kopperne frem stiller jeg mig bag hende og holder om hendes bryster mens jeg presser mig mod hendes numse så hun kan mærke min halv stive pik, hun bliver stående og jeg kysser hende på halsen og visker du frister mig.

Hun gnubber sig mod pikken og stønner lidt, spørger om det skal være nu, jeg siger ja, drejer hende og giver hende et tungekys mens jeg med hånden holder på hendes numse. Hun siger vi må hellere gå i soveværelset, hun sætter sig på sengen og jeg skubber hende ned at ligge, lægger mig ind over hende kysser hende igen og får en hånd op under nederdelen og fører den op mod trusserne, hun spreder benene en smule og jeg rammer fissen udenpå trusserne, kan mærke en våd plet, hun klynker lidt, jeg kysser hende igen og løftet bh-en op over brysterne, begynder at sutte og bide i brystvorterne, hun stønner og vil have mere.

Jeg får åbnet mine bukser og trukket dem ned sammen med underhylerne, får trukket hendes trusser ned og kan nu slikke fissen, hun stønner og klynker, der går ikke længe før hun kommer med den første orgasme, da den er klinget af lægger jeg mig på hende og presser pikken ind i fissen der går et par minutter så spænder hun i underlivet og løfter det op mod pikken og får endnu en orgasme, jeg får hende til at vende sig og stå på alle fire, jeg går om bag hende og presser pikken op i hende bagfra, hurtigt er hun ved komme igen, jeg kan mærke hun klemmer om pikken det får mig til at være klar til at komme, så tre dybe stød i fissen og to stød med sperm i fissen, vi vælter om og pruster.

 

Vi er enige om det ikke er sidste gang vi skal kneppe.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.