Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dag.5 En af de sidste dage på campingpladsen i denne omgang, altså alene uden kone og børn- jeg ligger om morgenen og tænker på at det skal blive en liderlig dag. Jeg starter ud med at gå op i den gamle servicebygning tidligt om morgenen, jeg kan høre brusere der er tændt så jeg går ind i bruserummet. Der er et ældre ægtepar omkring de 60 år i bad, de står og vasker sig. Jeg tager tøjet af og går også under bruseren lige over for dem. Manden er lille og spinkel med en lang tynd pik, Konen er forholdsvis høj, måske 1.80m og meget ret store tunge bryster, og stor sort dusk. Hun har et stort glad smil. Da manden har vasket håret og skyllet sig går han hen i kabinen ved siden af for at tage tøj på, konen bliver stående under bruseren og skuler sådan lidt genert over på mig imens hun vasker sig. Hun er sgu liderlig tænker jeg- hun vasker hendes kusse ekstra godt og kigger på mig i mens, hun står og smiler. Jeg sæber min pik virkelig meget ind, den står nu vandret ud fra kroppen. Jeg ender faktisk lidt over i at jeg står og leger lidt diskret med min pik, hun kigger opslugt på den, hendes ene hånd er på hendes ene bryst. Det er så mega liderligt et øjeblik- så hører vi manden der åbner døren fra kabinen og siger til konen, kommer du skat.. satans tænker jeg. Hun smiler til mig og går så hen til ham for at blive tørret og få tøj på. De forlader bygningen, alene står jeg tilbage med en kæmpe stiv pik.

Jeg går tilbage til campingvognen og beslutter mig for at cykel en tur på Mountainbiken i området. Jeg får mit cykeltøj, hjelm og handsker på og så afsted- det er et vildt dejligt naturområde med masser af gode grusstier osv. Efter en halv times tid hvor jeg er kommet godt langt ind i skoven kan jeg se en person længere fremme der står og bøvler med sin cykel. Jeg kommer frem og ser en kvinde i cykeltøj som jeg, også med en mountainbike. Er der problemer spørger jeg, hun kigger op- ja, den er sgu punkteret siger hun. Øv hvor træls, skal jeg hjælpe siger jeg- hun griner lidt, ja tak meget gerne. Hun siger at hun jo plejer at have hendes mand med til den slags og smiler. Damen som hedder Gitte er vel omkring de 55år, hun har det klassiske stramme cykeltøj på, det giver hende en forholdsvis bred røv, og jeg kan tydeligt se hendes brystvorter igennem tøjet, hun er helt rødhåret og faktisk en rigtig pæn kvinde. Jeg får vendt cyklen om på hovedet, og går i gang med at få skiftet slangen i baghjulet med den ekstra jeg altid selv har med. Er det okay jeg lige går over bak busken for jeg skal altså virkelig tisse siger hun, jeg kan tydeligt se på hende at det trænger sig på, ja da - - selvfølgelig siger jeg. Jeg skuler forsigtigt ud af øjenkrogen at hun lister væk, jeg ser hun sætter sig på hug – kan desværre ikke se så meget af hende. Hun rejser sig op igen, med ryggen til og får bikset hendes cykelbukser med seler på igen, der når jeg lige at skimte hendes store frække røv, mums tænker jeg. Jeg bliver færdig med cyklen og er klar til at køre da vi kan høre kæmpe tordenvejr, og så kommer regnen ellers bare væltende ned fra himlen.

SEX I DAG?

Det monster regner og vi bliver fuldstændig gennemblødte på rekordtid. Vi stiller os over under et træ- og står og griner lidt at situationen. Gitte fortæller at hun også bor på campingpladsen med hendes mand som arbejder i dagtimerne denne uge. Vi snakker om campingpladsen og siger næsten begge samtidig at når vi er så gennemblødte skulle man da næsten gå en tur i sauna- vi bliver enige om at cykle tilbage til pladsen for at gå en tur i sauna på pladsen. Jeg cykler bagved Gitte tilbage til pladsen og fantasere om hendes røv, hendes bryster osv. Hun stiller cyklen ved deres campingvogn og snupper noget tøj, håndklæde osv. med. Det samme gør jeg. Vi mødes ved bruserne, lige inden saunaen hvor vi skal skyller os inden vi går i sauna, det er en smule akavet, jeg kender hende jo overhovedet ikke- men jeg mærker en god kemi og hun er nem at snakke med. Vi står nu nøgen overfor hinanden, uden at kigge direkte på vores nøgne kroppe. Hun har lækre let hængende bryster, hun er behåret, både på fissen og lidt under armene kan jeg se- rødhåret. Vi går ind i saunaen, der er kun os to.
Vi sidder længe og snakker, det er virkeligt hyggeligt. Jeg sidder og beundrer hendes frodige krop og må ligge mit håndklæde så min pik ikke kan ses, den er i en begyndende rejsning. Hun rejser sig op og tager noget olie fra hendes medbragte flet kurv- du skal virkelig prøve dette siger hun. Hun tager noget olie i hånden og begynder at smøre sig selv ind, først ben, arme, skuldre, så bryster og lår- hun står fandme lige der og gør sig til over for mig tænker jeg. Kan du måske lige hjælpe på ryggen siger hun, øh ja- jeg får mig rejst op i mens jeg holder håndklædet foran min halvstive pik. Hun står heldigvis med ryggen til. Jeg tager noget olie i hånden og smører hende, først på ryggen, hendes hud er helt usædvanlig blød. Jeg smører videre ned over lænden og videre ned over numsen.

Det er rart siger hun, ja det er mega lækkert tilføjer jeg- det dufter fantastisk. Min pik står nu nærmest lige op ad. Hun gør ikke antræk til at jeg skal stoppe så jeg tager mere olie, smører videre, igen på hendes numse, det er som om hun spreder benene en smule- og jeg tager med det samme chancen og smører tættere på hendes inderlår, jeg strejfer lige hendes mørke numsehul, og er tæt på hendes fisse. Hun nyder det, det er helt tydeligt. Så siger hun, skal jeg prøve at smøre noget på dig også- shit tænker jeg, hun må ikke vende sig om lige nu. Ja tak siger jeg sagte og lidt genert.

Hun vender sig om, det samme gør jeg, så nu står jeg med ryggen til hende. Hun tager noget olie i hånden og begynder at smøre min på ryggen, det er SÅ dejligt. Hun smører ned over lænden og ned over min numse, hun står så tæt på mig at jeg kan mærke hendes bryster strejfe mig på ryggen, jeg kan næsten mærke hendes åndedræt i nakken- pisse liderligt tænker jeg. Vend dig om siger hun så pludselig, sådan lidt hård i tonen. Jeg får mig vendt om mod hende og afslører min nu mega stive og helt hårde pik.

Tænkte det nok siger hun smilende, det plejer at virke sådan på jer mænd. Hun tager noget mere olie i hånden og begynder at smøre mig på brystkassen, ned over maven og med et snuptag har hun fat i min pik. Hun smører pikken grundigt ind, vi er nu faktisk begge to fuldstændig smurt ind i olie. Det er så frækt, hun er nu liderlig, det er helt tydeligt og presser mig på skuldrene med begge hænder så hun nærmest tvinger mig ned at sidde på bænken, og siger så slik mig. Jeg stikker tungen frem mod hendes røde kusse, den smager salt. Hun er drivende våd, jeg slikker det bedste jeg har lært og mærker hendes hårde knop, slikker hendes over alt i fissen, i mellem kødet og numsehullet får også et slik- hun ryster i benene og nærmest kommer der stående lige foran mig. Hun sprøjter ikke direkte, men det er tæt på fordi hun bliver helt usandsynlig meget våd, som om hun næsten tisser- jeg slikker alle safterne i mig.

Så Siger hun til mig, rejs dig. Jeg rejser mig op og vi bytter plads- hun sætter sig og tager min næsten sprøjteklare pik i munden- hun sutter som en drøm. Alt olien har gjort at vi er glatte som ål, hun har hænderne på min røv i mens hun sutter min pik, og forsigtigt lister hun en finger op til mit bagerste hul, hun cirkler omkring mit numsehul og stikker så forsigtigt en finger ind- det er nemt med alt det olie. Det er tæt på det frækkeste jeg har prøvet tænker jeg. Gitte sutter nu min pik hårdt og saftigt i mens hendes finger leger med min prostata. Jeg siger til hende at jeg snart kommer, hun tager pikken ud og siger jeg skal sprøjte hende i hovedet. Jeg gør mig klar, står selv og kører frem og tilbage på pikken med hånden, hun kigger på mig med hendes store mørke øjne, slikker sig om munden og siger så, kom så med din sperm frække fyr. Jeg sprøjter og sprøjter i en evighed føles det som om, de første stråler ryger helt hen over hendes hovedet, resten af spermen rammer hende i håret, på kinden, ved mundvigen, og tæt på øjnene. Hun er smurt ind i mit sperm, jeg har seriøst aldrig spermet så meget. Arh det var godt siger vi næsten på samme tid.

Ja, jeg beklager jeg at jeg bliver sådan lidt kinky når liderligheden overtager mig siger hun. Min mand ved ikke jeg har alle mulige fantasier. Du er den frækkeste kvinde jeg har mødt siger jeg til hende, skal du mon egentligt ud og cykle mere i denne uge spørger jeg hende- ja i morgen havde jeg tænkt siger hun- måske vi skal følges.? Ja lad os det. Vi kan hører døren til servicebygningen går op. Hun
skynder sig at tørre sig i hovedet for sperm og vi går ud af saunaen og får os skyllet og går hver til sig. Dejligt tømt.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.