BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Freddy var vågnet uden at Hans og jeg havde hørt det, fordi jeg lå og stønnede ved at Hans kørte hurtigere ud og ind af min våde fisse.....uden vi havde lagt mærke til det, stod Freddy lige pludselig i vores soveværelse. Nå, der er nok nogen der hygger sig, sagde han frækt til os...øh ja sagde jeg og smilede frækt til ham, vi troede du sov, sagde jeg til ham, ikke mere, svarede han, det kan man jo ikke, når du ligger og skriger så højt, sagde han grinene, ups sagde jeg, og smilede endnu mere frækt til ham.

Må man lege med, sagde han og tog hans ene hånd hårdt fat om hans nosser, som dog stadig var gemt i hans underhylere. Selvfølelig,  sagde Hans til ham, du kan slikke hendes fisse ren,  for alle de safter hun lige har sprøjtet ud af den. Han gjorde som Hans sagde,  imens stak Hans sin stive pik ind i munden på mig, det varede dog ikke længe, før jeg måtte spytte den ud igen,  for at skrige min orgasme ud, da Freddy slikkede mig til den. Så blev mit fjæs da smurt ind i safter sagde han grinene, mens han rystede på hovedet og tørrede ansigtet.

Bagefter lagde Freddy sig på den anden side af mig og gav mig hele hans store hånd (4 fingere) op i fissen, mens jeg igen tog Hans pik i munden og Freddys pik i min hånd, den var blevet befriet af hans underhylere og var nu helt stiv, som den plejer at være, når vi er sammen. Lidt efter var Hans lige ved at komme i munden på mig, men han trak sig ud og lagde sig ved siden af mig,  da jeg begyndte at stønne højre og højre,  mens Freddys fingere kørte ud og ind af fissen, og så spillede han den af,  indtil han kom i et ordenligt brøl og smurte spermen ud på mine bryster bagefter.
Jeg vil op og ride dig nu sagde jeg til Freddy, da spermen var smurt ud over mine bryster også skal du slikke dem rene for sperm imens.....jeg kunne se på ham, at det var han sku ikke meget for, men han sagde det ikke  og gjorde det modvilligt mens jeg red ham....

Lidt efter fik jeg min 4 orgasme, da mine fissesafter, kom ud over hans pikhoved og lidt efter var han lige ved at komme oppe i mig, men heldigvis sagde han det og jeg trak mig ud af ham, så han kunne spille  den af,  indtil spermen sprøjtede ud på mine bryster i stedet for.
Hans var gået i bad mens vi elskede færdig og bagefter kom han ind til os, da Freddy lige havde fået tømt nosserne for sperm, nå, sagde Hans, fik du smagt mit sperm på hendes bryster...

 

Forsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.