Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var på kør selv ferie i staterne, havde været afsted en 10 dage ud af 21. I de sidste par dage havde vi været i et område med mange mørke indbyggere. Jeg havde bemærket hun havde set noget efter de fyre, så en aften vi havde fået lidt alkohol indenbords, spurgte jeg lidt henkastet om hvad hun tænkte på. Hun fnisede og sagde, det gik lige op for mig jeg aldrig har prøvet en sort pik. Vi talte jo frit da der ikke var nogen der talte dansk. Jeg spurgte om hun kunne tænkte sig at prøve det, hun nikkede, men ikke i aften vi skal finde den rigtige. 

Der gik et par dage og vi kom til en lille by, de fleste indbyggere var sorte, vejret var godt og da kl. var omkring 4 gik vi en tur igennem byen. Kunne se hun kiggede efter nogle af de flotte fyre, hun fnisede da hun så jeg havde luret hende. Vi spiste aftensmad udenfor på hotellet, den havde en lille bar tilsluttet. Da vi havde spist besluttede vi at vi ville have en drink til dessert, jeg måtte lige gå for mig selv lidt på værelset så hun ville gå ind og vente i baren. 

SEX I DAG?

Da jeg trådte ind i baren sad hun med ryggen til mig i baren sammen med en sort mand. De hyggede, lo sammen og tit lagde hun en hånd på ham. Jeg gik over på den anden side af baren og bestilte en drink. Hun fangede mit blik smilede og lagde en hånd på hans arm, vidste det var et tegn på at hun ville have ham. Hun havde en smuk, kort lyseblå kjole på nok nedringet til man kunne få et godt blik til hendes bryster, hun så utrolig dejlig ud. Hun rejste sig og gik forbi mig ud på restroom, kunne se på det blik hun sendte mig at hun var mere end tændt. Hun kom tilbage og da hun gik forbi lagde hun kort hånden på mit lår og sagde stille, gi os en halv time. Jeg kiggede ned og på mit lår lå hendes G streng. 

De sad og flirtede og drak det sidste af deres drink, nogle gange bed hun sig selv i underlæben, vidste at det gjorde hun tit når man pillede i dåsen, min pik blev stenhård ved synet. Han begyndte at kysse på hende, hun kyssede tilbage. Lidt efter rejste hun sig og tog ham i hånden og gik ud af baren. Jeg bestilte en drink mere, skulle jo vente en halv time. Sad og fantaserede om hvad de lavede, det var en utrolig lang halv time men endelig var den gået. Jeg gik op til værelset, der var ingen på gangen, stod lige uden for døren, hun var ikke lydløs, jeg kunne høre et taktfast støn, stod og lyttede lidt til deres elskov og forestillede mig hvad de havde gang i. 

Jeg åbnede døren helt stille, stønnen blev meget højere, så smuttede indenfor. Hun lå på ryggen med benene oppe på hans skuldre, hver gang han stødte pikken hårdt ind i fissen stønnede hun højt, jeg blev mere ophidset af synet af den store sorte pik kneppe min kones lille lyse fisse. Jeg satte mig i stolen og kiggede på, min pik blev så hård det gjorde ondt så var nødt til at lukke den ud. Den var noget større end min pik og han gjorde det godt kunne jeg se og høre. Hendes dejlige bryster gyngede i takt og hendes vorter var store og hårde, hun drejede hovedet og fik øjenkontakt med mig, få stød senere af hans store sorte pik kom hun med en lang stønnen, han satte tempoet vildt op, skamlæberne blev trukket langt ud når han trak sig ud og bankede den hårdt ind igen. Han kom med et brøl bankede den sort pik helt i bund lod den være der et par sekunder mens han sprøjtede, trak den tilbage og helt i bund igen til det næste sprøjt, det var som om han prøvede at fylde hendes stramme fisse op med negersperm. 

De lå og nussede og kyssede et par minutter, før han væltede om på ryggen, han smilede tilfreds og spurgte om jeg nød synet, kunne kun nikke. Hans sperm begyndt at løbe ud af hendes fisse, hun lod en finger køre gennem revnen og fangede lidt sperm og så mig dybt i øjnene mens hun suttede det i sig, jeg var lige ved at komme af synet. Jeg fandt en øl til os og vi småsnakkede en halv times tid. Troede egentlig hun havde fået nok, for hun gik ud for at tisse. Hun kom ind nøgen og dejligt, lagde sig så hun kunne se mig og så jeg kunne se hvad hun gjorde. Hun tog om hans sort pik eller prøvede hendes lille hånd kunne ikke nå helt omkring, lod sin tunge pirre hans pikhoved og med den anden hånd kildede hun hans sorte glatte nosser, hans pik begyndte at vokse igen. Hun pressede hele pikhovedet ind i munden, tænkt et øjeblik på om hun kunne spytte den ud igen når den var helt stiv. Kunne høre han kunne lide behandlingen. 

Efter hun havde suttet et stykke tid, kunne se hun nød det, tog han fat i hendes hår, pressede sin sorte pik så langt ned i hendes hals som han kunne mens hun gaggede voldsomt. Han løftede hende omkring så hun stod på alle fire og vendte hende så jeg kunne se hendes glatte lyserøde ømme fisse. Han kørte pikhovedet frem og tilbage i revne, hun struttede med måsen og prøvede at få ham indenfor men han pirrede hende lidt til. Han satte hans sorte pik imod åbningen og tog et fast greb om hendes hofter og holdt hende fast. Hun prøvede at støde baglæns så han kom ind i hendes våde spermfyldte villige fisse men han holdt hendes fast.

Til sidst kunne hun ikke vente længere og skreg til ham, give me that big black cock now, det gjorde hans så. Han bankede den voldsomt ind i hendes ubeskyttede fisse, hun skreg højt af smerte og lyst og stønnede fuck me fuck me fuck meeeeeee. Han begyndte at kneppe hende i et fast tempo som han øgede langsomt, jeg nød synet af hans sorte store pik der kørte ind og ud af min elskede kones dejlige glatbarberede fisse. Kunne høre på hende at hun snart kom igen, han satte tempoet mere op, da hun begyndte at komme stak jeg min pik i munden på hende og lige før John kom gav han hende et hårdt klask på balden, kunne se hans håndaftryk, det gav lige det sidste hun kom så kraftigt at vi havde svært ved at holde hende, hendes fisse sammentrækninger gjorde at han begyndte at pumpen sin sperm helt op i livmoren tror jeg, hendes mund om min pik gjorde jeg kom næsten med det samme og så sol måne og stjerner, hun slugte hver en dråbe og prøvede at suge mere ud af min pik. 

Vi dampede lidt af og småsnakkede igen. Efter lidt tid peger John på sin slappe sorte pik, kigger på min kone og siger, you made a mess, med et skævt smil. Hun smiler tilbage vender rundt og begynder at slikke den ren for safter lige fra hoved til nosser. Den forbliver slap så vi bliver enig om at det er nok for i aften. Han går og vi snakker lidt om oplevelsen. Vi er enige om at vi begge to elsker når hun får fremmed pik, der går ikke længe før vi begge sover. 

Da vi vågner næste dag kysser og nusser vi hinanden som et nyforelsket par, sådan har vi det altid efter hun har været lånt ud. Efter morgenmaden tager jeg ud for at se nogle seværdigheder i byen, men fruen er træt efter nattens strabadser og vil ligge ved poolen og tage lidt sol. Jeg kommer tilbage sidst på eftermiddagen og går vej af poolen for at se om hun stadig er der, det er hun ikke. Går op på værelset og i døren møder jeg John på vej ud, vi hilser kort og væk er han. Hun ligger nøgen på sengen med spredte ben nykneppet med negersperm der løber ud mellem hendes ophovne skamlæber og ned på madrassen. Smiler til hende, skulle du ikke ligge ved poolen i dag. Jo siger hun men du kan se hvem der kom, op til flere gange griner hun. Var det det du gerne ville prøve spørger jeg. Ja tusind tak fordi du lod mig gøre det, jeg elsker dig siger hun. Han har en god stor pik, man kan se op i din fissen, det varer vist lidt før den er normal igen. Smider mit tøj pikken er helt klar så jeg trænger uden besvær op i min kones nykneppede fisse, tror ikke hun kan mærke meget men jeg kommer hurtigt så min sperm blandes med hans.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.