BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det blev torsdag, og jeg sad i bilen på vej mod den rasteplads jeg havde fået og vide vi skulle mødes på, skrup liderlig. Var spændt på om jeg kunne få min hånd ned til hendes fisse igen, og lege med hendes klit og pikhul .
Jeg var fremme hun var der allerede. damm sagde jeg til mig selv, hun havde tage nylon strømper på og nederdel, nød synet af hende, og en djævle for i mig, det er ikke kun min finger der skal op i hende, også min allerede godt stive pik.
Skyndte mig ud af bilen og hen til hende, vi omfangede hinanden, der meget hurtig blev afløst af dybe kys, og kunne bare ikke holde mig tilbage, lod min hånd hurtig komme op under nederdelen, op op til hendes fisse, som jeg begyndte og kærtegne uden å nylonstrømperne og hendes meget små g-streng.
kunne ikke vente længere trak op i hendes nederdel, og listede stille min hånd ned i hendes trusser dog denne gang uden hin prøvede og stoppe mig, som sidst.
Fandt mig hurtig frem til hendes klit og begyndt og pirre klitten. hun kunne ikkelængere holde sine små støn tilbage. 
Begyndte nu for alvor og finger kneppe hende først en finger, derefter to, og hun stod ikke upåvirket hen.
Gik et lille skridt tilbage men jeg stadigvæk havde fingrene i hende nu meget meget våde fisse, vi kiggede hende dybt i øjnene, og jeg sagde nu vil jeg kneppe dig, kan ikke holde til det længere.

Hun stoppede brat med at stønne og kiggede alvorligt på mig, og sagde nej det går ikke jeg er gift, vi har allerede lavet alt for meget, og hvis jeg ike kunne nøjes med det, måtte vi hellere stoppe med det samme, men det ville jeg ikke høre tale om så fik godt fat i hende, og vendt hende om.

Fik net hendes nylon strømper trukket ned, så det eneste der skilte min pik fra hendes fisse var en lille hvid g-streng, på det punkt havde hun opgivet og gøre modstand, og valgt selv og bukke sig lettere frem, så jeg nemmere kunne trække hendes g-streng til side.
Hun var dog stadigvæk drivende våd, hvilket gjorde det så meget lettere for mig at lade min stive pik glide op i hende cm for cm. Hun var stille som i graven mens min pik cm for cm pressede sig længere op i hende, kun afbrud af enkelte udbrud fra hende om. det går ikke, og det må vi ikke det her.
Jeg var dog så liderlig, at jeg var ligeglad, nu ville jeg bare have fisse og det skulle være hendes fisse, fik hende drejet lidt, så hun kunne støtte sig op ad hendes mands bil, mens jeg begyndte at støde hårdt op i hende, imens bilerne ude på veje sussede forbi, kunne ikke lade være med at tænke om de kunne se os, og ja de skulle bare vide her står jeg med min stive pik op i en gift pædagog, mens hun klynker at vi må stoppe.

Jo mere hun klynkede/stønnede jo hårde blev mine stød oppe i hendes fisse, ja nærmede mig udløsning, og fortalte hende jeg snart ville fylde hendes våde fisse med sperm.
Neej komdet fra hende det måtte jeg ikke hvad nu hvis hendes mand opdagede det, eneste jeg kunne sige var, det er ikke mit problem, samt dette var ikke sidste gang jeg ville kneppe hende.

Da det var lige ved at være op over, fandt jeg frem til hendes klit igen.
Og med det samme blev hendes klynk afløst af kraftige støn.

Mens jeg pirrede hendes klit. hviskede jeg i hendes øre at hun skulle fortælle mig hvor meget jeg skulle fylde hendes fisse med sperm, samt hun skulle fortælle mig hvor meget jeg skulle kneppe hende i fremtiden. hvilket hun var afsindig god til at sige
DEt sidste jeg hørte fra hendes mund inden jeg kom var jeg skulle fyldes hendes livmoder med min varme sperm.

Da jeg var kommet, gjorde hun dog noget jeg ikke lige havde forventet, men som jeg nyder meget, hun vendte sig og gik på knæ for at sutte min nu slappe og tømte pik ren for sperm og fisse saft.

Da vi skiltes, aftalte vi at vi hurtigt skulle mødes igen. Jeg havde dog et krav, at næste gang jeg kneppede hende skulle hun være glat...

Hvis i kan li det i læse sig endelig til, vil ikke afvise der så vil komme flere sandfærdige noveller.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.