BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne oplevelse ligger ligger snart flere år tilbage, men jeg smiler stadigvæk når jeg tænker tilbage på den, den er også fuldstændig sandfærdig.

Det var en dejlig varm sommer dag, hvor min kæreste og jeg var taget til et marked sammen med min kærestes veninde. Min kæreste hedder Tine, og var dengang 25, veninden hedder Helle og var på samme alder, Tine er ægte rødhåret, Helle er brunette og lidt buttet i modsætning til Tine der er slank. Efter at havde svedt hele eftermiddagen var vi godt møre, vi blev enige om at lade marked være marked, og i stedet tage til stranden. På vejen stoppede vi ved Helles lejlighed hvor vi fik pakket en kurv med lidt mad og drikke, håndklæder og badetøj til pigerne.

SEX I DAG?

Da vi kom til stranden var den næsten tom, selvom klokken kun var 19, pigerne skiftede diskret til badetøj bag bilen, Helle havde både bikini top og bund, Tine måtte nøjes med et par trusser, og så gik der ikke mange sekunder før de var i vandet. De råbte til mig at jeg også skulle i vandet, men jeg måtte svare at jeg ikke havde nogen badebukser, de svarede det som jeg gerne ville høre, at det gjorde ingenting, hvis jeg badede nøgen så ville de også gøre det, så jeg smed tøjet og løb ud til de to dejlige piger der nu var i gang med at smide den smule tøj de havde på.

Vi pjattede rundt et stykke tid, og var ligeglade med de få mennesker der passerede forbi på stranden. Helle var den der pjattede mest, hun benyttede alle chancer til at få nærkontakt med mig, og det gjorde mig naturligvis ikke noget. Efter et stykke tid skulle vi op, og jeg skyndte mig at komme først op, så jeg kunne få et godt kik på de to nøgne piger når de kom op af vandet, Tine er som nævnt slank, 170 cm høj og ægte rødhåret, Helle havde jeg aldrig set nøgen før, men det var et dejligt syn. Som nævnt lidt buttet uden at være tyk, brunnette og så var hendes mis trimmet, noget der ikke var særlig udbredt dengang. De smed sig på tæppet sammen med mig, og Helle startede med at lægge sig ved siden af mig, samtidig med at hun med et smil, fortalte at hun trængte til at blive holdt om, og at Tine da sagtens kunne undvære mig lidt. Tine grinede med og sagde at det kunne der ikke være tale om, hvorefter hun prøvede at skubbe Helle væk fra mig, hun kunne bare finde sig en fyr selv, jeg lå bare og nød at disse to dejlige piger lå og kæmpede om mig, selvom det var for sjov.

Alt den berøring gjorde at den lille fyr begyndte at vokse, det bemærkede Helle med det samme, hun stoppede pjatteriet, og blev pludselig alvorlig. "Tine" sagde hun, "det er over et år siden at jeg har haft sex sidst, så må jeg ikke godt låne Flemming lidt?" Tine og jeg kiggede overrasket på hinanden, og Tines svar overraskede mig også, da hun svarede at det var da OK, hvis bare hun måtte være med. Jeg nåede vist kun at sige det var satans.

Helle begyndte med det samme at slikke på pikken der nu var næsten fuld størrelse. Tine kyssede mig, mens mine hænder prøvede at få fat i både Tines små fine patter, og Helles lidt mere fyldige. Efter kort tid byttede de plads, og Helle satte sig overskrævs over mig så jeg kunne slikke hendes dejlig trimmede fisse. I mens vi lå der gik der et par på omkring midt i trediverne forbi, men det opdagede vi først da de var passeret, men det gjorde at vi alle tre kiggede på hinanden, hvorefter vi grinende lidt genert, vi kiggede os omkring, men da vi ikke kunne se andre, fortsatte vi.

Jeg fik nu vendt Helle om og styrede pikken ned til fisse åbningen, Tine kyssede både Helle og mig, hvorefter hun satte sig så Helle kunne slikke hendes fisse, samtidig tog hun fat i min pik, og førte den ind i Helles våde grotte. Helle vred sig af fryd, og jeg kunne mærke at jeg ikke ville kunne holde mig lang tid på den måde, så jeg trak mig ud af hende, hvorefter jeg begyndt at slikke hende imens jeg kørte et par fingre ind i hende, nu fik Helle orgasme, så hun med sine lår var ved at klemme mit hoved af. Tine skubbe mig ned på tæppet, hvorefter hun straks begyndte at ride mig, jeg havde nu fået lidt bedre styr på situationen, og efter kort tid fik Tine orgasme. Jeg trak mig ud af hende og vi lagde os alle tre på tæppet, og pustede ud.

Jeg lå i midten, og kunne pille i to våde fisser, min pik stod stadigvæk fint, og den var ikke færdig for i dag. Helle begyndte at slikke mine nosser, før hun tog hele pikken i munden og slugte den, selvom min pik kun er 15-16 cm lang, så imponerede det mig at se, hvor nemt hun kunne sluge den helt til roden. Tine ville også prøve, men hun skulle lige overvinde noget før hun kunne gøre det samme. Mens vi lå der så vi at parret fra før kom tilbage, vi stoppede og ville prøve at dække os til med håndklædene, men vi kunne ikke lige finde dem, jeg sagde så at det var da også ligegyldigt da vi jo ikke kendte dem, og de havde jo lige set det os før, så jeg prøvede bare at skjule min tilstand med hænderne, der kom det mig til gode at min pik ikke er så stor De stoppede op foran os, manden smilede og sagde at det så hyggeligt ud, og vi skulle ikke være generte, de havde faktisk kigget med, og nu ville de gerne deltage hvis det var OK med os. Igen var det Tine der tog ordet, og sagde at det var ikke OK, men de måtte gerne kigge på, hvis de så samtidigt ville holde øje med at der ikke kom flere tilskuere. Jeg var lidt paf over den udvikling det hele var ved at tage, men fik dog sagt at så skulle de altså også smide tøjet.

Parret begyndte straks at smide tøjet, de satte sig derefter ned foran os, og så var situationen pludselig lidt pinlig. Vi præsenterede os over for hinanden, de hed Annette og Jan, de var begge 33, Annette var en velskabt pige med flotte bryster og en velformet røv, hun var blond, og hendes fisse var også trimmet så der kun var en tynd stribe, det havde jeg ikke set før, men det er jo også flere år siden. Jan var stor og lidt for tyk, og så havde han en pik, der selv den kun var halvstiv, stadigvæk var større end min. Efter lidt genert småsnak, spurgte Helle om vi ikke skulle se at komme i gang igen, hvorefter hun tog min pik i munden, Tine kravlede hen og var klar til at tage over, Annette og Jan sad og nussede hinanden imens de kiggede på, Tine tog nu over fra Helle, og Jan kravlede lidt tættere på så han kunne røre ved Helles fisse, mens han masserede sin pik, der nu havde fået en faretruende størrelse, Annette sad med fingerne oppe i sit eget skød. Tine og Helle byttede plads igen, jeg vinkede Anette over så jeg kunne nå hendes fisse, der var smaskvåd. Da Helle skulle trække luft, tog Anette over, og det var ikke første gang hun slikkede pik. Jeg kunne mærke at jeg snart var klar til at eksplodere, og jeg havde bestemt mig for at det skulle ske i Helle, jeg ville ikke spørge først, da jeg ikke var sikker på hvad Tine ville sige, så jeg trak pikken ud af Annettes mund, og fik Helle ned på ryggen, hvorefter jeg styrede alle næsten 16 cm ind Helle, det gik dog lidt længere tid ind jeg troede, men så sendte jeg også min sæd ind i hende, samtidig med at hun fik orgasme igen. Jeg trak pikken ud, og det var som om alle bare ventede på at jeg skulle blive færdig, for vi satte os bare op kiggede lidt forlegne på hinanden.

Vi blev enige om at gå i vandet for at blive skyllet af, bagefter drak vi en øl sammen, og vi hilste af med Annette og Jan, vi tog vores tøj på, og pakkede sammen. Først bagefter slog det os at vi ikke ikke engang viste hvor de kom fra, eller hvem de var, bortset fra at de hed Annette og Jan.

Som skrevet så ligger dette her mange år tilbage, den sommer havde vi flere gode ture, både på stranden og i sengen med Helle, men hun fik så fyr på og så gik det i sig selv, vi ses stadigvæk men vi snakker aldrig om denne vilde oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.