BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet søndag og klokken var 13.30 da jeg vågnede på sofaen hos Kim godt tømmermændsramt. Telefonen var forlængst gået ud og jeg havde så ondt af mig selv at ikke engang en 700 hestes Tesla kunne trække mig op af sofaen.
En halv time senere kom jeg op, fandt min oplader og sat telefonen til stikket. Tændte for fjernsynet lige som det Ungarn Grand Prix skulle i gang. Telefonen blev liggende for sig selv og Kim fandt restitutions Coca-Colaer til os allesammen.
Løbet blev kørt og vi dasede på sofaen. Da løbet var kørt var det tid til at samle trådene og komme hjemad. Jeg samlede telefonen op og tændte den. Fire ubesvarede opkald og 5 SMS'er fra min kone Carina samt en fra et ukendt nummer: "Hej min unge tyr. Som lovet ville jeg skrive til dig. Tak for den bedste drink i går, min drøbel er endnu ikke lodret... hahahaha. Aldrig har jeg mærket så meget tryk og så stor pik i mine 28 år med min mand. Hvad hedder du på Snapchat.?? Frække hilsner Christina
Jeg kørte hjemad og holdte ind på en rasteplads på vejen og svarede Christina på hendes besked og fortalt hende hvor fræk jeg syntes hun var, om min situation med Carina. Og så fik hun mit Snapchat navn.
Mandag formiddag fik jeg en ny ven på min Snapchat efterfulgt af det billede der ligger på min profil med et billede af en fisse close-up med teksten: Hej min unge tyr. Hvad siger du til at jeg siger til min mand at jeg har overarbejde torsdag og bestiller et hotel.?? Jeg trænger til at være ØM OG BRUGT.!!
Vi skrev frem og tilbage og jeg kunne ikke vente til at det skulle blive torsdag og vi begge skulle have "overarbejde".
Christina ankom først til hotellet og sendte en Snap med et billede af værelses nummeret. Jeg gik direkte derop og bankede på. Døren blev åbnet, og der stod hun, kun iført sorte bundløse trusser og BH med halvskål. Nøj et lækkert syn der forplantede sig i mine håndværkerbukser. Vi begyndte at kysse og jeg blev afklædt så jeg stod kun i boxers. Christina kørte sine negle over stoffet og kredsede omkring mit blodfyldte pikhoved og satte sig på knæ. Hun trak boxerne ned men hun bed let i min pik. Da elastikken slap vippede min pik ud i munden på hende og hun startede som den nat på parkeringspladsen med at sutte, slikke og kører hånden op og ned af min pik. Det var så vildt frækt at se hende kører sin vielsesring op og ned af min pik. Jeg var ved at springe da hun kørte pikken dybt og ramt hendes egen gag refleks. Hun hostede og hendes mascara løb. Hun tog den ind igen og kørte videre.
En svag lyd af temaet fra Top Gun spillede et eller andet sted. "Hold da op hvor er der lydt her" fik jeg sagt. "Det er min telefon og gæt hvem der ringer, min mand" sagde Christina. Jeg grinede imens hun rakte ud efter den. Hun tog den og sagde som om alt var normalt: "Hej skat" og tog min pik i munden igen mens han snakkede i røret. Det var vildt frækt at hun snakkede telefon med min pik i munden. Jeg førte hende over til sengen og lagde hende på ryggen imens hun stadig snakkede. Jeg spredte hendes ben og hendes våde skamlæber skilte også hendes bundløse trusser så der var let adgang for min tunge.
Jeg satte tungen til hendes fisse og begyndte mit slikkeri omkring hullet og bevægede mig op mod hendes klit. Hun lå stadig og snakkede: "Rasmus kommer åååhhhh... forbi i weekenden" da jeg ramte hende klit så. Hun lukkede benene sammen om hovedet på mig og skubbede mig væk med fakter og et stort smil. Hendes mand siger helt uvidende i telefonen: "SKAT, hvad laver du.??" "Der var bare lige noget der ramte mig som jeg har ventet på hele ugen" var hendes svar med en et stort smil til mig.
Kort efter lagde hun på og afsluttede samtalen med sin mand med et "vi ses senere skat, elsker dig".
Jeg tog fat i hendes ben og spredte dem så jeg igen kunne smage hende lækre fisse. Jeg startede igen omkring hullet og kørte stille op mod klitten og kørte pirrende på den, lavede alfabetet og sugede den ind indtil hun kom i sin første sprøjteorgasme nogensinde og jeg blev helt våd i ansigtet. Hun rejste sig op på albuerne og sagde: "Hvad skete der, tissede jeg dig i ansigtet, jeg havde overhovedet ikke styr over mit underliv det har jeg aldrig gjort før". Jeg beroligede hende og fortalte hende om sprøjteorgasmen.
Min pik stod stadigvæk stiv med et opsvulmet hoved. Jeg kravlede op på hende med kys op over maven, rundt om hendes brystvorter som stod stive og videre op langs halsen. Min pik var nu ud for hendes glatte og meget våde fisse.
Jeg pirrede hendes fisseåbning ved at kun lige stikke pikken ind så den skilte hendes skamlæber ad og så trak jeg mig tilbage igen, gjorde det nok fire gange før hun selv til sidst lagde fødderne på mine baller og træk mig i bund i hendes fisse i et hug. Hun kom med en skøn så jeg troede receptionisten ville stå der to minutter efter men heldigvis kom der ingen trods hendes høje støn.
Jeg begyndte at køre i langsomme dybe stød dybt i hendes fisse lidt efter lidt med højere og højere kadence. Hun stønnede som jeg aldrig har hørt en kvinde stønne før imens der kom alle de frække gloser der gik lige i pikken. Århhh... det er så meget bedre end min mand, knep mig som en utro kvinde, giv mig dit unge sperm op i min utro fisse, bol mig hård.
Jeg rejste overkroppen op så min pik pressede sig op mod hendes g-punkt. Der gik ikke længe inden hun sprøjtede endnu en orgasme ud og min pik og lå og vendte og drejede sig i nydelse. Jeg vendte hende om i doggy-style og satte pikken så kun lige hovedet var inde, tog fat om hofterne og stak pikken i bund. Hun stønnede højt og forsatte sin stønnen mens jeg kørte hurtigt og hård op hendes lille fisse. Jeg kunne høre at hun var ved at komme og det samme var jeg. Og som på parkeringspladsen skød jeg mit sperm med fuldt tryk op i hende. Jeg kørte videre og kunne se min egen sperm løbe ud omkring pikken imens jeg kørte videre i langsomme og dybe stød indtil hun faldt sammen på sengen.
Hun vendte sig om og sagde: "det er første gang nogensinde at jeg har mærket sperm blive skudt så hårdt op i mig det vil jeg prøve igen". Vi knaldede en tur mere og så kunne Christina ikke trække tiden længere og vi skiltes med et laaaangt tungekys og et på gensyn.

Husk at se billedet fra snappen på min profil og kom meget gerne med kommentarer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.