BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

At løbe, er ikke bare kilometer efter kilometer i alt slags vejr, der er også rigtig mange gode oplevelser forbundet med det, en af de mest ophidsende vil jeg berette om nu.

Jeg er motionsløber, og i efteråret 2012 deltog jeg i et løb sammen med min svigerinde Anne. Vi er begge i den situation at vores respektive partnere ikke deler vores interesse for motion, og det skulle vise sig, at der var flere lighedspunkter. Min svigerinde er en slank pige på 56 år, 170 cm høj, blond med en god røv. Jeg selv er på samme alder, 182 cm og slank, Jeg har en dejlig kone, og Anne har en dejlig mand, men vores sexliv er næsten ikke eksisterende, min kone mistede lysten helt da hun kom i overgangsalderen, Annes mand er impotent p.gr. sygdom. Min kone har foreslået mig at gå i byen for at få dækket mit behov, men jeg har altid afslået denne ide, da jeg er bange for at hun alligevel ville blive såret .

SEX I DAG?

Men tilbage til den efterårs søndag som jeg vil skrive om, det var et rigtig møgvejr, det regnede og blæste, vi løb 10 km, og jeg havde lovet at følges med Anne, der ikke løb så hurtigt. Da vi kom i mål, var de fleste deltagere allerede på vej hjem, vi var gennemblødte og vi frøs, så vi skulle hurtigt klæde om, vi fandt et hus hvor der var både omklædning og bad, til hverdag var det et hus som dem der arbejdede i skoven brugte, men nu havde vi det for os selv, der er altså også fordele ved at komme næsten sidst i et motionsløb. Vi blev enige om at vi godt kunne klæde om sammen, så vi gik ind og låste døren. Vi trak det våde tøj af, dog beholdt vi anstændigt de inderste bukser på, Anne ville gå i bad først, så hun gik ind i den lukkede brusekabine og åbnede for vandet, hun fandt hurtigt ud af at der ikke var ret meget varmt vand tilbage, så hun sagde at hvis jeg kunne lade være med at kigge, så skulle jeg skynde mig at komme ind til hende, jeg smed hurtigt underbukserne og gik ind i til hende.

Vi lukkede for vandet imens vi sæbede os ind for at spare på det varme vand, men der var ikke så meget plads, så vi kunne ikke undgå at røre hinanden, det grinte vi af, men det gik ikke ret lang tid, før jeg begyndte at få rejsning, det var svært at skjule, men Anne havde set den og pludselig mærkede jeg hendes hånd omkring min pik .” Hvad så svoger?” spurgte hun; ”er vi ikke begge to lidt forsømte”, jeg kunne kun svare bekræftende, mens min højre hånd søgte ned til hendes veltrimmede fisse. Vi åbnede for vandet for at blive skyllet ren for sæbe, hvorefter vi gik ud i omklædningsrummet og tørrede os, der var ikke noget vi kunne ligge på, og gulvet var hundekoldt, så jeg gik på knæ og slikkede hendes fisse, hun sankt sammen, og satte sig på gulvet imens jeg slikkede hende, hun trak mit hoved op og kyssede mig ”Jeg vil have pik” hviskede hun i mit øre, vi rejste os op, og jeg førte min pik ind i hendes våde grotte, der var mindst lige så lækker som hendes lillesøsters, hun tog fat i knagerækken for at kunne holde sig oprejst, og jeg kørte pikken godt rundt i hendes indre, imens jeg æltede hendes små bryster, Anne stak en finger op i røven på mig, vi stod sådan i lang tid, og nyd det, tilsidst kunne jeg mærke at vi begge var ved at komme, og jeg pumpede min opsparede sæd ind i hende, imens Anne skreg sin orgasme ud, vi holdt om hinanden indtil jeg begyndte at blive slap, og jeg trak mig ud af hende. Anne gik på knæ foran mig og, slikkede min pik ren, det gik ikke lang tid før den var stiv igen, Anne vendte sig rundt og bukkede sig hen over en bænk, jeg gled igen ind i Annes fisse, og denne gang gik der ikke lang tid før en ny orgasme rullede igennem Anne, jeg nåede desværre ikke at følge hende her, og havde brug for lidt hjælp, så Anne vendte sig rundt og tog pikken i munden, og suttede som om hun aldrig havde lavet andet, indtil hun fik de sidste dråber vredet ud af min pik. Vi omfavnede hinanden, og snakkede om at det var en dejlig måde at få pulsen op på igen, næsten lige så godt som en løbetur.

Vi gik ind for at blive skyllet rene igen, nu med koldt vand, vi tørrede os og klædte os på, hvorefter vi pakkede sammen og gik ud til bilen, vi var enige om, at det her var vores hemmelighed, selvom min kone måske ville tillade at jeg fik fremmed sex, så skulle hun ikke vide at det var med hendes søster, samtidig blev vi enige om at det ikke var sidste gang.          

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.