Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Anne og jeg vågnede tidligt, og listede ud i køkkenet for at lave kaffe, men opdagede så, at Bodil allerede havde klaret det. Hun fik et stort kys af os begge, og så satte vi os for at hygge lidt.

”Det har været en fantastisk oplevelse jeg har haft, og jeg er meget glad for jer to piger, og jeg synes også at din mor og Titti er nogle fantastiske mennesker”. Det varmede at høre de ord fra min svigermor, og det lovede rigtigt godt for fremtiden.

SEX I DAG?

Anne og hendes mor kørte lidt senere, og jeg fik ryddet lidt væk og gjort klar til at mor og Titti skulle stå op. Jeg gik faktisk og blev lidt liderlig, og besluttede mig for at vække dem. Jeg listede ind i soveværelset, og stod lidt og beundrede de to smukke kvinder, som lå og sov.

De havde skubbet dynen væk, så jeg kunne se de flotte kroppe. Titti lå på ryggen med let spredte ben og mor lå på siden med ryggen til, og benene trukket op under sig.

Jeg kunne lige få mit hoved presset ind imellem Tittis lår, og fik, med min tunge skilt hendes skamlæber, så jeg kunne slikke hendes stive klit samtidig med at jeg med den ene hånd kunne nå mors fisse.

De stønnede begge lidt, da jeg gik i gang med at slikke og nusse dem. Jeg mærkede Tittis hånd tage fat i min nakke og presse mit ansigt tættere imod hendes skød. Min tunge fandt vej op i hendes varme hul, samtidig med at jeg nu havde to fingre oppe i min mor.

”Uhm, din frække tøs” lød det fra min mor, mens hun begyndte at rotere med sit underliv. Titti stønnede højere nu, og pressede så meget på min nakke, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Pludselig krampede hun og kom med et dybt støn, da fissen gik på hende.

Mor trak sig væk fra mig, og bøjede sig ned og gav mig et kys. Så stod vi alle tre op, og gjorde os klar til morgenkaffen. Jeg kunne se på mor, at hun var meget liderlig ovenpå mit kæleri, og min fisse drev også af safter, men vi holdt os i skindet.

Efter kaffen tog jeg et hurtigt bad og tog min lille bikini på. Udover tog jeg en stor løs skjorte, og da jeg havde fundet et håndklæde frem stille jeg mig ud for at vente på Pia, efter at have sagt farvel til mor og Titti.

Kort efter kørte Pia ind på gårdspladsen, og jeg kunne se at hun havde taget Susan med. Jeg satte mig ind på bagsædet, og så kørte vi afsted mod stranden ved Aborg, hvor pigerne normalt mødtes.

Jeg gik bagved Pia og Susan og kunne ikke lade være med at beundre pigerne. Den lille lyse Pia, med de brede hofter, og den mørke slanke Susan med det lange mørke hår. Det kriblede igen i fissen, og jeg glædede mig meget til dagen ved stranden.

Da vi kom til vores faste sted, en lille plet, som var skjult nede fra stranden, kunne vi se, at Jytte, Jette og Julle allerede var kommet. De lå alle tre nøgne og tog sol, og blev meget glade for at se os.

Vi fik hurtigt smidt vores tøj, og lagde os sammen med de andre. Jeg lagde mig imellem Jytte og Jette, og Pia, Susan og Julle lå på det andet tæppe.

Jeg kunne ikke holde fingrene fra Jyttes store bryster, og begyndte at kæle lige så stille med dem. Jeg mærkede Jettes hånd finde vej imellem min ben, som jeg spredte lidt, så hun kunne komme til. Jytte lænede sig ind over mig, og vores tunger mødtes til et frækt kys.

Jette var kravlet ned mellem mine ben og hendes lille frække tunge fandt hurtigt min stive klit. Jeg kunne høre, at der blev stønnet fra det andet tæppe, så de tre var sikkert også godt i gang.

Den frække morgenstund, som jeg havde haft hjemme gjorde, at der ikke gik lang tid før Jettes tunge, fik min krop til at ryste i en kæmpe orgasme. Jette vendte sig nu imod sin søster, som fik samme tur som jeg lige havde fået, mens jeg lå og slappede af.

Jeg kunne se at de tre piger på det andet tæppe lå i en trekant og slikke hinanden. Et dejligt frækt syn, samtidig med at Jette slikkede sin tvillingesøster. Jeg satte mig ved siden af Jette og kælede for hendes våde fisse, mens hun slikkede sin søster til en orgasme.

De andre tre piger var efterhånden også ved at være færdige, så da Jette endelig fik sin tiltrængte udløsning kunne vi slappe af og nyde solen. Jytte spurgte om der var nogle som ville med i vandet, og jeg kunne faktisk godt trænge til en dukkert.

De andre valgte at blive liggende, så Jytte og jeg gik hånd i hånd ned på stranden. Vandet var lidt koldt, men det var vist godt for min brandvarme fisse.

Vi pjattede og legede lidt ud i vandet, og der smuttede da også en finger op i en fisse af og til. Grinende og pjattede gik vi op til de andre. Jytte tog et brydergreb på mig, og fik mig ned at ligge i sandet.

Hun lagde sig nu omvendt på mig, så vi kunne slikke hinanden stille og roligt. Jeg kunne mærke at Jytte lå meget stille og pludselig løb tisset ud af hendes fisse og ned i min mund. Det var skønt at ligge og labbe det dejlige varme tis i mig.

Ud af øjenkrogene så jeg pludselig, at der lå en og lurede på os, men jeg lod som om jeg ikke havde bemærket det. Da Jytte havde tisset færdig hviskede jeg til hende, at der lå en oppe i klitterne.

Vi lod som om vi ville lægge os, men løb så op i klitterne og fik fat i ham som lå og lurede. Da vi trak ham ned til da andre udbrød Susan ”Kim, hvad fanden har du gang i”. Det viste sig at være hendes 15-årige lillebror som lurede på os.

Kim var en spinkel teen age knægt som nu stod og så meget flov ud, iført shorts og t-shirt. Jytte holdt hans arme på ryggen, så han ikke kunne stikke af. ”Hvad siger du, Susan, hvad skal vi gøre ved knægten”.

Susan kiggede lidt på knægten og sagde ”Ja, vi kan jo give ham en lærestreg”, og så gik hun hen og trak hans bukser ned. Ud sprang en forholdsvis stor stiv pik. Han havde næsten ingen hår omkring pikken og nosserne hang tungt ned imellem hans lår.

”Nå, knægt. Står du og bliver liderlig af at se vores nøgne kroppe” spurgte Susan, mens hun gav hans pik et dask. Kim var helt rød i hovedet, og vidste ikke hvor han skulle kigge hen.

Pia satte sig foran ham og tog pikken i munden, mens hun tog et fast tag i hans nosser. Susan nev hans brystvorter mens jeg gav hans røv et par klask. Efter at have suttet ham lidt, fik vi ham ned på ryggen. Jette skrævede over ham og sank ned over hans pik.

Jeg satte mig på hans ansigt, og fik ham til at slikke mig, mens Jette red på hans pik. På skift satte vi os nu over ham så han kunne smage os alle sammen, mens Jette fortsatte med at ride på ham.

Jeg kunne se, at Jette nød det og pludselig gav hun et langtrukket støn fra sig, og hendes safter fossede ned over hans pik. ”Du har bare af ikke at komme” sagde Susan skrapt til ham og Kim nikkede, stadigvæk helt rød i hovedet.

Nu satte Julle sig på hans pik. Den stakkel lille knægt blev helt mast, da hun sank ned over ham og pikken gled i bund. Han stirrede betaget på hendes store bryster, som dansede foran ham. Da Julle havde fået sin orgasme, fik jeg en ide.

Vi fik løftet hans ben op, så han lå ligesom jeg havde ligt aftenen før, da jeg tissede på mig selv. Susan tog nu fat i hans pik og begyndte at onanere ham.

”Åbn din mund, knægt” sagde Susan og så trykkede vi så meget på hans røv at han rent faktisk kunne få sin gene pik i munden. ”Sut” sagde Susan. Jeg kunne se, at Kim så helt fortvivlet ud, men der var ingen nåde fra os.

Jeg suttede på en finger og stak den op i hans røv, samtidig med at vi pressede på hans røv, så pikken gled ud og ind ad hans mund. Hans vejrtrækning blev mere og mere anstrengt, og så kom han.

Spermen pumpede ud af hans pik og ind i hans mund. Han så ud som om han var ved at blive kvalt, men til sidst slugte han det hele.

Vi fik ham nu op at stå så han kunne trække i sit tøj igen, efter at hans balder fik endnu et par slag. Han så meget flov ud, da han luskede afsted, for at cykle hjem.

Resten af dagen hyggede vi os med solbadning og svømmeture, og naturligvis blev der også slikket og kælet på kryds og tværs. Nu kunne jeg næsten ikke vente på at komme hjem til Anne og fortælle om min dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.