Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

 Da vi havde spist og ryddet op, satte vi os ind i stuen. Mor gik ud for at hente en pose, som hun og Titti havde smuglet ind, så ikke vi skulle finde den, da vi tømte bilen efter deres indkøb.

”Nu skal i se, hvad Titti og jeg har købt” sagde mor og åbnede posen. Da hun hældte indholdet ud på sofabordet, kiggede vi godt nok en ekstra gang.

SEX I DAG?

Mor og Titti havde været i en Sex Shop i Odense og havde købt dobbeltdildoer, piske, brystpumper, almindelige dildoer, anal plugs og lidt bondageudstyr. Det så spændende ud det hele.

”I skulle have set den stakkels ekspedient, da Camilla og jeg gik og fandt varerne frem. Vi kunne selvfølgelig ikke holde hænderne for os selv, så vi flashede både bryster og fisse mens vi handlede. Den stakkels fyr har sikkert en stiv pik endnu” grinede Titti.

Fascineret tog jeg en lækker latex pisk i hånden. Da Titti så det stillede hun sig hen til spisebordet og lænede sig forover. ”Lad mig prøve den” sagde hun og blinkede til mig.

Jeg stillede mig ved siden af hende og prøvede lige pisken et par gange i luften, inden jeg lod den ramme hendes struttende røv. Hun hvinede og vrikkede med røven, mens jeg lod pisken farve hendes balder røde.

Mor havde i mellemtiden taget en af dobbeltdildoerne. Den er nærmest formet som et U og fungere på den måde, at man sætter den ene halvdel op i ens egen fisse, og den anden stritter så ud fra kroppen som en stiv pik.

Jeg stoppede nu med at piske Titti, og vi gik hen for at se hvad mor havde gang i. Hun lagde sig nu på gulvet og sagde til Anne, at hun skulle sætte sig på pikken.

Anne skrævede over mor og satte sig på den strittende pik. Den gled ubesværet op i hende, og mens mor krammede hendes små bryster, begyndte Anne at ride mor.

Jeg tog nu den anden DILDO og førte den op i mig, hvorefter jeg lagde mig ved siden af mor og bad Bodil om at komme og sætte sig på mig. Bodil havde siddet og leget med sig selv, og skyndte sig hen til mig.

Hun satte sig nu på min pik, og snart efter sad mor og datter og blev kneppet af os. Bodil store bryster svingede foran mit ansigt, og jeg tog fat i dem og æltede dem, mens jeg vred hendes brystvorter.

Både Bodil og Anne stønnede mere og mere, mens dildoerne pumpede i deres fisser. Jeg kunne se, at Titti havde travlt med at tage billeder samtidig med at hendes ene hånd legede med fissen.

Jeg kunne mærke hvordan Bodils bevægelser fik min dildo til at støde ud og ind af min fisse, samtidig med at klitten blev masseret, og inden længe var jeg ved at eksplodere. Da jeg hørte, at Bodil fik sin orgasme og hendes safter sprøjtede ud over mit underliv kom jeg også med et skrig.

Mens Bodil udmattet faldt sammen over min krop kunne jeg høre, at mor og Anne også fik deres orgasmer og helt udpumpede lå vi nu på gulvet og fik vejret. Titti sad i sofaen med vidt spredte ben og onanerede mens hun gav sin glatte fisse nogle klaps med flad hånd.

Jeg gjorde mig fri af Bodil og gik hen til Titti. Jeg pressede den våde dildo op i hende og begyndte at kneppe hende. ”Åh, Cara, knep mig, knep mig” stønnede Titti mens hun krammede mine bryster.

Da jeg kunne fornemme at Titti var tæt på sin orgasme, trak jeg mig ud af hende og satte min mund ned til hendes fisse. Jeg skilte skamlæberne og stak tungen op på hendes klit, og så fossede safterne ud af hendes, mens hun stønnede og vred sig.

Totalt udmattede og tilfredse væltede vi rundt i sofaen og stolene. Mor gik ud for at hente en forfriskning til os, og kom tilbage med kolde øl og en flaske hvidvin. Efter at have fået lidt at drikke gik vi i gang med at studeret det nyindkøbte legetøj.

Vi spurgte lidt ind til, hvad Bodil bedst kunne lide, men jeg kunne se, at hun var lidt for genert til at lukke på for sine privat tanker. Måske skulle vi bare lade tiden vise, hvad hun kunne tænke sig.

Jeg kunne mærke, at min blære var ved at være fyldt, og så fik jeg den geniale ide, at jeg ville prøve at tisse på mig selv. ”Kom med ud i haven” sagde jeg. Det var ved at være lidt mørkt, men det gjorde ikke noget.

Jeg lagde mig på ryggen og svingede så mine ben op så mine knæ var ved siden af mit ansigt, og min fisse var kun 10 cm over min mund. Jeg bad nu Mor og Titti om at holde mine ben, så ikke jeg væltede.

Det varede ikke længe for mit tis fossede ud af fissen og ned i mit ansigt. Jeg åbnede munden og forsøgte at sluge så meget som muligt, men en hel del plaskede ved siden af så mit hår blev drivvådt.

Jeg kunne se, at Anne skrævede ind over mit ansigt, og sænkede sin fisse ned til min mund. Mens jeg med tungen fik skilt hendes skamlæber, begyndte hun nu at tisse i min mund.

Jeg nød hver en dråbe, og da mor begyndte at smække min fisse med flad hånd, samtidig med at Titti stak en finger i min røv, måtte jeg endnu engang overgive mig. Min krop skælvede af den heftige orgasme, og mine safter sprøjtede igen ud af mig op ned i mit ansigt, hvor de blev blandet med Annes dejlige tis.

Jeg svingede nu mine ben ned igen, så jeg lå fladt på ryggen. Jeg kunne se, at Bodil tog mod til sig, og spurgte så ”Må jeg prøve det også, min skat”. Jeg nikkede til hende, og så skrævede hun hen over mig, og endnu engang fik jeg en masse dejligt tis ud over mig.

Jeg gik ind for at tage et bad, mens de andre gik ind i stuen igen. Jeg kunne høre at der var gang i pisken og skyndte mig ind i stuen igen. Der stod Titti og Bodil lænet ind over bordet, mens mor bearbejde deres balder med pisken.

De stønnede og skreg lidt, samtidig med at de havde travlt med deres fingre i fissen. Jeg satte mig ved siden af Anne, så vi kunne nyde det frække syn. Det lykkedes for min mor at få dem begge bragt til en voldsom orgasme, og helt tømte smed de sig nu i sofaen.

Vi var nu enige om, at det var tid til at stoppe for i aften. Vi talte om, at Bodil kunne sove på sofaen, men mor og Titti blev enige om, at der var plads nok til dem alle tre i dobbeltsengen.

Den næste dag skulle Anne og hendes mor hjem for at tage sig af det praktiske i forbindelse med skilsmissen, og jeg havde aftalt med Pia at vi skulle en tur til stranden.

Anne og jeg gik ind til os selv. ”Hvor er jeg glad for at mor kom” sagde Anne. ”Det er jeg også, vi skal nok få mange dejlige timer sammen” svarede jeg og kyssede Anne godnat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.