Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mor og Titti vækkede os næste morgen. Anne og jeg lå og nussede lidt, og vi blev enige om at der ikke skulle være noget jalousi, hvis vi var sammen med nogle af de andre piger.

Vi stod op til et dejligt morgenbord. Det var nu lidt mærkeligt at sidde sammen og spise, når vi alle var nøgne, men jeg synes det var utroligt dejligt.

SEX I DAG?

Vi skulle spille hjemme kl. 13 så ved 11.30 tiden kørte vi alle i hallen, klædte om og begyndte at varme op. Jeg kunne fornemme at de andre piger godt var klar over, at der begyndte at spire noget imellem Anne og mig men jeg tror bare, at det glædede dem.

Mor og Titti så fantastiske ud i det stramme træningstøj. Jeg var vildt stolt af min flotte mor, og kunne da også se at mange af de mandlige tilskuere sendte hende lange blikke. De skulle bare vide at de ikke havde nogen chance.

Vi vandt heldigvis stort, og glade samledes vi i omklædningsrummet for at synge sejrssangen og få en kold øl.

Vi fik nu smidt vores våde kamptøj, og sad nøgne alle sammen og nød endnu en sejrsøl. Efterhånden gik de andre i bad, og da jeg kom ind under bruseren, stod der kun Jytte og mig tilbage.

De to øl jeg havde fået pressede sig pludselig på, og uden at tænke nærmere over det begyndte jeg at tisse mens jeg stod under bruseren.

Jeg kunne se, at Jytte stod og betragtede mig, og da jeg havde tisset færdig stod hun med et fjernt blik i øjnene. Så fossede tisset ud mellem hendes ben og jeg var ikke sen til at sætte mig foran hende og drikke af hendes kilde.

Jeg kiggede op, og så hendes smilende ansigt bag ved hendes store bryster. Hun blinkede til mig og sagde stille ”Nå, kan du også lide det”.

Ingen af de andre piger havde opdaget noget, så indtil videre var det vores hemmelighed. Jeg rejste mig op og trykkede et vådt kys på hendes læber, mens hendes bryster lige fik et klem.

Da vi kom ind i omklædningsrummet igen, efter at have tørret hinanden så vi straks, at der var gang i pigerne.

Jette sad på en af bænkene med vidt spredte ben og Pia lå på knæ foran hende med ansigtet begravet i hendes fisse. Karen og Julle, som jo også var søstre ligesom Jytte og Jette lå på et håndklæde på gulvet og slikkede hinanden, og henne i hjørnet var Anne i gang med at slikke Mettes fisse.

Jeg satte mig på knæ foran Jytte og stak min tunge op i hende. Inden længe var der gang i den på kryds og tværs og de fleste nåede mindst en orgasme, indtil der blev banket på døren og Titti sagde ”Så er det ud piger. Resten må i gemme til en anden gang”.

Hun var jo fuldstændig klar over, hvad vi lavede. Vi skyndte os nu i tøjet alle sammen og gik ud i Cafeteriaet, hvor mor og Titti ventede med kaffe og kage.

På vej hen ad gangen listede jeg min hånd ind i Annes, og nu var pigerne godt klar over, hvad der var sket, og de jublede og gav os nogle store krammer.

Da vi var kommet hjem, fik vi noget aftensmad, og så cyklede Anne hjem til sine forældre. Vi skulle i skole i morgen, og jeg var heldig med at skulle gå i klasse med Anne på 1.G.

Titti blev hos mor, og de kom begge ind for at sige godnat til mig. Det var godt nok en hel ny verden, som nu var åbnet for mig.

To skønne kvinder kom nøgne ind og gav mig et godnatkys, og det var ikke sådan et kys som man tænkte på mellem mor og datter. Træt og veltilpas faldt jeg nu i søvn.

Jeg vågnede tidlig, spændt på min første dag på den nye skole. Jeg kunne mærke, at jeg var varm og liderlig, så jeg listede til mor.

De sov begge tungt, så jeg kravlede ind under mors dyne fra fodenden. Hun lå med let spredte ben, så jeg listede mig forsigtig op, så mit ansigt var ud for hendes skød.

Forsigtigt stak jeg min tunge frem og slikkede på hendes skamlæber. I søvne spredte hun nu benene yderligere. Jeg blev mere modig og fandt hendes stive klit.

Mor begyndte at bevæge underlivet og jeg kunne høre en sagte stønnen fra hende. Jeg kunne svagt fornemme, at mors dyne blev løftet og nu så jeg Tittis hånd begynde at lege med hendes små bryster.

Jeg stak et par fingre op i mor, og kunne mærke hvordan hendes muskler strammede omkring dem. Så gav hun et dybt suk fra sig, og kom nu i en stille orgasme.

Langsomt vågnede hun, og slog dynen til side. ”Frække tøs, slikker du din mor om morgenen” grinede hun og tog fat i mine arme og tvang mig ned på maven i sengen.

Titti kunne åbenbart ikke stå for min lille pariserrøv, for nu landede der en hånd på mine balder. ”Uh, det er dejligt” kom det fra mig mens Titti fortsatte med at spanke min røv. Jeg var ikke klar over, at det kunne være så skønt.

”Så, ikke mere nu. Du skal i skole” sagde mor nu, og jeg måtte nødtvunget rejse mig op og gøre mig klar. Mit skød drev af safter men der var ingen vej uden om.

Da jeg lidt senere gik ind for at sige farvel, sad Titti på mors ansigt og fik slikket sin fisse. Jeg lukkede stille døren og listede af. Cykelsadlen fik lige en ekstra tur på vej i skole, så jeg var noget rødkindet, da jeg nåede frem.

Anne stod og ventede på mig, at da det jo ikke var nogen hemmelighed at vi var kærester, fulgtes vi ad, hånd i hånd ind på skolen. Da vi gik forbi en flok piger fra 3.G kunne jeg se, at der specielt var én som kiggede skævt til os.

Resten af ugen gik stille og roligt. Vi var i en dejlig klasse, og Anne var med hjemme hos os, de to aftener hvor vi trænede. Det eneste som nagede mig, var at hende fra 3.G blev mere og mere irriterende.

Hun gjorde alt for at genere os, og en dag fnøs hun ”Lebber” da hun gik forbi mig. Jeg spurgte Anne om hvem hun var. ”Hun hedder Susan, og har altid været sådan. Hun hader vores håndboldhold, og tror virkelig, at hun er noget”.

Fredag eftermiddag fortalte vi de andre piger det efter træningen. Det var første gang, at Susan var gået direkte efter nogle fra holdet, og jeg kunne se, at specielt Jytte var vred over det.

”Jeg finder ud af noget, så vi kan få hende sat på plads en gang for alle. Kom så mange som I kan i morgen til klubeftermiddagen, så skal i bare se løjer” sagde Jytte inden vi gik hvert til sit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.