Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ugerne er fløjet afsted. Håndboldsæsonen er slut. Eksamen er overstået med godt resultat for både Anne og mig og Titti og mor er endelig flyttet sammen, så nu bor hun hos os.

Anne og jeg er stadigvæk lige forelskede. Jeg har naturligvis besøgt hendes far og mor mange gange. Hendes mor Bodil er en sød, rødhåret trind kone på 51 år, ikke ret høj, bredhoftet med kæmpestore bryster, slet ikke som den lille, spinkle Anne.

SEX I DAG?

Hendes far er en vranten gammel mand, som heldigvis ikke er hjemme så tit, men jeg har virkelig ondt af Bodil. Jeg kan se hvordan det tynger hende.

Den første lørdag i vores sommerferie var vi hjemme hos mig, da det ringede på døren. Udenfor stod Bodil med røde øjne, og da hun så os, begyndte hun at stortude.

”Far er gået fra mig” hikstede hun. Anne lagde forsigtigt armen omkring sin mor og sammen gik vi ind i huset. Heldigvis var mor og Titti anstændigt påklædt, da de var på vej ud at handle.

De hilste hjerteligt på Bodil og kørte så. Vi fik Bodil ind i dagligstuen og hentede tre øl. Hun så ud som om hun godet kunne trænge til en opstrammer.

Da Bodil havde fortalt sin historie og havde fået en øl mere, kunne vi se, at hun begyndte at slappe af og smile lidt mere.  Jeg fangede Anne ud i køkkenet og sagde ”Vi bliver nødt til at fortælle din mor, hvordan vi lever her”. Anne nikkede og sagde ”Ja, men du fortæller hende det”.

Jeg lavede 3 drinks, med ekstra vodka i den til Bodil og gik ind i stuen. ”Bodil, du ved o at Anne og jeg er kærester, og at mor og Titti også er det” startede jeg og fortsatte så, efter at have taget en dyb indånding ”Men hvad du ikke ved, er at vi alle fire også er sammen af og til”.

”Sammen” sagde Bodil spørgende ”Selvfølgelig er i sammen. I bor her jo”. ”Jeg mener sexuelt sammen” sagde jeg, og jeg kunne se, at Bodil fik et chok.

”Jamen, Camilla er jo din mor, hvordan kan i” spurgte hun. Anne trådte nu til og sagde ”Mor, Cara og Camilla elsker hinanden, ligesom vi elsker hinanden, og vi har alle fire stor glæde af det”.

Anne gik nu hen til sin mor, bøjede sig ned og trykkede et kys på hendes læber. Jeg kunne se, at kysset trak lidt ud, og nu så jeg, at Bodil langsom åbnede sin mund og lod Annes tunge komme ind.

Anne gjorde tegn til mig, at jeg skulle komme hen til dem, og jeg ved ikke om jeg også havde fået for meget vodka, for jeg satte mig imellem benene på Bodil og trak hendes knæ fra hinanden.

Hun havde nogle små, hvide trusser på, og til min overraskelse så jeg, at der bredte sig en våd plet foran på dem. Jeg trak op i hendes nederdel og satte forsigtigt tungen hen på pletten og slikkede.

Jeg kunne høre Bodil stønne da min tunge ramte hendes fisse, og næsten automatisk lagde hun sig mere ned i stolen, så jeg bedre kunne komme til.

Mens Anne fortsatte med at kysse og kæle for sin mor, trak jeg nu trusserne til side og stak min tunge op i hende. Hendes store skamlæber drev af væde, og snart fandt jeg hendes stive klit.

Bodil begyndte at rotere med underlivet og stønnede højere og højere, mens min tunge arbejde overalt i hendes fisse.  Efter lidt tid rejste jeg mig op. Jeg så, at Anne havde fået trukket bluse og BH af Bodil, og stod nu og æltede hendes store bryster.

Vi smed nu begge to tøjet, og hjalp Bodil af med nederdel og trusser og snart vi nøgne alle tre. Anne trak sin mor hen til sofaen og fik hende til at lægge sig ned. Hun lagde sig imellem hendes ben og fortsatte der hvor jeg havde sluppet.

Jeg satte mig på knæ ved siden af og kyssede Bodil, mens hendes datter var i fuld gang med at slikke hende. Bodil stønnede og klynkede, mens jeg, vildt betaget æltede hendes store bryster og legede med brystvorterne.

”Åh, jeg kommer” stønnede Bodil og hele hendes buttede krop rystede af orgasme. Hun tog fat i nakken af Anne og pressede hendes ansigt op imod sit underliv, mens hun langsom faldt til ro.

Bodil satte sig op i sofaen og Anne og jeg stillede os foran hende. Hun kiggede kærligt på os og sagde ”Tak, min dejlige små piger. Jeg har ikke haft andet end min egen hånd i mange år og det her var den skønneste oplevelse jeg længe har prøvet”.

Jeg hentede min telefon, og lod som om jeg lige skulle læse en sms fra mor, mens jeg i smug tog et billede af min nøgne svigermor i sofaen. Jeg sendte billedet til mor og skrev ”Kom lige lidt stille ind ad døren” med en blinkende smiley.

”Lad mig se jer sammen” sagde Bodil med et smil og Anne og jeg var ikke sene til at begynde at kæle for hinanden. Annes lille fisse var godt våd. Hun havde åbenbart nydt at slikke sin mor.

Jeg lagde et tæppe på sofabordet foran Bodil, og lagde mig ned. Anne kravlede omvendt op på mig, og snart var vores tunger i fuld gang med at stille os tilfreds.

Jeg skævede over til Bodil, og så at hun havde sin ene hånd oppe i fissen, mens den anden legede med hendes bryster. Da jeg Bodiltede en finger op i Anne stramme røv sprøjtede hun sine safter i munden på mig. Og kort efter kom jeg også i en kraftig orgasme.

Vi lå afslappet og nød efterdønninger mens vi betragtede Bodil, som stadig kælede for sig selv. Hun smilede til os, og sendte et luftkys afsted til os.

”Hej igen, Bodil, dejligt at se dig i vores midte” lød der pludselig henne fra døren. Vi kiggede alle tre derhen, og der stod min dejlige mor og lige så dejlige Titti splitternøgne og kiggede på os.

Bodil så forskrækket på dem, og forsøgte at skjule hendes nøgenhed med hænderne, men mor gik roligt hen til hende og gave hende et kys. ”Slap bare af, Bodil. Alt hvad vi gør her i huset, er af kærlighed, og vi vil gerne dele den med dig”.

Titti kom også hen og kyssede Bodil, og de satte sig alle tre i sofaen. ”Piger, kan i lige løbe ud og tømme bilen og sætte på plads, mens vi lige hilser pænt på Bodil” sagde mor, og fnisende løb vi ud af stuen.

Da vi var færdige, gik vi ind i stuen igen, og så, at mor og Titti var i fuld gang med at tilfredsstille Bodil, så vi Bodiltede ind på vores værelse så de kunne få lidt fred.

Mor og Titti havde købt nogle lækre bøffer, og senere sad vi alle fem uden på den lukkede terrasse uden en trævl på kroppen og nød et lækkert måltid mad, og delte et par flasker vi.

Bodil rejste sig halvfuld op og sagde ”I er de dejligste og smukkeste mennesker man kan forestille sig. Tak fordi i har tage så godt imod mig”, hvorefter hun gik rundt og gav os alle et stort smækkys.

Jeg kiggede på Anne og hviskede ”Jeg elsker din mor” og gav hende et stort knus. Jeg mærkede hvordan det kriblede i min mave, med tanke på hvad der ville ske i aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.