Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag aften hyggede vi os alle fire hjemme hos os. Jeg havde faktisk fået smag for det med at få smæk, så på et tidspunkt stod Titti og jeg overfor hinanden ved spisebordet, støttende på albuerne mens vi holdt i hinandens hænder.

Mor stod bagved Titti og Anne stod bagved mig. De startede nu med at smække vores balder med flad hånd. Jeg kunne se lysten lyse ud af Tittis øjne, og jeg mærkede også at jeg blev godt våd.

SEX I DAG?

Jeg tog fat i Tittis store flotte bryster, som hang og svingede frem og tilbage lige foran mig. Jeg nev og hev i hendes brystvorter og slog med flad hånd på hendes bryster så hun stønnede af nydelse.

Hun gav mine små brystvorter samme behandling mens vores to kærester efterhånden havde fået farvet vores balder røde.

Nu byttede de plads, og da de gik forbi hinanden, kunne jeg se, at mor hviskede noget til Anne. Anne fnisede og nikkede tilbage. Hvad mon de nu havde aftalt.

De satte sig på knæ bagved os. Mor skilte mine balder og lod sin tunge glide hen over mit lille hul. Det gav et gib i mig da jeg mærkede den våde varme tunge langsomt begynde at slikke mit røvhul.

Titti lukkede øjnene og gav et dybt suk fra sig, da Annes tunge også fandt hendes røv. Det var altså det de havde aftalt. Nu mærkede jeg at hun gjorde tungen stiv og pressede den op i mig samtidig med at den ene hånd fandt min fisse.

De måtte have gjort det synkront, for jeg kunne høre på Tittis suk, at Anne også havde fundet hendes våde hul. Samtidig med at mor nu pressede hele hendes lille hånd ind i mig, kunne jeg mærke en finger som bane sig vej op i min røv.

 ville jeg ikke havde troet det var muligt.

At min nyfundne kæreste gjorde det samme ved min mors kæreste, gjorde bare det hele mere uvirkeligt. Jeg kunne se på Tittis slørede blik at hun var lige så tæt på orgasme som mig. Jeg bød hende min mund og mens vores tunger legede med hinanden, kom vi begge i en forløsende orgasme.

Mor og Anne sluttede af med at give vores balder en smæk, hvorefter de stillede sig ved bordenden med armene omkring hinanden og så triumferende ned på os, men vi lå og gispede efter vejret.

Mor og Anne begyndte at kæle for hinanden. De var blevet godt liderlige af at have haft os under behandling, så vi fik dem til at lægge sig omvendt oppe på bordet.

Mens de slikkede hinanden til udløsning, sad Titti og jeg og nød synet mens vi kælede blidt for hinanden kroppe. Jeg var vild med at lege med Tittis store bryster, og jeg kunne se, at hun nød det.

Anne og jeg kyssede nu godnat og gik til mig. Da vi havde badet og lå i sengen sagde Anne ”Jeg er både spændt og nervøs for i morgen. Jytte kan godt være streng når det tager hende”. Jeg gav hende et beroligende kys, og så faldt vi i søvn i hinandens arme.

Lørdag formiddag gik vi og ryddede op og gjorde rent sammen med mor og Titti. Der er noget befriende ved at gå nøgen rundt og lave det huslige, sammen med tre mennesker, som man elsker højt.

Vi talte lidt om, hvad Jytte havde planlagt med Susan, og Titti mente at det var på tiden den tøs blev sat lidt på plads. Mor bad os nu om at være lidt forsigtige, og tænke på at hun måske ikke havde det så godt.

Efter frokost cyklede vi til hallen. Jytte, Julle og Mette var kommet, og Pia kom lige efter os. Jeg troede faktisk også at Jette ville være der, men hende så jeg ikke. Vi satte os i cafeteriet og Jytte fortalte os om hendes plan.

Kort efter kom Susan gående. Jeg må nok indrømme at hun så godt ud. Lange ben, langt sort lidt krøllet hår, store bryster som svingede i hendes stramme bluse, og netstrømper under den korte nederdel.

Hun værdigede os ikke et blik, men gik direkte hen til Jytte og sagde ”Nå, hvad vil du”. ”Der er noget jeg gerne vil tale med dig om, men lad os gå i klublokalet, hvor vi er alene” sagde Jytte. ”Ok” svarede Susan og så gik de begge to.

Det var aftalt at vi skulle vente i 10 minutter inden vi kom, og da de var gået, gik vi hen til lokalet. Julle havde en nøgle, og da vi åbnede døren, så vi at Jytte og Jette, som havde opholdt sig i klublokalet havde haft held med deres plan.

Susan lå nøgen på bordet med arme og ben bundet til bordbenene. Hun var kneblet med hendes egne trusser i munden. Jytte og Jette var ved at smide deres tøj, og bad os om at gøre det samme.

Snart var vi alle nøgne. Susan kiggede lidt vredt og også lidt forskræmt på os, mens hun forsøgte at sige noget. Heldigvis kunne vi ikke høre hvad det var, da hun jo var kneblet.

Jytte gik hen til Susan og sagde ”Hvis du lover at være stille, vil jeg fjerne kneblen, men én lyd fra dig så får du den på igen”. Susan nikkede og fik så fjernet kneblen.

Jytte pegede på mig og sagde ”Sæt dig over hendes ansigt så hun kan slikke dig”. Susan prøvede at protestere men et hårdt blik fra Jytte fik hende på andre tanker.

Jeg var faktisk blevet lidt liderlig af det hele, og skyndte mig op på bordet, hvor jeg skrævede over Susans ansigt og sænkede min fisse ned til hendes mund. Jytte gav Susans store bryster et klem og sagde ”Slik”.

Susans våde mund og tunge ramte mit skød, og der gik en behagelig gysen igennem mig. Mette havde i mellemtiden placeret sig bagved Susan og var nu i gang med at slikke hendes fisse.

Spændingen og de nøgne piger havde tændt mig så meget, at det ikke varede længe inden min safter løb ud af fissen og ned over Susans ansigt. Susan vred sig under mig, og kom med nogle lyde, som godt kunne tolkes som støn.

Tanken om at hun måske var blevet liderlig af den behandling hun fik, skubbede mig ud over kanten, og med at dybt suk sprøjtede jeg mine fissesafter i hendes ansigt.

Jeg kravlede ned af bordet og gav plads til Anne, som hurtigt satte sig til rette. Mens hun fik samme omgang som mig, spændtes Susans krop sig pludselig i en bue, og så fik hun fik sin første orgasme med god hjælp fra Mettes tunge.

Vi fortsatte på skift med at få slikket fisse og med at slikke Susan. Der blev ikke vist nogen nåde. Efter at have fået mindst 5 orgasmer skulle Susan nu slikke Jytte som den sidste.

Hun lå og klynkede da Jyttes satte sig på hendes ansigt, men hun blev tvunget til at fortsætte. Det varede ikke længe inden Jytte også sprøjtede ud i Susans ansigt. Vi troede nu at det var slut, men Jytte ville det anderledes.

Hun løftede sig lidt over Susans ansigt og begyndte så at tisse. Susan prøvede at dreje hovedet, men Jette gik hen og holdt hendes fast mens Jyttes varme urin plaskede ud over hende.

Da Jytte var færdig, blev Susan løsnet. Hun satte sig op med tis og fissesaft løbende ned af sin krop, og til min store overraskelse bredte der sig et smil om hendes mund.

”Wow” sagde hun ”Jeg har da vist taget helt fejl af både jer og mig selv. Det er det mest intense jeg nogensinde har oplevet, og jeg har aldrig fået så mange orgasmer før”.

”Jeg vil gerne sige undskyld til jer alle sammen, og specielt til dig, Cara og dig Anne. Jeg har vist været misundelig på at I har turdet vise jeres følelser”.

Helt varm i hjertet gik jeg hen og gav Susan et kys. Til min glæde besvarede hun kysset og pressede sin krop imod min. Anne kom også hen og kyssede hende, og det endte med et kæmpe orgie blandt os alle sammen.

Susan ville gerne med på vores hold, og det skulle vise sig, at hun var en god forstærkning at få på holdet. Det hele sluttede med at vi tog et fællesbad, og så kørte Anne og jeg tilfredse og lettede hjem til mor og Titti.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.