Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da vi havde ryddet op, satte vi os ind i sofagruppen. Det var godt nok gået stærkt fra vi flyttede hertil og så til nu, hvor jeg sad nøgen sammen med min mor, min træner og pigen, som jeg ønskede skulle blive min kæreste.

Mor sad i lænestolen overfor Anne og mig, som sad i sofaen. Titti sad på armlænet på mors stol. Vi havde taget en flaske vin med ind, og stemningen var snart lidt løssluppen. ”Husk nu at I skal spille kamp i morgen, piger” sagde Titti med et grin.

SEX I DAG?

”Titti og jeg ved godt hvad der foregår i jeres unge kroppe lige nu. I vil gerne prøve grænser og finde et ståsted, så derfor har vi aftalt, at vi hver især må komme med vores fetich, som så skal udleves” sagde mor.

”For at få lidt sjov ud af det, skal vi hver især, enten med hjælpemidler eller mimik forsøge at få de andre til at gætte hvad vi ønsker, og jeg synes vi skal starte med Titti”.

Tittis var næsten for nem. Hun stillede sig ud på gulvet, vendte ryggen til os og gav sig selv et klap bagi. ”Du vil have smæk” råbte vi alle tre i munden på hinanden, og Titti grinede og nikkede.

Nu var det så Annes tur. Hun så lidt genert ud, og rødmede lidt, da hun gik ud i køkkenet. Vi kunne høre, at hun skramlede og åbnede nogle skuffer, og var meget spændte på, hvad hun kom ind med.

Da hun kom ind med et stykke snor i hånden, vidste vi alle, at det var bondage hun tændte på. Det havde jeg ikke troet om den lille, stille pige. Hun så helt lettet ud, da det nu var mors tur.

Min høje flotte mor stillede sig ud på gulvet, samlede sine fingre med tommeltotten inde i håndfladen og holdt en arm i vejret. Først var der ikke nogen af os som lige kunne regne ud, hvad hun mente, indtil det lige pludselig slog.

”Mor, vil du fistes” sagde jeg overrasket, og mor sagde ”Ja, det har jeg altid drømt om, sådan rigtigt at blive fyldt ud i fissen.

Nu var det så min tur. Jeg var lidt spændt på, hvad de andre mente om min fetich, men da jeg vidste at det ville blive indenfor husets fire vægge tog jeg mod til mig.

”Jeg vil gerne have at I følger med mig ud på badeværelset” sagde jeg. Vi rejste os alle og da vi var kommet derud, lagde jeg mig på ryggen i brusekabinen, som heldigvis havde gulvvarme.

Jeg er heldigvis meget smidig, så jeg fik mig placeret så mine ben og ryg lå op ad kabinevæggen og kun mit hoved rørte gulvet.

Ingen havde gætte hvad jeg havde gang i før jeg begyndte at tisse. Det varme tis plaskede ned ad min krop og i mit ansigt.

Jeg åbnede min mund og begyndte at drikke mit eget tis. Jeg kunne høre mor sige ”Wow, det vidste jeg ikke” til Titti.

Da jeg var færdig, lagde jeg mig på ryggen, og mor og Titti stillede sig på hver side af mig og lod deres tis plaske ud over mig.

Da de var færdige, kom Anne hen til mig. Jeg gjorde tegn til hende om at skræve over mig og sætte sin fisse hen til min mund

Jeg satte min mund hen til hendes fisse slikkede lidt på skamlæberne og klitten. Så tissede hun også, direkte ind i min mund. Jeg sank og sank, men noget plaskede alligevel ved siden af.

De andre gik nu ind i stuen igen før at gøre klar til at opfylde det næste ønske mens jeg lige tog et hurtigt bad. Jeg havde stadigvæk den dejlige smag af Annes tis i munden da jeg kom ind i stuen.

Mor havde i mellemtiden været i bryggerset for at finde noget snor og kom tilbage med en hel ny flagline. Vi fik Anne til at lægge sig på ryggen på det store sofabord, hvorefter arme og ben blev bundet til de fire bordben.

Så bandt vi en snor omkring hedes liv, og til sidst oppe ved hendes små bryster. Nu lå hunhelt hjælpeløst med vidt spredte ben, præcis som hun havde ønsket.

Vi rørte ikke ved hende, da hun skulle have lov til at fornemme, hvordan det var at være fikseret.

Titti stillede sig nu ved siden af bordet og lænede sig ind over Annes bundne krop og støttede med hænderne på den anden side af Anne.

Hendes store bryster ramte Anne stive brystvorter og Titti bevægede overkroppen så brysterne rigtig kunne massere Anne.

Mor stillede sig bagved Titti. ”Det har jeg haft lyst til længe” sagde hun og landede en flad hånd på Tittis balde. Titti gav et hyl fra sig, men mor fortsatte. Stille og roligt blev begge balder smækket.

Det var vildt frækt at se min mor stå nøgen og smække min håndboldtræner, som stod henover en smuk, bundet pige. Min ene hånd fandt min våde fisse og jeg stod stille og onanerede.

”Din tur” sagde mor, mens hun lagde sig under Titti og slikkede hende. Jeg gik nu hen og gav det første klask. ”Det kan du gøre bedre” stønnede Titti, og så slog jeg så hårdt jeg kunne.

Mor havde åbenbart fundet det rigtige sted med sin tunge, for Titti gav nogle små skrig fra sig og roterede vildt med hendes lækre røv.

”Åh, slå mig, Cara, bliv ved … jeg kommer” stønnede Titti, og så sprøjtede fissesafterne ud over mors ansigt, mens hendes krop skælvede i en heftig orgasme.

Mor rejste sig op, mens Titti faldt sammen over Annes krop. Jeg fik nu et kys af mor. Tittis safter løb ned ad mors ansigt, og jeg slikkede hende i hele hovedet. Titti smagte nu godt.

Anne skulle stadigvæk ligge bundet, så nu blev dette mors tur. Jeg placerede min albue på bordet mellem Annes ben så underarmen stak i vejret. Min hånd blev smurt i olie og Titti gav lige mors fisse en tur med tungen, selv om den drev af hendes safter i forvejen.

Mor stillede sig nu op på bordet og sænkede sin fisse ned til min hånd. Jeg samlede fingrene og mor begyndte at presse sig ned over hånden.

Ganske langsom gled fingrene op i hende. Hun stønnede lidt da hun nåede til den brede del af min hånd, men så kunne jeg mørke at hun slappede af i musklerne og roligt gled min hånd op i hende.

Hun havde placeret sin hænder på Annes bryster, som nu blev æltet og krammet mens hun begyndte at bevæge underlivet op og ned.

Titti kom hen ved siden af os og fugtede en finger i munden og stak den op i mors røv. Mor stønnede og red nu min hånd og den halve underarm, som var begravet oppe i hende.

Lige inden hun skulle komme trak hun sig fri og satte sig på Annes bryster mens hun gned vildt på sin klit. Med et højt skrig kom hun og sprøjtede safterne ud over Annes ansigt.

Mens Titti hjalp mor ned ad bordet, bukkede jeg mig over Anne og slikkede hendes ansigt rent for mors safter.

Titti havde begravet sit ansigt i Annes fisse og var i fuld gang med at slikke hende. Anne stønnede og vred sig i rebene, og jeg benyttede chancen til at sætte mig over hendes mund.

Hendes lille stive tunge fandt hurtigt min klit, og i løbet af kort tid rystede min krop i orgasme. Anne var også blevet tændt af alt det frække hun havde set, så kort eftervar det hendes til orgasmen.

Vi løsnede nu Anne, og satte og veltilfredse ned. Alle var enige om at det havde været en god aften, hvor vi havde lært om hinandens hemmelige ønsker. Noget vi sikkert ville få gavn af senere.

Anne og jeg blev enige om at vi hellere måtte gå i seng så vi kunne være friske til kampen i morgen, så vi kyssede mor og Titti godnat og gik ind til mig.

Da vi havde lagt os, kiggede jeg Anne dybt i øjnene. ”Jeg elsker dig, lille skat” sagde jeg og kyssede hende.

”Jeg elsker også dig” svarede hun og kyssede tilbage. Glade og trætte faldt vi i søvn i hinanden arme. De sidste jeg nåede at se, var mor og Titti, som stod med armene omkring hinanden og betragtede os, begge med et kærligt smil om munden

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.