Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor og far blev skilt, da jeg var 17 år, og mor og jeg flyttede til en lille by Ejby på Midtfyn.  Min mor, som hedder Camilla, er en flot, høj blond kvinde på 40 år med et godt job i forsikringsbranchen.

Hun er slank, langbenet med flotte, store bryster, smalle hofter og en fræk røv (jeg burde måske ikke skrive sådan om min mor, men senere i fortællingen finder i ud af hvorfor jeg gør det).

SEX I DAG?

Jeg hedder Cara og har desværre ikke arvet min mors højde. Jeg er lille og spinkel, efter andres mening smuk, har langt lyst hår, små bryster og en lille pariserrøv. Både mor og jeg spiller håndbold og for at komme i gang med mit nye liv i den nye by opsøgte vi den lokale håndboldklub.

Mor havde flere gange været i Ejby, for at finde et sted til os, og havde nu fundet et lille sødt hus, lige uden for byen, som hun havde købt og fået indrettet.

Vi blev godt modtaget af den kvindelige træner Titti, en virkelig smuk, høj, storbarmet kvinde på mors alder, som var begejstret for at få en ny ung spiller med på holdet.

 Vi aftalte, at jeg skulle starte træningen den efterfølgende dag, og da Titti var meget ophængt, skulle mor hjælpe hende som en slags assistent træner.

Jeg har altid betragtet mig som en almindelig, dansk pige. Jeg har flirtet lidt med drengene hvor jeg boede, men jeg har endnu ikke ret megen erfaring. Naturligvis har jeg leget med mig selv, og opnået nogle dejlige orgasmer med fingrene og brusehovedet, men jeg har endnu ikke prøvet andet en at kysse fyrene.

Det sidste års tid har jeg gået og tænkt på, om jeg i virkeligheden mest er til piger. Jeg kunne mærke, at når jeg søgte noget af det frække på internettet, var det mest lesbiske FILM og historier jeg faldt for, og det var også det jeg brugte som inspiration når jeg legede med mig selv.

Da jeg ankom til fredags træningen den næste dag, blev jeg modtaget af Titti, som tog mig med hen til omklædningsrummet, hvor jeg blev præsenteret for mine nye holdkammerater. Der var en god, ja nærmest kærlig stemning i rummet, og jeg følte med det samme, at jeg ville falde godt til her.

Nu følger lige en kort præsentation af mine holdkammerater:

Jytte og Jette. Tvillinger på 23 år. Jytte er høj og kraftig, med store bryster. Jette ligner meget mig i kropsbygning, så de er i hvert fald ikke enæggede.

Karen på 25 år, muskuløs med kort hår og mellemstore bryster. Meget et drenge-pige.

Julle på 28 år. Lidt stor pige med rigtigt store bryster.

Anne på 17 år. En lille, spinkel men alligevel sporty pige, med meget små bryster.

Mette på 31 år, ligner en ældre udgave af Anne og til sidst

Pia på 25 år. Ligner mere en flipper end en håndboldpige.

Da vi alle var omklædte, gik vi ind i hallen til 1½ times hård træning, kyndigt vejledt af Titti og mor. Efter træningen skyndte vi os tilbage i omklædningsrummet for at tage et bad. Jeg lagde godt mærke til, at flere af pigerne var meget kærlige overfor hinanden.

Der blev nusset og kysset lidt, hvilket jeg fandt lidt underligt, men samtidigt pirrede det mig, at se de søde, nøgne piger være så gode ved hinanden.

Da vi stod under bruserne, mærkede jeg pludseligt, at mine arme blev låst bagfra. Forskrækket drejede jeg hovedet og så, at det var Karen, som havde fat i min arme. ”Bare rolig, min ven” hviskede hun i mit øre, men jeg var nu lidt bekymret.

Nu kom alle pigerne, én efter én hen til mig og gav mig et kys, mens de kælede for min krop. Nogle klemte mine små bryster, mens andre kælede for min mis. Jeg blev ærligt talt temmelig tændt af det og kunne mærke, at safterne begyndte at løbe til fissen.

Den sidste som kom hen til mig, var den lidt generte Anne. Da hun kyssede mig, slap Karen mine arme, og uden at tænke over det omfavnede jeg Anne, og gav hende et dybt tungekys, samtidig med at jeg pressede mine bryster mod hendes.

Anne blev helt rød i hovedet men svarede da igen på mit kys og jeg kunne mærke en varme brede sig i min krop, mens jeg knugede den smukke unge pige ind til mig.

Nu klappede alle pigerne og Mette kom hen til mig og sagde ”Ja, der er nok ikke nogen, som har fortalt dig, at vi alle er til piger på det her hold, så vi ville lige tjekke om vi også kunne regne med dig” og så plantede hun grinende et stor kys på min mund.

Vi blev nu færdige med vores bad og gik i cafeteriet for at få noget at drikke. Pigerne var utroligt søde ved mig, og jeg fik en masse at vide om dem, så det blev ret sent inden jeg kom hjem.

Da jeg kom hjem, sad mor i sofaen iført en silke kimono og ventede på mig. Jeg kunne se, at hun var nøgen indenunder, og det undrede mig lidt.

”Nå skat, gik det godt til træningen” spurgte mor, da jeg havde sat mig ved siden af hende. ”Var det nogle søde piger, og tog de godt imod dig”.

Jeg kunne mærke, at jeg rødmede og forsøgte at svare lidt undvigende, men mor blev ved ”Fortæl mig alt om hvad i lavede”. Hun tog nu min hånd i sin og kælede stille med den.

Mors berøring fik mine tanker tilbage på oplevelsen i baderummet, og til min store overraskelse sad jeg faktisk og blev liderlig igen. Jeg tænkte ”Stop nu, det er din mor du sidder sammen med” men min krop ville det anderledes.

Hun var nu også smuk i sin sparsomme påklædning, så jeg tog en dyb indånding og sagde ”De var ualmindelig søde, og ved du hvad mor. De er lesbiske alle sammen”

”Det ved jeg godt, min skat. Titti har fortalt mig det, og ved du hvad. Det er jeg faktisk også, og det er derfor at far og jeg blev skilt”.

Mor tog nu mit ansigt imellem hænderne og kyssede mig. ”Mor, det kan vi da ikke” sagde jeg forskrækket, men mor pressede bare sin mund imod min igen, og jeg kunne mærke hendes tunge forsøge at skille min læber.

Jeg lod mig rive med og skilte min læber, så vores tunger kunne lege med hinanden. Mor kælede for mine bryster, og jeg var faktisk blevet så tændt, at min hånd fandt ind til hendes dejlige bryster, som jeg nu også begyndte at kæle.

Jeg lod nu min hånd glide ned af mors glatte, bløde maveskind og ned til hendes fisse. Hun var drivende våd, og gav et suk fra sig, da mine fingre fandt hendes sprække og gled op i hende. Hun pressede underlivet imod min hånd samtidig med at jeg fandt hendes hårde klit og begyndte at massere den.

Jeg kunne mærke hvordan min fisse blev våd og varm, og havde bare lyst til at flå mit tøj af og elske med mor, men nu fjernede hun sin hånd og kiggede mig dybt i øjnene.

 ”Cara, min skat. Jeg har længe vist, at ud var til piger. Jeg har lagt mærke til hvad du har søgt på internettet, og jeg har også hørt dig når du har kælet for dig selv om natten. Jeg har altid elsket dig, men nu hvor du er blevet ældre er den kærlighed også gået over i begær”.

Hun fortsatte ”Du vil i nat komme til at opleve noget, som sikkert vil vende op og ned på dit liv, og jeg håber det bliver til det bedste”. Nu rejste mor sig op, tog min hånd og trak mig op. ”Træk af dit tøj, min skat. Der er noget jeg vil vise dig”.

Mor smed kimonoen mens jeg trak af mit tøj. Det var lidt surrealistisk at stå nøgen og liderlig overfor min nøgne og smukke mor. Hun tog nu min hånd og førte mig hen til hendes soveværelse.

Der var kun tændt to stearinlys men i den dunkle belysninger kunne jeg dog se, at der lå en person i sengen. Da jeg kom nærmere, fik jeg noget af et chok. Titti lå splitternøgen i mors seng.

Mor fortalte nu, at hun og Titti havde gået i skole sammen, og havde været kærester en overgang. De var så begge blevet gift, og havde mistet kontakten. Da mor skulle flytte, havde hun fundet ud af at Titti boede i Ejby, og hun havde kontaktet hende.

Under påskud af hushandel havde mor så besøgt Titti et par gange, og de var blevet forelsket i hinanden. Titti havde fortalt mor om det hold, som hun trænede, og at hun var sammen med pigerne af og til. Mor havde været med på det, og de aftalte så, at de ville prøve at forføre mig.

Jeg var lidt beklemt ved situationen, men samtidig var det ualmindeligt frækt at stå nøgen sammen med mor og min træner. Titti rakte ud og tændte en natlampe, så jeg kunne se hendes flotte krop. Jeg kiggede spørgende på mor, som smilende nikkede til mig og så kunne jeg ikke holde mig mere.

Jeg kravlede op i sengen til Titti og lagde mig omvendt over hende. Samtidig med at jeg sænkede min fisse ned til hende mund, begravede jeg mit ansigt i hendes skød og begyndte at slikke hende. Imens jeg labbede hendes dejlige safter i mig, kunne jeg mærke hendes erfarne tunge finde min stive klit.

Mor havde sat sig ved siden af os, og nu begyndte hun at kæle for mine bryster. Alle mine oplevelser fra den aften, først med pigerne på holdet, så med mor og nu med disse to skønne kvinder samlede sig i min fisse, og jeg kom i en bragende orgasme.

Mine safter nærmest sprøjtede ud af min fisse og landede i ansigtet på Titti, som begærligt slugte det hele. Jeg væltet udmattet om på sengen og så, at min mor nu lagde sig ved Titti og gav hende et dybt tungekys, mens hun smagte på sin datters safter.

Titti grinede og sagde til mor ”Søde Camilla, det er jo et naturtalent du har opdraget”, og jeg kunne se at mor kiggede stolt hen på mig. Den nat lærte jeg en hel masse om pigesex, og vi havde nogle skønne timer sammen inden vi faldt i søvn.

Heldigvis var det lørdag næste dag, så vi kunne sove længe, og så var der vist nogle ting, som vi lige skulle have på plads.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.