Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede først ved 10-tiden næste morgen, og kunne høre snak og latter fra køkkenet. Langsomt kom jeg til mig selv, og kunne pludselig huske hvad der var sket dagen før. ”OMG, jeg har haft sex med min mor og min håndboldtræner” tænkte jeg. ”Hvad mon de siger når jeg kommer ud til dem”.

Jeg gik på toilettet og fik tisset og børstet tænder, hvorpå jeg lige skulle fatte mig, inden jeg gik ud i køkkenet. 2 gudinder stod nøgne og ventede på mig. Min smukke lyse mor og min smukke mørke Titti. ”Godmorgen skat. Har du sovet godt” spurgte mor mens Titti kom hen og gav mig en knuser og et kys.

SEX I DAG?

”Ja tak, hvad med jer” svarede jeg. ”Dejligt” sagde de begge to. Vi satte os nu med en kop kaffe og mor sagde så ”Vi ved godt, at det har været et hektisk døgn for dig, men Titti og jeg mente at det var bedst, hvis du blev kastet ud i det. Det som pigerne gjorde ved dig i baderummet, var noget vi havde bedt dem om, og jeg ved at de nød det”

”Det gjorde jeg også” svarede jeg ”og jeg nød også det som I gjorde ved mig i nat. Jeg håber at det er noget vi kan fortsætte med”. ”Selvfølgelig Cara” sagde Titti ”.

Din mor og jeg er helt indforstået med, at du deltager i alt det sjove herhjemme, og jeg kan love dig for at de fleste piger også er med på noget sjov. Jeg har været sammen med en del af dem, og mon dog ikke, at vi kommer til at se mange af dem herhjemme”.

”I øvrigt så ved jeg at nogle af dem mødes hver lørdag eftermiddag i vores klublokale i Hallen, så jeg synes da at du skal tage derhen, så tager din mor og jeg en snak om den kamp vi skal spille i morgen”.

Det lød som en super god ide, selvom jeg fik nogle sommerfugle i maven, ved tanken om hvad der måske ville ske i eftermiddag, men jeg gik i bad og tog noget let tøj på, spiste frokost med mor og Titti og cyklede så hen i klubhuset.

Mens jeg cyklede afsted, kunne jeg mærke, at jeg sådan håbede, at Anne ville være der. ”Er du allerede faldet for hende” tænkte jeg, men slog det hen igen. De andre er jo også søde. Sommerfuglene i maven baskede meget, da jeg bankede på døren til klublokalet.

”Hvem er det” lød der inde fra den låste dør. ”Det er mig, Cara” svarede jeg, hvorefter døren blev låst op og åbnet lige præcis så meget, at jeg kunne klemme mig igennem. Da jeg kom ind, forstod jeg hvorfor døren var låst.

Jette lå nøgen på bordet med vidt spredte ben, mens hendes tvillingesøster Jytte sad på hug med tungen dybt begravet i hendes fisse. Karen sad overskrævs på Jettes hoved og fik slikket sin fisse.

Pia, som havde lukket mig ind, gik hen til Anne (jubi, hun var her) som sad nøgen med hånden nede i sit skød, mens hun iagttog de tre på bordet.

Anne lyste op, da hun så mig, og vinkede mig hen til dem. Jeg kunne høre, at Jette var tæt på en orgasme, og Karen roterede også helt vildt på hendes tunge. Jeg skyndte mig at smide mit tøj, og gik hen til Anne. Jeg stillede mig bagved hende, mens Pia lagde sig på knæ foran hende.

Jeg kuplede mine hænder over hendes flotte bryster og begyndte at massere dem, mens Pia stak sin tunge op i hende. Anne gav et dybt suk fra sig. Jeg bøjede mig ned og stak min tunge ind i hendes mund. Hun svarede omgående igen med sin frække tunge.

Anne begyndte at stønne og vride sig, mens Pias tunge undersøgte hver en sprække i hendes fisse. Jeg kunne høre at både Jette og Karen var tæt på, og inden længe udstødte de begge et suk, mens deres kroppe rystede af orgasme.

Imens de to frække tøser kom sig over deres orgasme, kom Jytte hen og hentede Pia. De lagde sig omvendt på gulvet og begyndte at slikke hinandens fisser. Jeg overtog Pias plads mellem Annes lår, og inden længe havde min tunge fået hende på grænsen af en orgasme.

Anne rejste sig op, og fik mig ned på ryggen, ved siden af Pia og Jytte, og så lagde hun sig omvendt over mig. Jeg mærkede hendes tunge finde min fisse, og sammen lå vi nu og slikkede hinanden. Jette og Karen var kommet til hægterne igen, og sad nu og gned hinanden, mens de så på os.

Jeg lukkede mine øjne og koncentrerede mig om at tilfredsstille Anne, og det varede da heller ikke længe før jeg mærkede hendes fissesafter strømme ind i mund mens hun stønnede. Jeg kunne godt mærke at mor og Titti havde tappet mig hele natten, så jeg lå bare og nød Anne, uden selv at tænke på at komme.

Jytte og Pia var også nået ud over orgasmens grænser, og vi satte os nu ned alle seks og fik en dejlig snak. De var alle enige om, at det var skønt at jeg var kommet med i gruppen, og inden vi skiltes, blev vi enige om at vi skulle give den hele armen til vores kamp i morgen.

Anne fulgtes med mig ud, og da vi var kommet ud på pladsen foran hallen, lagde hun armen omkring mig. ”Min mor og far er ikke hjemme i denne weekend, så tror du, at jeg må tage med dig hjem” spurgte hun lidt forsigtigt.

Jeg blev helt varm om hjertet og trykkede et kys på hendes mund. ”Selvfølgelig må du det” og indvendig var jeg ved at boble over. Jeg tror at jeg er blevet forelsket i den lille, smukke pige.

”Mor har besøg af Titti, men det gør vel ikke noget” sagde jeg. ”Nej, Titti kender jeg jo” sagde Anne mens hun igen rødmede, ”Og din mor er så flink, synes jeg”. Jeg sagde til hende, at hun ikke måtte blive forskrækket, for det kunne godt være at de gik nøgne rundt hjemme.

”Jeg har tit set Titti nøgen, og jeg kan næsten ikke vente på at se din mor. Jeg synes hun er vildt flot” svarede Anne. Ganske som jeg havde regnet med var både mor og Titti splitter nøgne da vi trådte ind i huset. De sad ved køkkenbordet og var ved at planlægge vores kamp i morgen.

Jeg fortalte dem, at Anne skulle blive hos os i nat, og de strålede begge to, da de hørte det. Vi gik ind på mit værelse og satte os lidt for at snakke.

Anne fortalte, at hun var glad for klubben, da hun havde været meget genert i sine yngre dage. Det var blevet bedre, da hun var begyndt at komme sammen med pigerne.

”Kom, lad os smide tøjet og gå ind til mor og Titti” sagde jeg. Igen kunne jeg se, at Anne lige skulle tage sig sammen, men da hun så at jeg stod nøgen foran hende skyndte hun sig også at smide sit tøj. Jeg kunne ikke dy mig for lige at sutte på hendes dejlige brystvorter inden vi fnisende gik ud i køkkenet igen.

Jeg gik hen og stillede mig bagved Titti og lagde mine hænder ind foran hendes krop, og begyndte at kæle for hendes store bryster. Jeg blinkede til Anne og gjorde tegn til at hun skulle gøre det samme ved mor.

Lidt forlegent stillede hun sig bagved mor, men det var ligesom om at hun ikke kunne få taget sig sammen. Mor vendte sig om og tog selv fat i Annes hænder og placerede dem på sine bryster.

”Kæl for mig, lille skat” sukkede mor, og så var det som om Annes forlegenhed forsvandt.

Titti havde også vendt sig om nu, og både mor og Titti havde nu deres hænder nede ved vores fisser, hvor de legede med vores klit. Jeg blev meget ophidset af at se Anne stå og blive onaneret af min mor, mens Tittis fingre kneppede mig.

Anne og jeg blev nu lagt på ryggen på køkkenbordet, og mor og Titti satte sig foran os, og begyndte at slikke vores fisser, samtidig med at de kælede og gramsede på vores bryster.

Nu kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde fået udløsning i klublokalet, for Tittis tungeleg på og i min fisse udløste en sprøjtende orgasme, så hendes ansigt drev af mine safter.

Jeg kunne høre at Anne stønnede ”Åh ja, slik mig … jeg kommer, jeg kommer” og så var det mors tur til at smage Annes safter.

”Så piger” sagde mor ”Nu kan i hjælpe med at dække bord og lave mad, og når vi så har spist og ryddet op, tager vi et bad, og så må vi se, hvad vi kan få tiden til at gå med i aften”. Grinende gik vi i gang med at forberede, og det endte da også med et lækkert måltid, samt et par glas vin.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.