Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu havde vi så også en liderlig nabokone, som kunne finde på at lure, samtidig med at vi skulle hjælpe Britt med hendes veninde. Jeg fik en ide, som nok enten ville skræmme Lill væk, eller gøre hende glad, men det måtte briste eller bære.

Camilla og Britt var med på ideen, og vi gik straks i gang. Det var heldigvis en dejlig varm sommerdag, så vi kunne være ude. Britt og Agnete fik nu manchetter på hænder og fødder og blev ført ud. Agnete klynkede lidt, men fik besked på at tie stille.

SEX I DAG?

Agnete blev placeret op ad den ene træ og hendes hænder og fødder blev bundet fast med reb bagom træet, så hun stod med vidt spredte ben. Hendes slappe bryster hang ned over hendes mave.

Vi fik så arrangeret Britt så hun blev bundet til det reb som vi havde arbejdet med tidligere og hun blev så hejst op, hvorefter vi bandt hendes ben ud til begge sider, så hun hang 10 cm. over jorden som et X. Begge havde fået masker på.

Vi vidste naturligvis godt, at Lill vil kende Britts krop, men det var mere for at gøre det hele mere spændende. Jeg kyssede Camilla og gned et par fingre i hendes fisse mens vi stod og så på de to nøgne mennesker.

Vi hørte nu at Lill kom og skyndte os in i køkkenet. Camilla gik ud og åbnede og Lill gav et gisp fra sig da hun så Britts nøgne mor. "Bare rolig, skat. Sådan går vi tit herhjemme" sagde Camilla beroligende til Lill.

De kom nu ind til mig, hvor Lill endnu engang blev overrasket. Jeg gik hen og gav hende et kys og kunne mærke at hun slappede af. "Jeg synes at du skal smide tøjet, så kommer Britt nok snart" sagde Camilla og lidt forlegent trak Lill af sit tøj.

Hun var godt nok Britts modsætning. Høj, slank, sminket, lange ben, store bryster. Alt hvad Britt ikke var, men modsætninger mødes tit, ligesom Camilla og jeg.

Jeg måtte simpelthen røre ved den krop, så jeg gik hen til Lill og gav hendes to dejlige bryster et kys hver, mens jeg sugede lidt på vorterne. Camilla stod bagved og kælede for Lills fisse, som hurtigt blev våd.

"Vi skal lige lege en lille leg" sagde Camilla og gav Lill bind for øjnene. "Du kan være helt rolig. Der sker ikke noget som du ikke vil" sagde hun beroligende til pigen, som var stivnet lidt.

Vi tog nu hver sin hånd og førte Lill ud i haven og om bagved huset. "Inden jeg løsner dit bind, skal du vide, at det er helt frit om du vil blive eller om du vil gå, men du kommer til at opleve noget helt nyt for dig" sagde Camilla og Lill nikkede.

Da Camilla fjernede bindet, stod Lill helt lamslået og kigge på de to bundne. Jeg tror slet ikke, at hun lige kunne genkende Britt, da scenariet var helt nyt for hende. Som i trance gik hun hen til Agnete og rørte ved hendes slappe bryster.

Herefter gik hun hen til Britt og nu kunne hun se hvem hun var. "Britt, min skat, hvad sker der" udbrød hun forskrækket, og Britt svarede "Rolig, skat, det er mit eget ønske"

Camilla sagde nu "Lill, du skal vide, at Britt elsker dig, men hun savner lidt spænding i jeres forhold. Derfor har vi lavet dette arrangement. Du vil blive udsat for ting som du ikke har drømt om, og jeg håber, at du tager godt imod det hele"

Britt sagde så til Lill "Jeg vil nu give dig noget som jeg længe har drømt om, men som jeg ikke har turde sige til dig. Jeg vil bede dig om at sætte dig imellem mine ben, løfte hovedet og åbne munden".

Jeg tog nu hætten af Britt, så hun kunne se på sin elskede. Lill satte sig på et tæppe, som jeg skyndte mig at lægge, bøjede hovedet bagover og så op på Britt.

Først skete der ikke rigtigt noget, men så pludselig strømmede det varme tis ud af Britts fisse og plaskede ned over Lills hår, ansigt og krop. Jeg kunne se, at Lill blev lidt overrasket, men til min store glæde blev hun siddende og begyndte at synke det varme tis.

Camilla kiggede overrasket på mig, og jeg hviskede til hende "Det vidste jeg godt. Britt og jeg har tisset på hinanden i dag" Jeg fik et smil og et stort klask i røven som tak.

Lill havde nu sat sig på knæ, og var begyndt at slikke Britts fisse, og jeg fik en ide med Agnete. Camilla og jeg listede os hen til hende, stillede os foran hende og begyndte begge to at tisse på hende. Hun spruttede inde bag hætten, som jeg nu hev af hende, så hun kunne komme til at drikke vores tis.

Vi løsnede nu begge to, og Agnete fik besked på at smutte hjem, og kun vise sig, hvis hun var inviteret. Hun traskede slukøret hjemad. Splitter nøgen og driv våd af vores tis.

"Det der tisseleg skal vi prøve. Det tænder mig da helt vildt" sagde Camilla til mig og gav mig et klem. "Meget gerne" svarede jeg og tvang hende ned på jorden. Jeg skrævede over hende og tissede i hendes mund, mens pigerne stod og så på.

Lill kom hen til os mens Britt lige smuttede ind. Jeg vidste godt hvad hun ville, og ganske rigtigt kom hun ud igen med dildoen omkring livet og et par piske i hånden. Hun tog nu Lill med hen til bordet hvor hun lagde hende så hendes frække røv strittede bagud.

"Jeg håber du kan lide det" sagde hun og lod pisken ramme Lills balder. Lill gav et hvin fra sig, men blev liggende, så Britt fortsatte. Lills røv blev hurtigt stribet af alle de slag hun fik, men hun vrikkede bare med den og indbød til mere.

Britt smed nu pisken og stak dildoen op i Lill, som stønnede da den store pik trængte i bund hos hende.

Camilla og jeg stod og kælede for hinanden mens Britt gennem kneppede sin kæreste. Det endte med at de begge kom i at par højlydte orgasmer, som jeg er sikker på, at Agnete kunne høre.

Vi gik nu ind i køkkenet, da det var ved at blive lidt koldt. Pigerne foreslog, at Camilla og jeg skulle lægge os på køkkenbordet med spredte ben. De tog nu hver sin stol og satte sig hen til os og begyndte at slikke os.

Mens Lill slikkede min fisse, kiggede hun hen på Britt og sagde "Det er altså frækt, at du sidder og slikker din mors fisse" Så fnisede begge tøser men fortsatte heldigvis til vi begge havde fået udløsning.

Vi tog nu bad, og satte os så for at snakke det hele igennem, både hvad der var sket og hvad der skulle ske fremover. Lill sagde til Britt at hun elskede hende og glædede sig til deres nye liv, og vi fortalte pigerne at vi havde tænkt os forblive sammen, og at de altid var velkomne hos os.

Vi faldt i søvn alle fire i dobbeltsengen efter endnu engang at have udforsket hinanden kroppe. Pigerne tog afsted dagen efter med kufferten fyldt med legetøj. Agnes har fået smag for tis, og kommer af og til og beder om en tår og Camilla og jeg har en lykkelig tid sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.