BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en sand historie, så håber at I kan lide den ;) 

Vi kommer hjem fra en dejlig og sjov nytårsaften hos min familie. Jeg var godt fuld, så du ser dit snit til at forføre mig. Du gik ud og låste døren og trækkende gardinerne for. Jeg så det og ville prøve at hjælpe til. Jeg fumlede lidt og fik gjort det, da jeg vendte mig om, havde du taget din store flotte pik frem.

Den var stor og stiv, og strittede lige ud i luften til mig. Du viste den frem så jeg kunne gøre hvad jeg ville med den. Jeg smilede, imens jeg gik imod dig og tog fat i den. Jeg begyndte at køre min hånd frem og tilbage på den og massager den dejligt. Jeg kunne se at du nød det, da du havde bukket hovedet bagover og gav en støn af nydelse fra dig. Du så ned på mig og vi smilte lidt til hinanden også kyssede vi. Jeg stoppede og kunne ikke modstå det længere, så jeg gik ned på knæ og tog så din pik i munden.

Jeg begyndte at slikke og sutte den, samtid begynder du at stønne mere og mere af det. Efter et lille stykke tid, stopper du mig og førte mig hen til sofaen. Jeg stod foran dig med ryggen til og fumlede lidt med bukserne, da jeg stadig var fuld. Du var lidt utålmodig, så du hjalp mig med at tage mine bukser af. Lige da bukserne ramte gulvet, puffede du mig roligt fremover, så jeg var på alle 4 på sofaen.

Du tog din pik hen til min mis og pressede den ind i mit hul. Jeg stønnede af nydelse, og du tog mig dejligt bagfra. Vi stønnede og du tog mig hårdere, imens du klappede på mine baller og spurgte om det er godt. Jeg svarede dig stønnede ja og bad om mere. Så begyndte du at tage fat i mine hofter og støde til. Det var så hårdt, godt og dejligt.

Jeg kunne mærke din pik støde helt op i mig, så langt den kunne nå. Du stønnede og kneppede mig, samtid fik jeg smæk på ballerne. Du hørte at jeg kunne lide det og blev ved. Pludselig kunne jeg mærke at du støder hårde ind i mig og jeg kunne mærke at din pik voksede og voksede inden i mig. Jeg viste at det var dit klimaks, så jeg stønnede mere og bad om mere.

Så begyndte du at stønne mere og mere indtil du til sidst brølet ud i stuen. Jeg mærkede din sperm skyde helt op i mig, imens pressede du dig helt ind i mig og havde godt fat i mine hofter. Jeg fik også en dejlig orgasme samtid og pressede mig tilbage af.

Det var dejligt og især da du gav mig endnu et klask i røven, og spurgte ”Var det godt min liderlig tøs?” Jeg svarede ja og fik en til orgasme. Du trak dig ud af mig og hjalp med at fjerne det meste af din sæd. Jerg rejste mig op og så du tog dit tøj på igen og stoppede da du så mig i øjne. Vi smilte til hinanden og jeg gik i mod, så tog jeg mine hænder og dine kinder, gav dig et kys og sagde….

Godt nytår min skat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.