BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi ligger sammen, i din seng. Jeg kysser dig, bide lidt og blidt på din øreflip. Jeg skifter imellem med at kysse og slikke dig, ned ad din hals og videre ned til din brystkasse. Jeg hører at du nyder det og nyser mig i håret. Jeg små bider dine brystvorter, og høre at det nyder endnu mere af. Jeg smiler et fræk, skrævet smil til dig og du smiler igen til mig.  Jeg forsætter ned mod din ene hofte, hvor på du ryster af at ramme et punkt hvor det kilder. Jeg er ved dine bukseshot og tager dem af dig og ser din flotte stive pik, lande op ad din mave. Jeg forsætter med at kysse og slikke dig til jeg lige rammer din pik, men går forbi den. Jeg kysser og slikker på skift dit inderlår, imens jeg er på vej hen til dine kugler. Min ene hånd glider op mod din pik.

Jeg forsætter imens jeg hører dig nyde det endnu mere, også stopper jeg lidt. Jeg tager lidt hårdere fat om din pik og kysser dit hovedet af pikken og slikker lidt på den og fjerne den våde glans fra spisen af din pik. Jeg smiler lumsk til dig, for du ved nu hvad der kommer til at ske.

Jeg tager hele pikken i munden. Helt ned til roden og sutter løs, imens jeg kører min hånd op og ned. Jeg tager min anden hånd og massegere dine baller. Jeg glider hånden ind imellem dem og mærker dit stramme hul. Du gisper af at jeg mærker dit hul og jeg smiler, imens jeg sutter videre. Min ene finger gnider langsomt op i dit hul, og trykker lidt ind, dog ikke for meget, men lidt så du vil nyde det.

Jeg hører dig nyde det og forsætter med at sutte dig og gnide i dit hul. Jeg presser lidt fingeren ind og mærker varmen om den. Jeg kører fingeren frem og tilbage og lidt hurtigere. Du stønner mere og mere af det. Jeg tager en til finger ind og fingerknepper dig, samtid jeg sutter dig voldsom.

Jeg bliver ved med at sutte og kneppe dig. Du stønner så højt og presser mit hoved ned til roden af din pik. Med et tager du mig væk og kaster mig ned i sengen. Du kommer ud over mig og stønner så meget og højt. Du brøler nærmest som en løve, der lige har fanget sit bytte.

Du ligger ved siden af mig, du stønner og pruster ved min hals. Jeg fjernede din sæd fra min krop, men er dog lidt nysgerrig hvordan din sæd smager. Jeg slikkede lidt på mine finger som havde lidt af din sæd på. Jeg opdagede at du så det, og smilede frækt til mig og kyssede mig. Jeg ligger ved siden af dig og imens vi kysser, begynder vi at lege igen. ”Nu er det din tur” siger du og kysser mig igen også begynder du at glide længere ned til mit bryst.

Du bider lidt og slikker mine brystvorter, og jeg stønner af nydelse. Du stoppede og begyndte at lad din tunge glide ned ad mod min mave og længere ned til min klit. Du begynder at slikke og sluge den voldsom. Jeg nyder det endnu mere og vrider mig af at du smasker og spiser mig.

Du stopper og føre din pik hen til mit hul og støder til. jeg kom med et stort støn, imens smiler du og begynder nu at kneppe mig hårdt og godt, vildt og dejligt. Du holder mig hofter imens jeg stønner og næsten skriger af nydelse. Du stopper og tager pikken ud af mig og leger nu med min klit, til jeg får en stor orgasme og sprøjte op ad dig. Du små grinte lidt og puttede pikken ind i mig igen og kneppede videre.

Efter et godt og dejligt stykke tid med hård og brutale knepperig, kommer vi begge i en stor orgasme. Vi ligger begge og stønner og puster for at få vejret igen. vi kigger hinanden i øjne og små griner. Vi kysser lidt og så kommer du med en kommentar, som jeg er helt med på, ”Lad os lege igen skat”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.