Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde sagt farvel til Tor og satte mig hen i sofaen, der var 15 min. Før Ric kom. Jeg var spændt og nervøs for at møde ham, for nu havde vi skrevet og snakket sammen i en uge nu! Jeg sad og så morgennyheder og spillede på min mobil, samtid jeg kiggede på klokken. Nu måtte tiden godt gå lidt hurtigere tænkte jeg, da jeg spillede videre og i et stykke tid fik jeg en snap fra Ric, jeg sank en klump og åbnede beskeden.

”Er her nu” Stod der i beskeden. Jeg så over min højre skulder og så ud mod døren, (glashoveddør) der stod han høj mand. Jeg rejste mig op og gik ud for at åbne op, men min hund kom i forkøbet og jeg måtte tage ham op. Da jeg åbnede døren, stod jeg bag døren og sagde kom ind fordi jeg kun havde en top på og ikke andet! Jeg satte min hund ned og nået lige at vende mig om også så jeg Ric ind i hans øjne. Han var så tæt på mig og han holdt om mig. Vi kiggede lidt på hinanden og så mødtes vores læber i et kys. Det var et stort, varmt og et dejligt kys, men hunden gøede ad ham så for at vi kunne have fred måtte jeg tage ham med ind i soveværelset og lukke døren.

SEX I DAG?

Igen da jeg vendte mig om holdt Ric rundt om mig og kyssede mig igen. Åhh… det var dejligt at mærke hans hænder rundt om mig, han spurgte om jeg var skuffet over se ham og se hvordan han så ud! Jeg kiggede ind i hans mørkebrune øjne og hans korte hår, videre til hans mund, så hviskede jeg at jeg var overhovedet ikke skuffet og kyssede ham igen med et smil. Jeg spurgte også ham om han var skuffet og han stoppede og trak sig lidt væk og så mig i øjne imens han tog hans hænder på mine kinder og svarede ”Nej da, for jeg har fået følelser for dig!”

Vi smilte og kyssede igen mere hedt og vildt, så mærkede jeg hvordan hans hænder søgte rundt på min krop og hen til mine bryster og nussede dem. Han tog dem frem og nuller mine brystvorter. Han bøjede sig ned og begyndte at kysse og slikke mine brystvorter på skift. Så rejste han sig op og kyssede mig igen, imens kunne jeg mærke at hans ene hånd var på vej ned mod mit venusbjerg, også mærkede jeg hans fingere på min klit, hvor på han begyndte at massager den!

Det var så dejligt og kysset kig over til snav. Jeg hjalp ham af tøjet og fik at vide jeg skulle lægge mig på sengen! Jeg lagde mig på ryggen og da han havde smit bukserne spredte han mine ben og lænede sig ned og kyssede og slikkede min klit. At mærke hans dejlige varme tunge på min klit var så dejligt at jeg var ved at komme, han stoppede og gav mig finger, først 1 også 2. Det var kun i kort tid for så længe kunne han heller ikke holde til for at give mig hans pik. Da han pressede den ind i mig stønnede han helt vildt og sagde jeg var meget stram også kneppede han mig, vildt og dejligt. Ric brøler at han var ved at komme og om han måtte komme op i mig, jeg stønnede ja og var selv ved at komme. Nu begyndte han at kneppede mig mere vildt og hårdt. Han bankede sin pik helt op i mig, i min livmor og kom helt op i den, imens kyssede han mig ømt. Det var vidunderligt.

Ric lagde sig ved siden ad mig og vi puttede os indtil hinanden og smågrinte og små snakkede lidt. Vi snakkede i godt stykke tid og imens legede vi med hinanden igen. det var dejligt at ligge og snakke, samtid vi lå og pillede ved hinanden. Jeg havde fat i hans store pik som jeg næsten ikke kunne holde rundt om, fordi den var så tyk. Den var så lækker at jeg rejste mig hen over den og tog den i munden. Jeg slikkede, suge og suttede den, næsten ned til roden, så godt jeg kunne. Ric stønnede, imens han fingerer glid rundt i mit hår og sagde jeg var mega god til at sutte pik.

Jeg grinte og suttede videre, samtid jeg holdt hans kugler med den anden hånd. Så stoppede jeg med at sutte hans pik og slikkede og sugede hans kugler i mig. Ric nød det meget kunne jeg høre, så stoppede han mig og sagde jeg skulle hente 5 tøjklemmer. Det gjorde jeg også fik jeg af vide jeg skulle ligge mig på ryggen. Da jeg lige havde lagt mig tog han det ene bryst og slikke og suge i brystvorten, det var så dejligt. Så tog han 1 klemme og puttede den på brystvorten, det gjorde lidt ondt men meget pirrende. Det samme gjorde han også ved den anden brystvorte.

Ric slikkede min klit og puttede nu 2 klemmer, en på hver skamlæbe og den sidste på kilten. Det var så frækt og pirrende, imens jeg stønnede helt vildt af klemmerne, begyndte han at fingerkneppe mig, men stoppede og begyndte nu at kneppe mig hårdt og vildt. Ric bankede igen hans pik op i mig og sprøjte hans sperm helt op i min livmor igen.

Han tog klemmerne af og lå ved siden ad mig og spurgte til hvordan det var. Jeg stønnede og svarede at det var frækt, gjorde lidt ondt men pisse frækt, svarede jeg bare imens jeg lå og nød det hele. Vi nussede hinanden igen og det varede ikke længe så var vi i gang igen. Ric sagde jeg skulle ligge mig på siden, men jeg sagde at på den måde kunne vi nok ikke, for jeg havde ikke prøvet det men da min mand ville prøve det kunne han ikke! Ric var ligeglad og sagde jeg skulle.

Det gjorde jeg med det ene ben strakt og det andet lidt bøjet. Ric kom nærmere og nu mærkede jeg hans store pik ved min klit. Han pressede den nu ind i mig igen og han kneppede mig imens jeg lå på siden. Det var så vildt og frækt i at prøve den stilling, imens han holdte mit ene bryst og kyssede mig. Efter lidt vendte han mig om så jeg var på alle 4 og kneppede mig bagfra. Det var så lækkert at blevet taget sådan at mærke hans pik i bund på mig og at hans kugler rammer min klit, var gang han bankede den ind i mig, til sidst kom vi begge i en stor orgasme.

Vi lå og tog en lille pause og snakkede igen lidt. Vi snakkede om hvad vores fantasier var og hvad vi havde prøvet af sex. Vi snakkede også om hvad det vildeste vi havde prøvet og hvad vi gerne kunne tænke os at prøve! Så ringede Ric’s mobil og han sagde imens han snakkede i mobil skulle jeg sutte hans pik. Jeg smilte lumsk og tog hans pik i munden igen og så på ham imens han snakkede med hans kollæger. Vi blev desværre afbrudt da jeg måtte stoppe min hund med at gø, for ikke at Ric’s kollæger skulle opdage noget, imens gik jeg ud og hentede 2 glas vand. Nu havde vi haft sex 3 gange i nogle timer og vi havde ikke fået noget at drikke imens.

Jeg fik min hund stille igen og gik ind i soveværelset igen, da var han lige blevet færdig med at snakke, så tog vi nogle mundfulde vand også hoppede jeg op på ham. Ikke for at ride for det kunne jeg ikke, selv om han syndes jeg er god til det, men fordi det var hyggeligt og dejligt nå jeg rid lidt på ham. Så spurgte han om han måtte kneppe mig i røven. Jeg sad og tænkte lidt over det og bøjet mig ned og gav ham et kys og sagde ja, det måtte han gerne.

Jeg satte mig på alle 4 og Ric pressede hans pik ind i missen på mig og kneppede stille og roligt, imens han massager mit andet hul og pressede lidt 1 fingere ind. Efter lidt tog han sin pik mod min røv og pressede stille og roligt den ind i min røv. Det var dejligt at mærke hans pik i det stramme hul og blevet kneppet der, men han ville ikke komme der. Han stoppede efter noget tid og vendte mig om på ryggen og pressede den nu igen i missen på mig og kneppede mig helt vildt op i mig. Vi stønnede og jeg skreg næsten i en orgasme og da han kom, brølede han og kyssede mig.

Vi satte os op på sengen og snakkede lidt igen, tiden var fløjet ad sted så han skulle snart ad sted igen. tænk en gang da han kom var kl. 8:00 og nu var den 11:28. Vi grinte og snakkede om følelser og om at jeg elskede min mand, men havde nogle for Ric også. Ric holdte om mig og kyssede mig og sagde at han ikke gik nogle steder, og vi tager den stille og roligt. Han ville gerne være min hemmelighed, min elsker, kæreste eller min hemmelig mand. Vi grinte lidt også så jeg på ham og spurgte om han ville slikke mig igen inden han skulle gå. Det ville han gerne, da jeg smagte dejligt dernede.

Så jeg lagde mig ned igen og spredte mine ben også slikkede han mig igen. jeg nussede hans hår og stønnede, imens han slikkede mig, gav han mig også finger. Det var dejligt og bad ham om at kneppe mig igen. Ric tog mine ben og bøjede dem op ad så lang de kunne og kneppede mig igen. denne gang tog det ikke så lang tid for os begge med at komme, men han syndes det er vildt og dejligt at jeg malkede ham, jeg vidste ikke hvordan jeg gjorde men jeg malkede ham godt, da han mærkede at jeg strammede rundt om hans pik. Vi lå lidt men rejste vi os op og begyndte at tage tøj på.

Klokken var ved at være der hvor han skulle gå, selv om vi ikke begge havde lyst til at Ric skulle gå. Ric fik tøj på og jeg fik min top på igen, også gik vi ud i gangen. Vi kyssede hinanden til farvel, men kysset blev hedt igen og jeg fortalte at jeg havde lyst igen. han hviskede mig i øret og sagde vend dig om. Det gjorde jeg også så jeg at Ric tog hans pik frem igen, og igen var den sten hård. Han pressede den op i mig og mig op ad glasdøren.

Jeg havde heller ikke prøvet denne stillingen men det var mega frækt og pirrende at blevet taget på den måde også fordi hvis der kom nogle forbi kunne de se vores skikkelser. Han kom op i mig igen, men da Ric trak sig ud af mig, var han stadig tændt. Må jeg komme på dine patter skat spurgte han og jeg kyssede ham og sagde ja. Jeg satte mig på en skobænk der stod ude i gangen og så på imens han onaneret hen mod mig. Han gav tegn til at han skulle komme, så jeg holdt mine bryster oppe, også kom han.

Det var ikke ret meget, men forståeligt da det var 7 gang han kom den dag. Jeg var nysgerrig over hvordan det smagte, så jeg tog 1 finger ned i spermen og slikkede på fingeren. Det smagte godt og han grinte og sagde så skat ud og fjern det, så jeg kan sige ordentlig farvel. Jeg gjorde som han sagde og gik hen til ham efter jeg havde tørt det væk. Vi kyssede farvel og blev enig om at dette ikke var sidste gang vi havde sex sammen.

Så kyssede vi farvel igen, efter han lukkede døren, måtte jeg vaske sengetøjet og lægge nyt på, samtid skulle jeg i bad og lufte ud, for kunne se at klokken var ved at være mange. Der var lidt under 2 timer til Tor kom hjem igen fra arbejdet. Efter putte rent sengetøj på og smit det andet til vask, gik jeg i bad. Jeg havde en dejlig følelse i kroppen og da jeg var færdig, lå jeg og slappede af på sofaen, tænkte jeg på at det var første gang jeg har prøvet at have sex 6 gange på en dag også faldt i søvn med et smil på læben.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.