BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ligger i min seng og sover dybt. Jeg hørte ikke at du kom ind og kravlede op under dynen nede fra mine føder. Jeg bemærkede dig ikke og sov videre. Du begyndte at kysse op ad mit ene ben samtid du nussede mine ben med dine negle. Du forsatte op ad og stoppede da jeg bevægede mig, men forsatte da jeg sov videre. Du nåede op til mine trusser og kyssede min mis uden på dem, samtid dine negle kørte rundt om mine hofter. Nu vrider jeg mig lidt mere og små vågner af det. Du forsatte op ad til mine bryster og kyssede dem.

Nu vågnede jeg og fik et chok og trak dynen af. Jeg så dig lige ind i øjne og du smilte til mig og sagde… ”Godmorgen smukke”.

”Godmorgen frække, hvordan er du kommet ind?” Svarede jeg med et kys og smilte, imens du massagede mine bryster.

”Døren var ikke låst” Svarede du og kyssede nu min hals. Jeg stønnede og nussede dig i håret af nydelse. Dine kys blev også til slik og nu begyndte du at gå ned ad mod mit ene bryst. Du slikkede og suttede på min brystvorte og bed lidt bildt i den, samtid du massagede den anden. Jeg vred mig over det og nød det, og nussede dig mere i håret. Du gik på skift på det ene bryst til det andet.

Efter et stykke tid begyndte du dig ned ad med dine læber, imens dine fingere nussede og nev lidt i begge mine brystvorter. Åhhh….! Det var dejligt at mærke dine læber ved min navle og du forsatte nedad. Du slikkede og kyssede forbi mit hellige sted, og hen på mine inderlår imens din kind ramte min mis. Du stoppede og så op på mig med drillende øjne. Jeg smilte til dig og lænede tilbage, da jeg kunne mærke at du startede igen og kom opad igen. men nu stoppede du ved min klit og kyssede din. Jeg fik en dejlig fornærmelse og kildende følelse af det.

Imens du slikkede og suge min mis i dig, stønnede jeg og vred mig, men kunne ikke bevæge mig da du holdt mig fast med dine hænder på mine lår og hofter. Du spiste nærmest min klit og slikkede mine safter i dig også stoppede du og kyssede mig med din tunge så jeg kunne smage mig selv. Mmmm…. Jeg smagte dejligt.

Du satte dig på knæ foran mig og pegede din pik mod min klit og massager den, hvor jeg fik et stød hver gang den ramte rigtigt, og så…. Jeg stønnede da du støtter din pik ind i mig, og du bevægede dig frem og tilbage roligt.

Du var drillende, men så begyndte du at bevæge dig hurtigere og tog fat i mine bryster. Jeg kunne høre at du begyndte at stønne og det gjorde mig mere vild og våd. Du stoppede og vendte mig om og tog fat i mine hofter, og tog mig bagfra. Du tog mig hårdt og dejligt, og blev hurtigere og hurtigere.  Jeg skreg nærmest af det af nydelse og kunne mærke på os begge at vi var ved at komme.

Jeg fik en orgasme og skreg over det, imens du stødte hårdt til og kom ind i mig og brølede nærmest over det. Jeg lå under dig og rystede af nydelse over orgasme. Du begyndte at små grinte over det og nussede min lænd og røv. Jeg grinte igen og sagde waow, men du stoppede med at grine og sagde… ” Smukke jeg er slet ikke færdig med dig endnu”. Jeg så op på dig med et smil og tænkte.

Du er min Fantasifyr 😉

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.