BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg bliver bundet og har bind for øjne, så jeg ikke kan se hvad der kommer til at ske. Jeg kan kun hører åndedræt ellers er der helt stille. Jeg kan mærke nogle hænder rører mig, og mærke at de glider op og ned ad min krop og stopper efter lidt, men så mærker jeg nogle bløde varme læber på min ene brystvorte. Læberne sutter og bidt lidt i den og skifter til den anden også. Lidt efter mærker jeg, tungen sno sig om min brystvorte, langsom glider og slikker tungen ned ad mod min mave og længere ned til mit skød, som brænder af begær. Jeg er stadig bundet med bind for øjne og gisper af de dejlige berøring af tungen mod min hud.

Så stopper alt, jeg kan intet mærke eller høre. Efter lidt tid mærkede jeg pludselig en tunge ved min klit. Jeg stønner og nyder tungen slikker op og ned, imens mærker jeg en finger der leger samtid med tungen på min klit. Jeg stønner mere og mere af det og vridere mig i takt med tungen og fangens bevægelse. Fingeren glider langsomt ned på mit hul og glider indenfor og ud i langsomme bevægelser. Lidt efter lidt får jeg flere og flere fingere ind i mig, samtid jeg bliver slikket og suget ved min klit. Det går hurtigere og hurtigere med bevægelserne af tungen og fingrene, at jeg mærker en stor dejlige orgasme komme op i mig. Jeg stønner og skriger af nydelse og til min store overraskelse sprøjtede jeg og alt stopper.

Jeg ligger og nyder min dejlige orgasme jeg fik, samtid jeg puster og stønner, mærker jeg igen intet. Det er så frækt, at der er en som kigger på mig, som jeg ikke kan se eller mærke lige nu. Det tænder mig igen og jeg kan mærke at jeg igen bliver våd for neden. Så mærker jeg noget ved min mund. Det er glat og gnider rundt på mine læber. Jeg får at vide, at jeg skal åbne min mund, og i det jeg gør det kommer der en stor dejlig stiv og hård pik ind. Jeg sutter og slikker på den, op og ned ad skaftet og helt ned til roden. En hånd ligger på mit hoved og nusser mit hår, lidt efter bliver jeg holdt fast, så jeg ikke kan flytte mit ansigt. Jeg bliver mundkneppet, så langt ned i min hals, at jeg næsten ikke kan få luft. Pikken bliver holdt lidt nede i min hals i et stykke tid, men efter at den trækker sig ud fra min mund. Jeg gisper efter vejret og hoster lidt slim op som jeg spytter ud over pikken, hvor på den kommer ind i min mund igen.

Efter et stykke tid bliver jeg vendt rundt, så jeg står på alle 4. jeg mærker pikken ved min mis. Den glider op og ned også kommer den ind i mig. Jeg bliver taget hårdt og dybt af den dunkede hårdere pik. Jeg bliver kneppet så hårdt og godt, at jeg skriger efter mere, men så hører jeg en lyd. Jeg kender lyden, det er min vibrator. Den bliver lagt på min klit, samtid jeg bliver kneppet hårdere. Jeg stønner så højt og mærker orgasmen komme. Vibratoren bliver fjernet og igen bliver jeg taget hårdt. Vi kommer begge med en stor orgasme. Jeg ligger og ryster af nydelsen, imens jeg bliver pumpet med sæd inden i mig!

Nu ligger jeg bare her stadig bundet og kan stadig ikke se. Jeg ligger bare og venter på hvad der så vil ske? En ting ved jeg. Min lyst til sex er ikke slut endnu!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.