BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tror vi alle kender det - nogle mennesker har man bare god kemi med fra første øjekast og mit møde med Line var ingen undtagelse, da vi mødtes i venteværelset hos lægen, hvor hun sad med hendes lille dreng.

Ventetiden var lang og vi faldt i snak om alting - børn, arbejde, kone og kærester. Hun fortalte at hun var alenemor og derfor sad hårdt i det økonomisk - manden var skredet med en anden og efterladt hende med en ødelagt økonomi og et selvværd under frysepunktet.

SEX I DAG?

Som hun sad der og talte så hun udmattet ud, men også med et glimt af ild inde bag de trætte øjne. Lidt henkastet og med tydelig generthed sagde hun forsigtigt - "Jeg kunne godt bruge en ven, der kunne spæde lidt til - både med lidt penge og et kram".
Min hjerne skulle lige fange den - tilbød hun mig lige sex for penge - Jeg viskede tilbage "Måske en kop kaffe, lidt mundgodt og 500 kroner". Hun kiggede på mig - nikkede imens hun sagde "Når jeg har afleveret drengen i børnehave, sender jeg en SMS med adressen, så kan du jo kigge forbi" - Hun lagde hånden på mit lår, helt oppe ved skridtet og strejfede blidt mit lem, som allerede var ved at rejse sig.

Det blev min tid hos lægen og da jeg kom ud var Line væk - Jeg tænkte at det nok ikke blev til noget, da en SMS tikkede ind - Der stod "Egernvej 57 - Ses vi søde"

Den røde dør til Egernvej 57 stod på klem, så jeg bankede på - stak hovedet ind og sagde "Hej Line - Det er mig Thomas" - Hun svarede "Bare kom ind - Jeg står i køkkenet".
Jeg listede ind og fandt hende stående ved køkkenbordet - Hun havde en hvid sommerkjole på, bare ben og en sød lille top som afslørede at hun ikke havde bh på.

Henne ved hende stillede jeg mig tæt op af hende, trak hendes numse ind til mig og lod hænderne glide om foran, hvor de fandt op under hendes top til hendes dejlige bryster. Hendes bryster var ikke store, men min berøring fik straks hendes brystvorter til at blive stive - Der lød et suk og hendes vejrtrækning blev stønnede.
Hun rakte hænderne om og fandt åbningen til mine bukser - lynede ned og fandt min stive pik, som hun vippede ud - Stille stod hun og spillede min pik imens mine hænder æltede hendes bryster og nulrede hendes vorter. Mine hænder bevægede sig ned over hendes mave og hofter, løftede kjolen op og gled ned til hendes fisse - Hun havde ingen trusser på, så det første mine fingre mødte var hendes behåring og det øverste af hendes skamlæber som allerede var opsvulmede og varme. Jeg spredte dem og lod fingrene glide ned imellem - Line var ikke fugtig men drivvåd, der var fissesafter over alt - fingrene fandt hendes grotte og forsigtig pressede jeg en finger op i hende. line slap min pik og lagde hendes hænder op omkring min nakke - bøjede sig bagover og skød brystet frem, så jeg rigtig kunne komme til.
Jeg puttede endnu en finger op i hende og begyndte at kneppe hende med dem - ind imellem trak jeg dem ud og kørte dem op til hendes klit, hvilket fik hende til at stønne højere og klemme hårdere om min nakke.
Orgasme kom som lyn fra en klar himmel - Hele hendes krop krampede sammen og hendes ben rystede, men der kom ikke en lyd fra hende, som om hun ikke turde give helt slip.
Hendes fisse og mine fingre sejlede i safter, så jeg tog dem op til hendes mund og hviskede i hendes øre - "Her smukke smag dine dejlige safter" - Hun slikkede mine fingre en af gangen, som var det en pik.

Nu vendte hun sig om - Det trætte blik i øjnene var væk og erstattet af en fortærende ild. Hun trak min bukser ned imens hun gik på knæ - min store pik stod stiv lige foran hendes ansigt. Hendes fingre så små ud som hun greb om skaftet - hun kiggede hypnotiseret på den imens hun sagde "Wow den er stor - meget større end min eksmands" - Langsomt åbnede hun munden, stak tungen ud og lod den lege med glansen - Fugtede den, inden hun lod de bløde læber omslutte mit bankende pikhoved - sugede den ind og lod læberne glide ned over skaftet.
Langsomt begyndte hun at sutte min pik i lange bløde sug - tog den længere og længere ind, til hun ikke kunne få vejret mere - Slap den igen - trak luft ind og tog den nu helt ned i halsen. På den måde fortsatte hun med at sutte min pik hurtigere og hårdere.
Mine ben nærmest eksede under mig og hele kroppen begyndte at stramme op - Hun kunne mærke at jeg var ved at komme og begyndte at nulre mine nosser imens hun fortsatte hendes behandling af min store stive pik - Brølet kom helt nede fra mine nosser, da jeg sendte den ene stråle varm sperm efter den anden ind i hendes mund. Hendes øjne blev store af overraskelse over mængden, men slugte hver en dråbe - Afkræftet faldt jeg ned på gulvet foran hende og vores øjne mødes.
"Kom" sagde hun - "lad os gå ind i soveværelse, der kan vi komme til hægterne igen"

Inde i soveværelset smed vi tøjet og lagde os på sengen - Line lå på maven med hendes smukke numse strittende op - Hun fortalte at sex med hendes eksmand aldrig havde været særlig spændende, så det havde været noget grænseoverskridende at sutte mig på den måde.
"Bare rolig" hviskede jeg "Der er mere hvor det kommer fra"


Jeg satte mig op imellem hendes ben og begyndte at massere dem - Helt nede fra læggen og op til ballerne - Line rakte ud efter kommodeskuffen ved siden af og fiskede en flaske creme frem. Den kolde creme gav et gys i hende, da jeg hældte den ud over hendes numse - Den gled ned imellem ballerne, hvor jeg fangede den og begyndte at smøre den ud - Ballerne og ryggen fik en tur, inden jeg lod fingrene glide ind imellem hendes ben og fandt hendes klitoris.
Line løftede numse lidt så jeg bedre kunne komme til - mine fingre gled igen op i hende - tilbage til hendes klit og op imellem ballerne. Jeg strejfede forsigtig hendes bagerste hul - "Uhh" udbrød hun "Jeg har aldrig prøvet det i numsen" - Jeg hældte lidt ekstra creme ud og masserede blidt omkring hullet - Line roterede med numsen, lige indtil jeg forsigtig pressede en finger op - Hun stivnede et kort sekund inden hun sagde "Fortsæt - Du må ikke stoppe nu" - Forsigtig trak jeg fingeren ud for med det samme at støde den helt op igen - Der kom et støn fra Line og jeg begyndte stille og roligt at fingerkneppe hendes stramme røv.
Efter lidt tid med en finger prøvede jeg med to - intet problem og Line's støn blev bare højere og højere - hun havde endelig sluppet kontrollen.
Synet af Line's røv med mine fingre, fik igen liv i min pik, som stod hård og rank, så jeg trak fingrene ud og Line op på alle fire. Stille satte jeg pikken hen til hendes fisse og pressede mig langsomt op - Hendes stramme fisse lukkede langsomt min store pik ind til jeg var helt i bund - Nu begyndte jeg at kneppe hende dybt og i lange bevægelser - Helt ud til kun spidsen af pikken holdt ved og helt i bund - Tog fat om hendes hofter og trak hende imod mig ved hvert stød. Det blev mere og mere dyrisk - snerren, brølende.
Slaget der ramte hendes balle var ikke hårdt, men hårdt nok til at Line gav et hyl - hun kiggede på mig med ild i øjnene og nærmest hvæsede "Jaa - Knep mig, slå mig - gør hvad du vil - jeg er din lille skøge" - Væk var den søde generte pige og frem var kommet en sulten løvinde der kunne fortære alt.

Jeg trak mig ud af Line's varme fisse - hældte creme på pikken og satte den op til hendes røv - Pressede på med et hårdt jævnt tryk til pikhovedet kom indenfor med et plop - Holdt en kort pause inden jeg pressede min store pik videre op i hendes stramme røv. Line stønnede og peb, men gav på intet tidspunkt udtryk for at jeg skulle standse - Hun var i hendes egen liderlige verden.
Endelig var jeg helt i bund og stille begyndte jeg at røvpule hende - jeg troede hun ville flække, men efterhånden tog hun min pik i lange dybe stød i røven - Tempoet blev sat op og til sidst kneppede jeg hende hårdt og hurtigt. da jeg igen lod et slag falde på hendes balle kom hun i orgasme jeg aldrig har set før - som var der en dæmon inde i hende, som blev uddrevet - Line brølede, hendes krop rystede og det var som om hendes sjæl et kort øjeblik forlod hende.
Dette var mere end jeg kunne klare og jeg tømte det sidste sperm jeg havde op i hendes brændende røv.

Sammen faldt vi om på sengen - udmattede, svedige men nærmest lykkelige - Grinende sagde jeg "Fanme de bedste 500 kroner jeg har brugt i mit liv" - Line sendte mig et stort smil og sagde grinende tilbage "Nå ja dem - Jeg kunne også bruge et tilskud i næste uge - Måske til lidt legetøj til mig selv"


Denne historie er fiktion, men jeg håber I kan lide den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.