Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fik indimellem en nerve i klemme nederst i rygge og gik derfor til kiopraktor når den begyndte at røre på sig. Nu var den tid så kommet igen. Fik en tid en formiddag og mødte derefter op til tiden.

Min norm kvindelige kiopraktor havde fri og jeg fik tid hos hendes mandlige kompagnon. Intet prob. i det.

SEX I DAG?

Jeg sad i vente kabinen kun iført underbukser som er normalt. Kiopraktoren trak gardinet fra og bad mig komme med ind i klinikken. "Du ligger dig bare på ryggen " og det gjorde jeg så. Vi snakkede lidt frem og tilbage mens han gik i gang. Han var en helt norm fyr, men hyggelig at snakke med. Mens jeg lå der på ryggen og han hev og trak gik det jo lidt tankerne igennem mig, men ikke noget jeg rigtig tillade virkeligheden, men lidt smålummer var den jo. Ja´Jeg var jo lidt bi og det at en anden mand tager på en gør jo et og andet i tankerne, også selv om det ikke just kunne betegnes som kærtegn. Lidt efter bad han mig vende mig om. Jeg vendte mig og lod mærke til at han kikkede lidt til mit skridt, men hurtigt flyttede blikket igen. Nu masede han videre og var en smule kejtet da han forsøgte at kikke væk fra det der skjulte i bukserne og det kunne jeg da nok danne mig tanker om, men det fik jo en ende og jeg var færdig. Henrik som han hed, bad mig aftale en ny tid i den kommende uge og det gjorde jeg gerne.

Ugen efter mødte jeg igen op og vel på briksen startede det hele op igen.bene Denne gang kunne jeg fornemme at jeg voksede lidt mellem benene og jeg frygtede lidt, at jeg ikke turde vende mig. "Du må gerne vende dig" blev der så sagt. Lidt krise havde jeg nu, men OK, jeg var jo ikke hård på den måde, men man kunne da godt se at der var blevet lidt mindre plads i underbuksen. Han så det selvfølgelig med det samme og så lidt med røde kinder på mig og sagde at det skulle jeg ikke tænke på og at han havde set det med andre. Jeg forsøgte at undskylde med at mand eller ej, så påvirker det lidt når en anden står og tager på en. Henrik smilede lidt forlegen og begyndte sit arbejde og jeg bed igen mærke til at han forsøgte at snyde kikke på min underbuks. Vi var færdig og han mente at jeg måske skulle have en tid, eller to mere og så skulle den være der. Næste uge, samme tid og som sagt så gjort.

Jeg havde i mellemtiden tænkt lidt over situationen og havde bestemt mig for at prøve om han nu også havde lyst til mere. Jeg kom ind i rummet igen og han smilede og bad mig igen ligge mig på briksen. Han masserede mig nu ned af ryggen og mod lænden. " Jeg trækker lige lidt ned i din trusse" sagde han, hvortil jeg svarede at det var helt ok. Det virkede lidt akavet når han forsøge at massere nederst på rygge og jeg spurgte ham, om jeg da ikke bare skulle tage underbuksen helt af. Han blev igen lidt berørt, men sagde at det jo ville gøre det lidt nemmere, men han jo ikke ville foreslå det, da ikke alle ville forstå det. Jeg løftede lidt numsen og trak dem helt af. Jeg lagde samtidig mærke til, at Henrik bestemt ikke var uberørt af situationen. Nu skete der lidt mere. Han lod helt bevidst sine hænder glide længere ned og jeg kunne nu ikke holde min erektion tilbage. Jeg var virkelig hård og ventede kun på at han bad mig vende rundt. Det skete så nu og jeg vendte rundt med min pik strittende lige op i vejret. Henrik kikkede bare på den og så på mig og jeg kunne jo ikke undgå at se, at også han var hård i bukserne. Så lå jeg lidt og han vidste ikke hvad han skulle. Jeg tog derfor iniativet og lagde min hånd mellem hans ben. Det gav et gib i ham. "Det er ok med mig" sagde jeg til. "Mærk mig på mig pik" og han tog forsigtigt fat om min stav, mens jeg krammede ham mellem hans ben og jeg kunne høre trække vejret dybt af liderlighed. Han begyndte at gnide på min meget våde pik og lod den anden hånd lege med mine kugler. Det var rigtig frækt hvad der skete. Efter 10 min hvor vi krammede hinandens pikke kikkede han op og spurgte om det var godt og dertil kunne jeg kun sige, at det var det. Jeg bad ham knappe op så jeg kunne se hans pik rigtig. Ham kommenterede nu at han blev meget liderlig af, at se min helt glatbarberede pik og havde lyst til at tage mig i munden og dertil nægtede jeg bestemt ikke. Hans mund lukkede sig om mit pik hoved og så startede det sjove bare. Det var skønt at ligge på briksen og blive slikket mens man havde en hård våd mandepik i hånden. Lidt efter bad han mig stoppe med at gnide på hans pik da han nok ikke ville kunne holde sig. Jeg så på ham og sagde at det bestemt ikke gjorde noget, men om han dog ikke ville kneppe min mund. Lynhurtigt stod han ved mit ansigt og skød sin pik ind i min mund. Stille og roligt begyndte han at kneppe mig i munden og efter få min kunne jeg hør at nu måtte det komme og rigtigt, han kneppede hurtige for at komme i nogen lange våde spermskud i min mund og jeg nød det. Var bare så lækkert at mærke hans varme klisterede sperm i min mund. Det meste løb dog ud og det passede mig fint. Ikke at jeg er bange for at sluge spermen, men synes bare at spermen skal ses.

Her kunne historien så ende, men det gjorde den ikke. Vi havde overskredet den afsatte tid og en anden ventede. Henrik havde dårlig samvittighed over ikke at gøre mig færdig, men jeg forsikrede ham om, at det var ok da det hele var lidt improviseret, men at vi da måtte gøre det om. Han foreslog næste uge og samme tid. Det var aftalen. Vi udvekslede tlf. nr. hvis noget skulle gå galt.

To dage efter ringe tlf og det var jo ham. " Jeg tænkte at hvis muligt så kunne vi ændre tiden i næste uge til sidst på dagen så de ansatte var gået hjem" Det blev så en sftale.

Jeg mødte op og hilste pænt på pers, som var på vej ud. Henrik kom og tog imod. Vi gik ind på klinikken og her smed jeg bare tøjet og det samme gjorde han. Uden egentlig at snakke så meget begyndte vi bare at tage på hinanden. Han fortalte at han næsten ikke havde kunne vente til dagen og jeg havde det på samme måde. Det hel udviklede sig nu som det sikkert ville for de fleste. Vi tog på hinanden, gned os mod hinanden, slikkede og bare nøde det. Jeg havde dog tænkt mig at leve lidt mere ud og havde overvejet hvordan jeg skulle spørge ham. Mens vi stod tæt op af hinanden og mærkede vores våde pikke mod hinanden, gav det hele sig selv. Han tog om mine baller og krammede dem godt og gjorde jeg. Jeg så ham ind i øjnene og spurgte ham så lige ud, om han havde lyst til at kneppe mig. Et bred smil bredte sig over hans ansigt og han sagde at han ikke vidste hvordan han skulle spørge om jeg havde lyst til at blive kneppet, noget han havde haft lyst til fra første gang han havde sit min røv og kunne se min lille stjerne. Vi kendte begge til hinandens forhold på hjemmefronten og var klar over, at intet skulle slæbes med hjem, men at vi helt underforstået vidste at vi begge var fri for sygdom m.m og derfor ville undlade kondomet. Henrik hentede glidecreme som man jo bruge sådan et sted, dog til andet formål. Jeg lagde mig med overkroppen på briksen og spredte benene. Lidt kølig crem ramte nu min kusse og blev fulgt op af en finger. Jeg var selvfølgelig helt ren og klar. Henrik kommenterede synet med lidt fræk samk om hvad vi havde gang i. Efter lidt tid skifte fingerne nu til lidt mere bastant. Hans pik hoved var ved min kusse om han begyndte nu at bearbejde mit kussehul med hans dejlige hårde pik. Langsom trængte han ind i mig og jeg var drømmende langt væk af liderlighed ved fornemmelse af, at mærke en mands pik gled op i mig. Jeg ville bare have hans pik og jeg ville have den nu ! Åhhh Jeg ville kneppes og det undlod jeg ikke at fortælle ham. Jeg stønnede højlydt ved den dejlige følelse af hans hårde våde stav i mig. Jeg bad ham bare tænke på sig selv og gennemkneppe mig til ham ville komme oppe i mig. Vi stønnede bare højere og højere og det uundgåelige måtte jo ske. Han kom pludselig i et brøl og skyd sin stav helt i bund mens han lagde armene omkring min mave for ligesom at kunne lade hele sig underliv trænge op i mig. Han lagde sig over mig og puste lidt ud, men stadig med pikke i mig. Jeg skød bagud med min numse og skuppede ham lidt væk. Lagde mig op på brikse og bad ham presse pikke op igen. Nu gned jeg på mig pik i total liderlighed og ganske kort efter kom jeg bare i en enorm eksplosion af sperm som skød op af hans mave. Således lå vi lidt og fik småsnakket. Nu bliver en lang historie så gjort kort og vi stoppe så her, men mon ikke der kunne ske mere inden så længe igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.