BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sommeren var kommet og det var blevet tid til sejltur. Skulle være alene i tre dage på vandet da fruen skulle på job de næste 5 dage, så jeg kunne jo bare tage afsted som hun sagde.

Jeg sejlede afsted og mod et sted jeg plejede at ligge for anker. Som altid når vejret er dejlig, smider jeg trøjen og er nøgen. Det er en motorbåd så er ikke så eksponeret for omgivelserne, men det skulle vise sig at man ikke altid kan være sikker.

SEX I DAG?

Jeg nåede vel frem da sejlturen kun tage en times tid. Vandet var roligt og solen stod ned. Jeg fik lagt mig op på flybridge og lod solen bage på mig. Det gik ikke så lang tid før solen begyndte at gøre det som solen og naturen kan - Ja, på mig virker det sexuelt sådan at tankerne bare begynder at hobe sig op i hovedet, men det vidste jeg jo godt. Det gik således ikke så lang tid før jeg begyndte at nusse lidt. Når man ligger her helt alene ærger man sig over ikke at have en fast ven til sådan nogen stunder. Det kunne bare være så fantastisk at kunne ligge her med en anden nøgen fyr samme situation som en selv, altså en bisexuel fyr, men det er ikke noget man bare finder.

Jeg havde selvfølgelig taget lidt legetøj med da jeg nyder at lege med mig selv analt.

Båden lå ca 200 m fra land og jeg tænkte ikke så meget på at vinden fik den til at svaje lidt rundt. Inde på land lå der flere sommerhuse og jeg ved ikke helt hvad der gjorde at et af dem fange min opmærksomhed, men det så ud som der stod et person i et vindue med en kikkert ! OK. Sådan havde jeg da også så da båden lå med siden til kunne jeg lige se ud mellem presenningen uden jeg blev opdaget.

Jeg havde set rigtigt for der stod en mand og så imod mig mens jeg tog lidt på sig selv. Han så umiddelbart ud til at være en mand i 50érne. Jeg var ret sikker på at det var mod mig kikkerten var rettet og det var da ret pirrende. Jeg besluttede at gøre lidt ud af det. Næste gang båden svejsede ind mod land så man kunne se mig ligge på flybridgen, spredte jeg benene lidt mere og lidt efter lidt blev jeg mere vovet. Jeg lagde på et tidspunkt min store sorte DILDO op af låret og lod ham se. Næste gang kikkede jeg så gennem min kikkert imod hans hus og stod han nøgen og legede med sin pik. Det var lidt vildt og det tændte mig virkelig op. Nu begyndte jeg at lege lidt med dildoén spredte mine ben helt ud til siden og pressede den halvt op. Jeg kørte den frem og tilbage og besluttede at nu skulle den have det ekstra som kunne give ham en oplevelse. Jeg rejste mig op så han kunne se alt fra mine knæ og op. Jeg stod med ryggen imod ham og bruge dildoen ud og ind i min kusse i henad 5 min. Så trak jeg den ud og vendte mig mig, så lige imod ham og vinkede. Jeg kunne se lidt postyr derinde og fremviste ham min kikkert. Jeg tog den til øjnene og så imod ham. Han stod derinde og smilede lidt forlegent kunne jeg se. Han holdt ligesom hånden for øjnene og smilede. Jeg smilede tilbage og tænkte, at nu skulle det være. Jeg lavede telefontegnet med tommel og lillefinger som telefonrør. Han nikkede og viste nu antal finger for han telefoner. Nu ringede jeg til ham og han præsenterede sig Henrik. Han startede med at undskylde hans nysgerrighed, men jeg fortalte han at det da havde været nyt og spændende. Jeg spurgte ham nu om ikke han ville mødes på havnen der kun lå 200 m fra hans hus, bare for vi lige kunne udforske dette lidt mere og ligesom afslutte det der var sket for nu havde vi jo både set hinanden og jeg vidste jo hvor han boede og han kendte nu min båd så der var ikke så meget at være bange for.

Jeg sejlede ind og ventede så på at Henrik kom. Der gik vel ca 20 min før han kom. Jeg bad ham komme ombord og vi bænkede os og så lidt på hinanden. Jeg lagde ud med at fortælle at det da var noget helt nyt fra min side og han måtte give mig ret. Han var ikke til mænd og levede i et hetro forhold ganske som jeg, men han fortalte også at han gennem nogen tid havde haft et spirende lyst til en mand og det var vokset i takt med at hans kone mistede lystet mere og mere. Vi havde mange sammenfaldende punkter på det område, blot havde jeg dyrket min biside gennem en del år uden at være hardcore. Vi sad og talte rigtig godt sammen en times tid. Lidt efter lidt føltes det som der skulle ske lidt mere. Jeg spurgte derfor Henrik hvad han skulle lave de næste par timer og der skulle intet ske fra hans side da hans kone først kom fra job sidst på eftermiddagen. Det passede jo fint så næste spørgsmål var om han ville med ud på vandet så vi kunne se hinanden lidt an, bare være nøgen og snakke og se hvad der egentlig ville ske. Det var han helt med på.

Vi var kun lige kommet ud af havnen da jeg spurgte om han ikke havde lyst til at tage mine shorts af. Det ville han bestemt gerne. Han stillede sig bag mig og tog om kanten på busken og sagde så igen, at han altså ikke han prøvet at tage på en mand før. Jeg beroligede ham og sagde at han bare skulle forestille sig at det var hans kone og han ville finde ud at at der ikke var den store forskel på at trække et par shorts af. Jeg kunne mærke hans hårde pik ramme mod min numse. Jeg sagde til ham at det måske var en god ide at han smed sine først og det gjorde han lynhurtigt. Han tog nu fat i mine shorts igen og trak dem langsom ned. Det gav et lille sæt i han da de gled ned om ballerne. Jeg havde sat min but plug op og det så han nu. Han mente jeg da vist var lidt småfrækt. Han tog nu om mig. Lagde armene om min mave og pressede sig ind til mig. Han sagde det var lidt en underlig fornemmelse og om jeg synes det virkede kluntet, hvilket jeg sagde at det ikke gjorde. Han var lidt overrasket over han egen reaktion og lyst til at tage på en anden mand på den måde, men jeg bad ham bare gøre som han havde lyst til og han skulle ikke haste noget igennem, men bare tage sig tid. Nu lod han sine hænder glide op til mine vorter som han nuldrede og krammede som var det rigtige bryster. Det var vildt liderligt. Han lod sine hænder glide ned til mine baller og begyndte at kramme den og lod også fingrene glide ind over butpluggen. Jeg skubbede min numse imod han han mærkede hans nu knaldhårde og våde pik imod mig.

Nu var vi nået frem til hvor jeg ville smide anker så vi måtte lige stoppe for en kort. Få min efter var ankeret smidt ud og jeg bad ham komme ud på agterdækket.

Vi satte og på dækket på knæ foran hinanden og han sagde nu til mig, at han var lidt forskrækket over sig selv og sin reaktion, men det føltes bare rigtig nok. Jeg smilede til ham og sagde til ham at han bare skulle gøre det han havde lyst til og ikke føle sig forpligtige til andet.

Igen sagde han at han synes det var vildt frækt og han ikke lige nu havde nogen invendinger. Jeg lod nu min hånd omslutte både hans og min pik og gned frem og tilbage. Vildt lækkert at det hele bare var fedtet ind i præsperm. Vi stønnede af liderlighed begge to, sjældent har jeg oplevet noget så frækt. Det der skete her sker jo normalt kun i en fantasi. Jeg bad ham ligge sig ned og jeg lagde mig mellem hans ben og tog nu igen fat om hans dejlige glatte pik og begyndte at lege med min tunge på han våde stav. Han stønnede helt vildt og jeg kunne mærke at der ikke ville gå længe før han kom og han skulle have den fornøjelse og så måtte vi se hvordan det så ud bagefter. Jeg begyndte nu at mundkneppe han. Hans pik for ind og ud af min mund og pludselig spændte han op og hans sperm skød med en brag ind i min mund. Jeg holdte pikke i min mund til han faldt helt sammen. Nu lod jeg spermen langsom sive ud og ned af mine mundvige mens han så så det. Han var helt paralyseret. Jeg lod sperm være sperm, har altid synes at spermen bare skulle forblive hvor den ramte og ikke tørres af med det samme. Synes det er lidt af en sexdræber.

Nu lå vi ved siden af hinanden. Jeg kunne mærke at Henrik var helt stille og jeg genkendte fornemmelsen fra de første par gange jeg havde sex med en mand. Jeg sagde vi skulle sætte os og tage en kop kaffe og snakke lidt. Niels undskyldte hans opførsel lige nu, men hans tanker væltede rundt i hovedet på ham. Jeg fortalte han at jeg udemærket forstod ham da det var voldsomt grænseoverskridende at gøre det virkeligt og at fantasien tit tog over, men når man havde fået sin udløsning så blev man ofte flov, men nu tager vi det bare stille og roligt og så plejer det at hjælpe lidt på samvittigheden.

Vi sad nu stadig nøgne og snakkede om alt og intet. Det var vel gået en lille time da jeg fornemmede at Henrik kom lidt ind på emnet igen. Jeg hoppede selvfølgelig på snakken og langsomt begyndte livet at rører på sig igen. Henrik fortalte at da jeg rejse mig op og legede med dildoen tabte han helt vejret og havde jeg ikke vinket havde han måtte gøre noget selv. Jeg grinede og fortalte ham, at det ikke noget jeg normalt ville gøre, men liderligheden bare tog over og jeg lod mig rive med. Henrik så på mig og spurgte nu om han ikke måtte se mig med den dildo og selvfølgelig måtte han det, men så skulle han lige trække min butplug ud og det var han helt klar på. Jeg lagde mig på alle fire så han rigtig kunne se min kusse. Jeg spurgte ham om han kunne lide hvad han så og han svarede helt blank i øjnene at det bestemt var et dejligt syn. Han tog nu fat om butten og langsomt trak han den ud. Jeg stønnede, måske lidt påtaget, men det var bare for at gøre ham mere liderlig, men jeg kunne se på hans pik, at det var vist ikke nødvendigt. Jeg fiskede dildo frem fra det tæppe der havde skjulet den og gav den til Henrik. Han tog om den og mærkede på tykkelse. Han spurgte om jeg virkelig kunne tage den uden problemer og jeg sagde til ham at hvis han tog glidecreme og smurte den ind, så den vi få syn for sagen. Som sagt så gjort. Henrik spurgte om han skulle presse den op i mig og dertil svarede jeg, at det skulle han da. Han satte den nu imod min nu meget liderlige fisse og pressede stille og roligt. Jeg var voldsomt liderlig. Elskede når en anden person brugte mig og så op i mig. Stille og roligt gled den op og langsomt lod han den køre frem og tilbage i mig. Han stønnede lige så meget som jeg. Nu vendte jeg mig om om han fortsatte. Efter lidt tid drev hans pik i præsperm igen. Han var helt drømmende i blikket og jeg spurgte ham om han ikke ville prøve at kneppe mig rigtigt. Et stort smil bredte sig på hans ansigt og selvfølgelig ville han det. Har trak dildoen ud og spredte mine ben endnu mere. Han satte nu sin pik imod mig og pressede sig ind som havde han aldrig lavet andet. Vi gik begge i selvsving og jeg bad ham gennemkneppe mig, rigtige bruge mig som tøs. Kneppe mig præcis som han ville. Samtidig spurgte jeg ham om hvad hans kone ville sige når han kom udmattet hjem og havde kneppet en anden mand. Det tændte ham bare endnu mere og han sagde han var ligeglad med hendes reaktion for det her var meget bedre, at have en mand liggende foran sig med spredte ben som bare ville have hans pik og det ville jeg. Jo mere jo bedre. Henrik kneppede helt vildt hvilket jeg dog nød i fulde drag. Han tog mig virkelig godt. Jeg tryglede ham om at blive at bruge mig og bad ham tænke på sig selv og lade hans saftige sperm sprøjte op i mig. Det var hvad der skulle til før han højlydt pumpede sin varme sperm op i mig. Efter hvad der føltes som en evighed faldt han sammen over på mig. Her lå vi så. Mig stadig med benene spredte og hans nu næsten slappe pik oppe i mig. Lidt efter rullede vi rundt og underligt nok forblev hans pik oppe i mig. Da jeg endnu ikke havde fået udløsning sad jeg nu overskrævs på ham med en hård pik. Jeg begyndte at gnide på den og der gik ikke langt tid før jeg bare kom. En masse sammensparet sperm sprøjtede ud af min pik og op af brystet på Henrik.

Sådan lå vi så lidt tid før vi kom op at sidde. Så gik snakken ellers igang igen og denne gang havde Henrik det slet ikke på samme måde som før. I vores smalltalk kom jeg ind på det med ubeskyttet sex som er noget jeg ellers ikke praktiserer, men at jeg her lod mig rive med. Henrik forsikrede mig om, at han intet fejlede og jeg ikke skulle være nervøs for noget. Det tog jeg for gode varer.

Her kunne historiens slutte, men det gjorde den ikke. Vi blev enige om at dette var for godt til at skulle slutte her. Måske kommer der en fortsættelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.