BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vidste at jeg skulle være alene hjemme senere på dagen da fruen skulle afsted med pigerne. Jeg tænkte, at så kunne jeg nok udnytte situation til at lege lidt ekstra med mig selv. Med ekstra mener jeg, at lege lidt med mine dildoer. Det var lang tid siden, at jeg havde mærket dem i mig og som erklæret bisexuel så ligger lysten jo og presser lidt indimellem. Jeg gjorde mig derfor klar til denne lille oplevelse som skulle finde sted senere.

Jeg skulle dog lige en tur forbi apoteket for at hente nogen piller. Mens jeg stod der kom jeg lige i tanke om, at jeg også skulle have noget glidecreme med hjem da den gamle flaske var næsten tom.

SEX I DAG?

Jeg fik handlet og på vej mod bilen var det pludselig en der råbte “ Hej Jan “ Jeg kikkede lidt rundt og pludselig så jeg en gammel bekendt i en bil med døren halvt åben. Det var nogen år siden vi havde snakket samme så der blevt jo udvekslet lidt snak om dit og dat. 

Mens vi snakker taber jeg pludselig flasken med glidecremen og selvfølgelig ser han det og han ser også hvad det er. Dan smiler lidt og spørger så hvem det er til. Jeg smiler lidt kejtet og fortæller ham, at det skam kan bruges til mange ting uden det absolut skal være til sexuel brug. 

Jeg ved godt det lyder lidt kluntet, men hvad siger man ellers. Pludselig siger Dann  “Hjemme hos os brugte vi glidecreme da hun begyndte at gå i overgangsalder, men nu har vi slet ikke sex mere ! Hvad hos jer ! Har I stadig sex ?”  Det var ikke lige det jeg regnede med at høre fra ham, selv om vi for mange år siden havde prøvet at lege lidt med hinanden - bare lidt onani og ikke andet. 

Jeg fortalte ham som det var, at det havde vi ikke. “ Hvad gør du så når du får lyst “ spurgte han. Jeg fortalte ham, at jeg jo så onanerede en del som han vel også gjorde. Nu kikkede han sådan lidt underfundigt på mig og spurgte om jeg nogen gange tænkte på de stunder før i tiden hvor vi legede med hinanden og det måtte jeg jo erkende at jeg gjorde uden at ligge mere i det. Jeg stod stadig uden for og Dan spurgte om jeg ikke ville sætte mig ind stedet og det gjorde jeg selvfølgelig og lidt mere diskret var det jo.

Nu kom der et lidt skævt smil på Dann´s læber da han spurgte “ Hvad skal du så med den glidecreme” Det skal lige nævnes, at jeg i skoletiden og årene derefter nok havde udvist lidt interesse for sex mellem mænd uden det var sådan direkte, men mere i hvordan det måtte være og det havde han  åbenbart ikke glemt..

Nu skulle der tænkes hurtigt eller også skulle jeg smide kortene på bordet. Jeg sad lidt og så på ham og det lille smil han havde på. “ OK. Jeg leger lidt med mig selv bagi indimellem og dertil skal jeg bruge den” Sådan - Nu var den ude. Inden han nåede at sige noget spurgte jeg ham om ikke havde prøvet at lege med sig på andre måder end bare hånden. Det havde han ikke rigtigt, men havde da indimellem overvejet det sagde han. Nu spurgte jeg så om han havde haft tanker om mænd og også og dertil svarede han, at det da var indgået i fantasien, men at han ikke havde rørt ved andre mænd end mig dengang vi var i start tyverne. Som en selvfølge kom spørgsmålet fra ham om jeg havde prøvet at være sammen med en mand og jeg svarede som det var - at det havde jeg. Det tændte et eller anden i hans øjne. Jeg spurgte ham så om det interesserede ham - altså det der med sex mellem mænd og det gjorde det uden at han dog havde erfaring med det og han ville da mægtig gerne høre lidt om det og hvordan det føltes.

Jeg foreslog nu, at vi stedet for at sidde her, kunne køre hjem til mig. Den var han med på.

Vi kørte hjem og som det første satte jeg lidt kaffe på. Dann satte sig i sofaen og han virkede meget  spændt og jeg selv var da heller ikke upåvirket. Jeg satte mig i stolen overfor og snakken startede op igen. Efter en halv time med spørgsmål spurgte jeg ham om vi skulle se en lille FILM og det var han med på. “ Det er vist lidt som før i tiden “ sagde han og det var det jo også. Ikke så langt inde i filmen - som selvfølgelig var med to mænd, spurgte jeg om han ville se en film hvor jeg havde sex med en mand. Han blev meget overrasket “ Har du en film hvor du har sex ned en fyr ” og ja - Det havde jeg. Et øjeblik efter så vi så en film hvor jeg havde sex med en fyr jeg havde kendte gennem 8 år, men dog ikke så mere. Dann havde store øjne og jeg kunne se, at det bestemt gjorde noget ved ham. Jeg tror ikke han bemærkede jeg sad og så på den store bule han havde mellem benene. Nu kunne jeg så ikke dy mig. Jeg lagde min hånd mellem hans ben og det gav et lille gib i ham. “ Er det ok “ spurgte jeg og det var det “ Du må lige være lidt overbærende med mig. Det er jo første gang det her sker for mig” Jeg smilede og lovede at der ikke skete mere end hvad han ville være med til.

Dann så henholdsvis på filmen og på mig og han begyndte at trække vejret dybere. “ Tag dit tøj af “ sagde jeg til ham og det gjorde han med det samme. Selv smed jeg da også tøjet og så stod vi der som Vorherre havde skabt os. Det næsten tapløb med præsperm fra Dann´s  stive pik. Jeg tog om den og satte mig på knæ foran ham. “ Nu skal du få lidt af det du aldrig fik dengang” sagde jeg til ham. Han nikkede næsten i affekt og jeg tog derefter hans virkelige våde pik i munden. Det var lækkert at smage hans præsperm. Et dybt suk lød fra ham og efterhånden som jeg slikkede ham gik det over i en fast stønnen. Han var liderlig som aldrig før. Det var der ingen tvivl om og han begyndte også at snakke lidt småfrækt. Jeg stoppede med at sutte og gned nu bare langsom på hans frække pik. Nu spurgte jeg ham om det var lige så godt derhjemme og han svarede at han jo ikke fik nogen, men at dette var langt bedre end det han havde haft med sin kone. Selv om det ikke var første gang for mig så føltes det også enormt frækt at lege med Dann, men sikkert fordi det var en jeg virkelig kendte og havde pjattet med for rigtig mange år siden, men kun havde drømt om, at skulle møde en dag uden jeg dog troede det ville ske, men sådan er skæbnen jo.

Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men jeg var ikke i tvivl om at Dann ville kunne komme hvert øjeblik det ville være og den fornøjelse skulle han da have. Jeg begyndte nu igen at slikke ham samtidig med, at jeg nulrede hans boller og forsøgt strøg en finger over hans kusse, dog stak jeg intet i ham, da det nok var for hurtigt i forløbet. Dann stønnede højlydt nu og sagde en masse frække ting. Inden så længe kunne jeg mærke, at det var lige op over at han kom og jeg bad ham om bare at komme når det var tid. Et øjeblik efter spændte han op og hans sperm kom i dejlig tyk masse i min mund. Jeg lod det hele komme uden at sutte og lod det derefter løbe ud og ned af kinderne og videre. Jeg er vild med sperm og vil heller smørres ind i det end sluge det.  Jeg havde begge hænder på hans baller og lod ham blive helt slap i min mund før jeg slikkede ham helt ren for sperm. 

Vi sad nu stille i sofaen og jeg kunne fornemme, at han var lidt i vildrede med hvordan han havde det. Jeg snakkede lidt omkring hvordan jeg selv havde haft det det de første par gange jeg havde været sammen med en mand, men hvor afslappet det var nu, men jeg havde fuld forståelse for hans situation. Han kunne tage sit tøj på hvis han ville, men han kunne også bare fortsat være nøgen mens vi tog en kop kaffe og det blev valget.

Vi sad og snakkede om løst og fast og havde det ret hyggeligt og langsomt aftog den flovhed der nogen gange følger en når man første gang har blottet sig for en anden mand.

Lidt efter lidt begyndte snakken dog og dreje sig ind på sex igen. Vi snakkede lidt om filmen og specielt spurgte Dann ind til analsex. Jeg fortalte ham, at jeg synes det var vildt frækt at modtage en mand oppe i sig og jeg var ret vild med at blive taget analt. Der kom selvfølgelig spørgsmål til dette også og også her forklarede jeg, at der selvfølgelig var nogen ting som skulle foretages inden, men at det så også var ret fedt. Nu begyndte hans pik at rejse sig igen så småt og det samme skete for mig. Nu tog han fat om min pik og gned lidt forsigtig. Jeg lagde mig med vilje lidt tilbage så han kunne se min kusse og det var selvfølgelig for at pirre ham til at ville kneppe mig. Det skal lige siges, at jeg jo var klar til analsex da det havde været meningen før jeg mødte Dann oppe i byen. Mens han gned på mig så han mig stift ind i øjnene og pludselig mærkede jeg hans fingere stryge henover min kusse. Jeg stønne lidt og lukke øjnene “ Det kan du godt lide” smilede han til mig og det var jeg absolut. Han presse nu uopfordret mere imod min kusse og jeg fortæller ham, at jeg skam er helt klar til analsex hvilket for ham til at smile endnu mere. 

Under bordet står glidecremen jeg havde med hjem.” Du får brug for lidt af dette” siger jeg og rækker ham flaske. Jeg rækker min hånd frem og han hælde lidt i hånden på mig og straks

efter begynder jeg at smøre min kusse med glidecremen. Jeg ser fast på ham mens jeg stikker et par finger ind i mig selv og hans øjne er store og våde ved synet. “ Så er det vist dig” siger jeg og straks er hans hånd mellem mine ben. Når man tænker på at han aldrig har leget med en mand før,  føles det ret så erfarent fra hans side. Der går ikke længe før jeg stønner efter hans pik. Jeg spreder mine ben så jeg er helt åben for ham og beder ham nu om at komme med hans mandepik og kneppe mig som var jeg hans kone derhjemme. Det skal ikke siges to gange for straks er han oppe på knæ og jeg mærke hans pikhoved mod min stjerne. Jeg stønner af liderlighed. Nu skal jeg endelig mærke Dann´s pik som jeg har drømt om i så mange år. “ Tag mig Dann - Tag mig dejlig hårdt - Jeg trænger virkelig til pik” Ret hurtig trænger Dann´s pik op i mig og jeg nyder bare at mærke det og han er lige så langt væk i liderlighed som jeg. Langsomt begynder han at køre frem og tilbage i min numse og han gør det på en dejlig måde som sender mig op i himlen. Jeg er voldsomt liderlig og ligger bare og klynker og stønner på dejlig mandepik.

Vi begger nyder nuet og taler bare frækt og stønnede til hinanden og alle hæmninger er væk. Min ben krydser jeg over ryggen på ham så han kommer længere ned og han på den komme kommer helt op i min grotte og her ligge vi så stille og nyder øjeblikket, men Dann er virkelig liderlig og efter et øjeblik kan jeg mærke, at han har taget mig til sig og har tænkt sig at bedække mig og bare ville tømme sin sperm i min kusse. Jeg har intet imod at tage hans sperm i mig. Vi har forsikret hinanden om at vi begge er fri for sygdom m.m. 

Nu tager jeg imod ham. Han knepper hurtige og hårdere end før og pludselig kan jeg mærke han spænder op og så kommer han med et brøl mens han trykker pikken hele bund og skyder sin varme klistrrede sperm op i mig. Efter noge øjeblikke falder han samme over mig og ligger tungt på mig. Jeg har igen krydset mine ben over hans ryg og vi begge ligger nu bare og puster ud.

Efter vel 15 min ruller han ned på siden og vi begynder bare at småsnakke og det virke som han er kommet lidt over den flovhed jeg mærkede før. Snakken forløber ihverfald ikke så akavet. “ Jeg er helt flad” siger han. “Men hvad nu med dig - Du er jo ikke kommet” Jeg siger han ikke skal bekymre sig om mig og at han bare skal se på mens jeg selv spille min pik til udløsning. 

Jeg vender mig så han kan se lige op i skridtet på mig og begynder så at lege med mig selv. Jeg ved der ikke skal så meget til når nogen ser på mig,  synes det er meget frækt når folk står og ser på selv om det kun er sket et par gange. Jeg lader et par finger glide op i min kusse der er godt fedtet ind af Dan´s lækre sperm og jeg kan mærke at der ikke vil gå lang tid før jeg kommer. Igen er Dan helt paralyseret af at være sammen med en mand. Jeg beder ham stønnende om at fingerkneppe mig og det gør han mere end villigt. Jeg ender med fire finger i mig da jeg kommer i en kæmpe udløsning. Min sperm sprøjter lige op i luften og noget af det ramme Dan. Nu er det slut. Jeg klasker sammen som en våd klud og så ligger vi så bare der igen. Mætte af den nye oplevelse. 

Herfra er reste bare helt almindelig afsked, men med et klart løfte fra begge om, at dette skal blive hverdag fremadrettet når tid og mulighed et til det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.