Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågnede tidligt, den smukke gudinde ved min side lå stadig i dyb søvn, jeg listede stille ud ad døren kun iført morgenkåbe, lavede kaffe og tog et krus i hånden og gik ind i opholdsrummet. Jeg var lige ved at ville finde min computer frem da en stille plasken fra poolen sagde mig at jeg ikke var den eneste der var oppe, jeg gik ind til poolen, endnu en gudinde åbenbarede sig for mine øjne, Julie svømmede nøgen rundt. Jeg satte mig og nød synet et par sekunder inden jeg sagde godmorgen, Julie så helt forskrækket ud. Åh godmorgen svarede hun, og svømmede ind til kanten, vil du ikke lige kigge den anden vej spurgte hun, jeg har slet ikke noget tøj på. Nej det har jeg lagt mærke til, jeg drejede hovedet lidt, men kunne stadig ane hende ud af øjenkrogen.

Julie steg op og slog et badehåndklæde omkring kroppen, hun kom hen mod mig, jeg regnede ikke med at i ville vågne så tidligt smilte hun, så jeg lige en hurtig morgendukkert. Vandet rendte fra hendes lange lokker, jeg rejste mig og hentede et håndklæde mere, kom her så skal jeg tørre dit hår sagde jeg. Jeg lagde håndklædet over hendes hoved, og begyndte stille at tørre de smukke lokker, buk dig lidt frem så kan jeg bedre komme til at tørre det ordentligt. Julie lænede sig lidt frem, bæltet på min morgenkåbe havde løsnet sig lidt, min pik var begyndt at vokse betragteligt, bulen for neden på morgenkåben var ret afslørende. Julie stod med ansigtet direkte ned mod den og kunne ikke undgå at se det, hmmm udbrød hun i det samme som morgenkåben åbnede sig lidt mere og pikken slap ud fra sit skjul.

SEX I DAG?

Jeg havde ikke rigtigt bemærket det, men havde travlt med at tørre det lange hår samtidigt med mit blik vandrede ned over hendes ryg og betragtede de smukke former kun skjult af badehåndklædet. Sådan, nu drypper du ikke over det hele mere sagde jeg og viklede håndklædet om hendes hoved, hun rettede sig op, kiggede mig i øjnene, nej da ikke derfra hun smilte frækt. Måske du har lyst at tørre mig lidt mere, hun lod håndklædet falde til gulvet, mit hjerte stoppede næsten over det smukke syn så tæt på. Der er da ikke noget jeg hellere vil svarede jeg gik på knæ og samlede håndklædet op og lod det glide op ad hendes velformede ben, min pik rejste sig fuldstændig stiv da mine hænder gled op over de velformede røvballer. Julie pressede mit ansigt mod sin mave, jeg havde den største lyst til at smide hende på gulvet og slikke hende over det hele.

I stedet beherskede jeg mig, stop Julie, jeg har utrolig meget lyst til dig, men din mor kan komme hvert øjeblik, hun vil kunne se lige herud, hvad ville hun ikke tænke. Kom med her, jeg trak hende med ned af kældertrappen tog hende om livet og løftede hende op på rensefilteret til poolen, spredte hendes ben og kyssede hendes smukke flade maveskind, åhhh sukkede hun dybt, jeg lod tungen glide ned over maven, slikkede ned over hårstriben og op igen. Hvor er du utrolig smuk sagde jeg og kærtegne hendes perfekte bryster, inden jeg igen lod tungen glide ned mod den smukke juvel. Uuuhmm mmm Julie stønnede da min tunge ramte hendes klitoris, jeg sank længere ned hun lagde benene op på mine skuldre. Ohhhh Grådigt slikkede jeg nu hele fissen i lange træk fra røvhullet helt op til hårstriben.

Julie lagde benene om nakken på mig og pressede min mund yderligere mod hendes underliv, hendes faste røv hævede og sænkede sig, hendes safter smagte guddommeligt. Svend, Julie! Kaldte Kim, Julie! Svend! Hvor er i. Fuck mor er vågen, Julie hoppede ned og tog badehåndklædet omkring sig. Vi må hellere gå op sagde hun, jeg fik hurtigt sat morgenkåben på plads og vi fulgtes op ad trappen. Kim var lige kommet ind i pool rummet da vi kom op, hvad laver i dernede spurgte hun, jeg kunne ikke forstå hvor i var. Vi var lige nede i kælderen, jeg spurgte Svend hvordan vandet kunne blive ved at være rent og varm, så han viste mig anlægget der styrer det hele, svarede Julie hurtigt. Jeg har lavet kaffe sagde jeg, skal vi finde noget morgenmad frem, jeg gik forbi Kim og gav hendes et kys på kinden. Det må være et frækt anlæg hviskede hun og kiggede end.

Kim og jeg satte os og spiste, Julie ville gå ind og klæde sig på, så ville hun komme og spise bagefter sagde hun. Var det kun varmen i var nede og se på spurgte kim og kiggede indgående på mig, ja og rensnings anlægget sagde jeg. Og det er noget der giver dig ståpik, jeg så da det telt der var rejst i din morgenkåbe. Nej det var nu ikke hverken varme eller rensningsanlæg der gjorde det, det var din datters smukke krop, svarede jeg dristigt men ærligt. Aha, og hvad foretog du dig så med den smukke krop. Desværre alt for lidt, fornemmer jeg lidt jalousi eller hvad er det? Næ jeg ville da bare gerne vide om du også knepper min datter, jeg svarede som sandt var at det har jeg ikke gjort. Endnu tænkte jeg. Kim smilte til mig, du er ikke kun en trussetyv, du er en fucking fissetyv. Det har du ret i, og jeg stjæler også din datters fisse hvis jeg kan slippe afsted med det svarede jeg, et lille støn undslap Kims mund, vil du kneppe min datter selvom jeg er i huset spurgte hun, hvis jeg kan komme til det, så vil jeg kneppe hende om så du lå ved siden af. Hendes vejrtrækning blev tungere, hold kæft hvor er du fræk. Det troede jeg du havde fundet ud af, jeg smilte frækt og blinkede til hende, lænede mig hen og gav hendes et dybt tungekys. Kim åndede tungt.

Julie kom tilbage efter en halv times tid, hun havde klædt sig lige så lækkert på som de foregående dage, både hun og Kim gik meget elegant og sexet klædt hele tiden. Hvordan er de gæster der kommer til julefrokosten spurgte Kim. Tja hvordan er de, Knud og Elly er et ægtepar der bor her i byen, de er begge meget frisindede, det samme gælder faktisk for Jytte og Sofie. Hvad mener du med frisindede spurgte Julie, ja du ved nok, de er ikke bange for at vise sig nøgne for andre, og elsker også gerne med andre, jeg kiggede lidt efter reaktioner hos både Kim og Julie, Julie nøjedes med at sige okay, Kim smilte bare underfundigt. Jytte undrede sig faktisk over dit navn sagde jeg til Kim, hun antog dig for at være en mand, det havde hun måske håbet tilføjede jeg med et smil. Det er der mange der gør, altså forveksler det, svarede hun. Mine adoptivforældre mente jeg skulle have et nemmere navn end det jeg havde med fra Vietnam, jeg blev døbt Nguyen Quynh, og det mente de ville give alt for mange udfordringer videre i livet her i Danmark.

Derfor fik de ændret mit navn til Kimberly Williams, det mente de var langt nemmere at udtale og stadig internationalt, men jeg er aldrig blevet kaldt andet end Kim, så derfor præsentere jeg mig heller ikke som andet. Har i alle elsket med hinanden spurgte Julie og kiggede undersøgende på mig. Tja det tror jeg faktisk vi har på et eller andet tidspunkt, har det været sådan ligesom bunkepul? Julie sagde Kim, det spørger man da ikke om sådan noget. Hvorfor ikke, ellers får jeg da aldrig noget at vide. Jeg kom til at le, det har du fuldstændig ret i, og der er ikke nogen spørgsmål der er tabu her i huset. Ja du kan vel godt kalde det bunkepul, hvis du med det mener at det er flere end to der muntrer sig. Julie så ud til at have fået tilfredsstillet sin nysgerrighed for nu. Nu må jeg vist hellere se at få klædt mig på, jeg er den eneste der sidder her og sumper i min morgenkåbe og jeg er nødt til at køre til Herning i dag, så jeg håber i kan klarer jer nogle timer uden mit selskab. Mon ikke det går svarede Kim, vi er jo vant til bare at være os to, ikke Julie, Julie nikkede.

Jeg er tilbage om et par timer, i skal bare lade som om i er hjemme, jeg rakte Kim en seddel, her er en kode den kan i bruge til døren hvis i går ud. Jeg havde bla. bestil nogle corsager hos en butik i Herning over nettet, men de kunne jo ikke nå at sende det inden jul, derfor var jeg nødt til selv at hente. Jeg var jo ikke klar over at Kim pludselig ringede, og slet ikke at hun og Julie kom til jul, så jeg havde jo ikke nogen gaver købt, nu havde jeg imidlertid kigget størrelse i Kim bh-sæt og Julies bikini som blev smidt ved poolen, så håbede jeg at det ville passe. Der var ingen tvivl om de begge ville se fuldstændig breathtaking ud i det outfit. I forvejen havde jeg med posten modtaget gaver til både Elly, Knud, Jytte og Sofie, jeg havde også købt noget til Elna i tilfælde hun kom.

Da jeg kom tilbage, sad Julie med sin notebook i en af sofaerne, hej sagde jeg da jeg trådte ind ad døren, hej sagde hun, mor er lige gået en tur ned til stranden, hun har aldrig set Vesterhavet før og hun ville gerne se det nu solen er ved at gå ned. Det er også et smukt syn, jeg har tit været ved vandet og set solnedgangen, skulle du ikke have været med? Nej ikke lige i dag, jeg regnede med du snart var tilbage, jeg har nemlig også et smukt syn der ikke blev gjort færdig tidligere hun spredte benene, hun havde taget trusserne af, under den korte nederdel kom hendes smukke hvælvede fisse til syne. Jeg har været så våd hele dagen så jeg var nødt til at tage trusserne af, de blev hele tiden gennemblødt, hendes øjne var blanke og smilet på hendes læber sagde kom og tag mig.

Jeg smed hurtigt min jakke og pakken fra mig og gik hen til hende, jeg må hellere sikre mig du ikke fejler noget sagde jeg og faldt på knæ, mine hænder pressede hendes ben lidt længere fra hinanden, fissen åbnede sig, små tynde strenge af fissesaft strakte sig mellem de skønne skamlæber, jeg satte tungen mod dem og slikkede det i mig. Ohhhhh det har slet ikke hjulpet at jeg har onaneret flere gange stønnede hun, åhhh jaaa slik min våde fisse.  Jeg trak nederdelen helt op om hendes hofter og løftede hendes lækre runde røv så jeg kunne slikke lige fra røvhulle hele vejen op over fissen til det nederste af den flade mave. Lige nu var jeg fuldstændig ligeglad med hvem der trådte ind ad døren, jeg var i himmerige. Fissen havde den mest vidunderlig smag, let krydret som en mild orientalsk ret.

Julie stønnede mere og mere, hun lagde en hånd på min nakke og pressede mit ansigt mod den varme våde revne, min tunge arbejdede på højtryk, jeg ville ønske den kunne være alle vegne på en gang, jeg pressede tungen så langt op i fissehullet som jeg kunne, og lappede safterne i mig som en bi der søger nektar. Julie stønnede åhhh jeg kommer, hun pressede røven hårdt op mod mig flere gange i træk, jeg nød i fulde drag smagen af hendes ungdoms safter. Min pik dunkede i bukserne på mig, jeg rettede mig op og trak bukserne ned, pikken stod stiv og parat jeg lod den køre op og ned mellem de fyldige skamlæber og den sprøjtede øjeblikkelig, jeg skyndte mig at sætte den mod hullet og pressede pikhovedet op, aaarrgg du er så smuk stønnede jeg mens min pik tømte sig.

Jeg havde aldrig tidligere oplevet at komme så hurtigt, jeg nåede end ikke at trykke min pik i bund, jeg satte mig tilbage mens spermen rendte ud af den guddommelige fisse foran mig. Julie havde slet ikke opdaget jeg sprøjtede, hendes orgasme havde fuldstændig overtaget hendes opfattelsesevne, hun sad stadig og stønnede i dybe vejrtrækninger. Jeg lænede mig frem og slikke hendes fisse ren, rejste mig helt op på knæene og gav hende et vådt kys. Tak sagde jeg blot. Jeg kunne slet ikke finde ord til mere. Julie kiggede på mig, hold op hvor jeg trængte til at nogen virkelig ville mig, jeg har sådan savnet at blive slikket, jeg har aldrig oplevet nogen der har slikket mig så intens, hun havde næsten tårer i øjnene, så det er mig der skal sige tak.

Vi fik sat vores tøj ordentligt, vi satte os og snakkede til Kim kom tilbage fra stranden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.