BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg nyder hendes tunge og mundarbejde og det varer ikke længe før jeg eksploderer i en kæmpe udløsning. Hun omslutter min pik med de flotte læber og hun synker dygtigt hver en dråbe, hendes øjne er helt slørede af liderilghed og hun holder min pik i munden og sørger for at tømme den helt. Jeg trækker mig ud af hendes mund og siger at jeg vil se hende lege med sig selv til hun får orgasme, jeg vil høre hende stønne højt og ærligt ikke noget fake her!!!

Hun fører en hånd ned mellem benene, til den nu helt glatte og våde fisse og leger med sig selv. Den anden hånd har et godt tag om hendes højre bryst og brystvorten knibes. Hun stønner... lukker øjnene... jeg beordrer hende til at holde øjnene åbne og holde øjenkontakt med mig. Hvis hun svigter dette skal hun stoppe straks og vil blive straffet i stedet.

SEX I DAG?

Hun er så liderlig og jeg kan se at hun vil både gerne komme og være lydig, så hun kæmper lidt med det med øjnene men holder fast. Hun ser så pissefræk ud, jeg kæler for hendes mave og lår... "du skal komme hurtigst muligt tøs, lad mig høre og se dig!". Der går kun kort tid så eksploderer hun i en fantastisk orgasme, hun ryster af nydelse og er i stand til at fasteholde mig blik... min pik er stadig helt hård og jeg lægger mig mellem hendes ben og fører pikken op i hendes helt våde fisse, holder den der imens jeg blidt kysser hende og roser hende fordi hun har været så dygtig.

Hun siger helt stille "tak Herre, hvor var det frækt!". Sådan ligger vi et stykke tid og jeg kan mærke at jeg slet ikke er færdig med hende for i dag, så jeg lægger mig på ryggen og beordrer hende at ride mig til endnu en udløsning. Hun sætter sig op og ride stille og roligt op og ned, frem og tilbage.

Da jeg ligger der får jeg en fræk tanke. "Har du en veninde som vi kan invitere med i vores leg, tøs?!". Hun stopper med at ride, og jeg giver hendes ene bryst et slag, så hun ved at hun skal fortsætte. Kan se at hun blev forskrækket af mit spørgsmål, men hun fortsætter med at ride.... hun får fremstammet "øh ja det tror jeg nok, min bedste veninde og jeg har da udforsket hinanden lidt, måske hun kunne deltage".

Jeg vil udfordre min nye tøs, og imens hun sidder der og rider, rækker jeg ud og finder hendes telefon ved siden af sengen. Hun ser forundret på mig. Jeg rækker hende telefonen "Fortsæt med at ride imens du ringer til din veninde. Nu fortæller du hende det som det er, at du har fået en Herre som du er underlagt seksuelt, og at du har fået ordre på at finde en fræk veninde. Og at hun var den første du kom til at tænke på!".

Hun ser lidt panikagtig ud imens hun modtager min ordre, men fortsætter lydigt med at ride, det er så frækt!!! Hun tager telefonen, småstønner pga rideturen har gjort hende ophidset og nok også denne ordre.

Hun ringer op til veninden, og får lidt forsigtigt sagt "Hej søde, nu skal du høre...." så er der en pause og hun får fortalt hvad jeg har beordret hende at sige... jeg støder i bund og hun giver et lille skrig fra sig. "Ja undskyld, søde, men jeg sidder lige og rider på Herren nu".

Jeg siger "Giv mig telefonen tøs!". Hun rækker mig den og jeg siger "Hvem er der?!". "Det er Christina" lyder det med en sød stemme. "Vi skal have en ekstra og fræk tøs til at lege med engang imellem, er det dig Christina? Tør du det?!". Jeg udfordrer hende bevidst, for at se om hun har potentiale til at blive nr. to tøs.

"Ja naturligvis tør jeg det!" siger hun lidt provokerende. "Har du erfaring med at blive domineret og leget med af en der er noget ældre end dig?!". "ikke af en lidt ældre men nogle yngrer har forsøgt men de har ikke værete så gode til det, men jeg vil gerne..... hvis jeg må" lyder det til sidst.

"Vent!" siger jeg til Christina, og samtidig giver jeg min tøs ordren så Christina kan høre det "Så skal du komme tøs, lad mig og Christina høre dig højt!".

Det tænder min tøs og hun rider hurtigere og hendes hånd begynder at massere klitten, der går kort tid så hører jeg den skønne velkendte orgasmelyd fylde rummet igen, hun kommer og kommer... Christina sidder i den anden ende og kan høre det hele. Christina får fremstammet "fuck det lyder godt og frækt!".

Jeg vil afslutte samtalen med Christina og siger "Er du frisk på at besøge os en dag tøs?!". "Ja Herre" siger Christina med en kælen og fræk stemmet. Jeg lægger på og min tøs falder sammen over mig og vi kysser igen.

"Du er ikke færdig tøs, det vil sige at jeg er ikke færdig slik mig til endnu en udløsning tøs!". Hun kigger mig kælent i øjnene og siger "Javel Herre" og langsomt kravler hun ned mellem benene og tager min hårde pik i munden og giver mig det bedste blowjob jeg nogensinde har fået.

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.