Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sofie løftede hovedet og så hendes mor gå, du kan da ikke bare lade mig stå her råbte hun. Jytte fortsatte blot op ad trappen. Sofie kiggede bedende på mig, jeg gik hen foran hende, min stive pik var lige ud for hendes ansigt, nu du alligevel bare står der, så kan du lige så godt sutte min pik lidt sagde jeg, og pressede pikken mod hendes læber. Hun åbnede lidt modvilligt munden, jeg pressede den i bund og kneppede hendes mund i dybe stød. Sofie var lige ved at kaste op, tårerne rendte ned ad kinderne på hende, slim og spyt rendte ud af munden på hende.

Hvad satan! Kan man nu ikke engang vende ryggen til dig i fem minutter før du står med en pik i munden, Jytte stod i døren med en flaske kold hvidvin i hånden. Hun tog en ordentlig slurk af flasken, satte den fra sig og fortsatte. Hvordan har jeg båret mig ad med at få sådan en lille luder tøs, jeg trak pikken ud af munden på Sofie, slim og spyt dryppede fra den. Jytte skubbede gynækologbænken helt hen foran gabestokken, bøjlerne var spredt så langt ud til siden de kunne, hun lagde sig op og skubbede røven frem mod Sofies ansigt. Nu kan du slikke min våde kusse hvæsede hun, og skubbede sig endnu længere frem, stik din tunge op og smag på din mors kussesaft. De bundløse trusser var gennemblødt, Sofies ansigt var presset helt op i skrævet og Jytte bevægede sin røv op og ned, Sofies ansigt var snart helt smurt ind.

SEX I DAG?

Gå om og knep den lille luder i røven sagde hun, det lille røvhul trænger vist til at blive pulet godt og grundigt. Jeg gik om bag Sofie, hendes lille røv strittede indbydende, butt pluggen og dildoen i hendes udblokkede fisse gjorde blot synet endnu mere ophidsende. Jeg tog fat i butt pluggen og trak den langsomt ud. Uhhhh mmmm lød det fra Sofie da den med en svuppende lyd forlod hendes røvhul, jeg kørte pikhovedet lidt frem og tilbage mellem hendes baller, så pressede jeg langsomt på, auuuu åhhhh den er alt for stor mumlede Sofie med munden fuld af hendes mors fisse, vrøvl hvæssede Jytte, lad hende mærke hvordan det føles at blive røvpulet af en rigtig pik, sagde hun mens hun krammede sine bryster og hev i brystvorterne.

Jeg pressede lidt mere, røvhullet gav sig og pikhovedet forsvandt ind i det stramme hul, hold da kæft tænkte jeg, det er sgu det strammeste hul jeg nogensinde har stukket pikken i, jeg kunne også tydeligt mærke dildoen der stadig sad fast i Sofies fisse, jeg lænede mig frem og greb med begge hænder om Sofies bryster samtidigt med jeg stødte pikken i bund. Ohhh uhhhh mmmmm jaaaaaa, Sofies krop spændtes, hendes ben rystede, åhhhhh jeg vil komme skreg hun mens jeg kneppede hendes røv i dybe stød. Fyld den lille luders røvhul op næsten skreg Jytte, slik din mors kusse, hendes røv kørte nu op og ned i et vanvittigt tempo.

Med et brøl sendte jeg den første ladning sperm langt op i røven på Sofie, ja ja jaaaa, fyld det luderhul med sperm skreg Jytte, hun rystede over hele kroppen, min lille luder datters tunge får min kusse til at komme, hendes orgasme fik safterne til at sprøjte ud af fissen. Sofies krop krampede endnu mere sammen, hedes røvhul trak sig sammen om min pik og malkede alt ud af den.

Jeg blev stående med pikken i røven på Sofie, hendes røvhul klemte stadig rytmisk om den, Jeg rakte ned og fik fat i pumpen til dildoen i hendes fisse, jeg lukkende luften ud, svup, dildoen blev presset ud og landende med et klask på gulvet, fissesaften rendte ned af lårene på Sofie, jeg trak pikken ud af hendes røv, sperm løb i en stribe ned mellem hendes baller og dryppede fra fissen ned på gulvet bag hende, jeg knælede og satte munden på hendes lille brugte fisse og slikkede begærligt safterne i mig. Jytte kom om og mens hun gnubbede sig ihærdigt mellem benene, slikkede hun Sofies åbentstående røvhul, uhmmm jeg elsker sådan en god omgang luder sperm, hendes krop dirrede da endnu en orgasme rullede ind over hende.

Jytte havde rejst sig og stod nu foran Sofie, nu skal du få lov at smage spermen fra dit lille luderhul sagde hun, hun pressede sin mund mod Sofies og lod tungen presse sig ind med de safter hun havde gemt i munden. Sofie kom en gang mere, hun gik næsten i knæ, og det flød med safter fra hendes fisse, jeg slikkede begærligt alt hvad jeg kunne fange, hun smagte himmelsk.

Vi sad nu alle lidt udmattede i de bløde møbler ovenpå. Hvordan var det så min lille lidelige skøge spurgte Jytte. Det var da rigtigt frækt svarede Sofie lid forlegent, selvom det gjorde ondt, så blev jeg meget liderlig og ophidset over smerten, men lige nu svier det bare på mine balder og mit røvhul er ømt grinte hun. Det var måske heller ikke så heldigt med de striber du har fået på røven, de forsvinder jo ikke til i morgen hvor du skal hjem til far sagde Jytte. Det er da lige meget, far skal da ikke se min røv alligevel svarede Sofie.

Det siger du godt nok, men du er nødt til at sikre dig det ikke sker før striberne er væk, ellers kan far jo tro de bliver mishandlet. Jytte kiggede bekymret på sin datter. Jeg skal nok passe på svarede Sofie, forhåbentligt er min røv heller ikke så øm i morgen, hun rykkede sig lidt, det svier stadig, men på en dejlig måde, det kilder helt i fissen hver gang jeg rykker mig, jeg er bange for at sofaen bliver helt våd sagde hun og rejste sig. En stor våd plet viste at hun hade ret, Jytte lænede sig ned slikkede lidt på den, ja der er ingen tvivl, det er kussesaft fra min sjofle datter. Hun tog sig i skridtet, min kusse er nu også drivende våd den trænger til at blive fyldt godt ud og blive brugt.

Jeg kunne mærke jeg blev mere og mere opstemt af mor og datters samtale. Det er der da råd for sagde Sofie, hun faldt på knæ foran Jytte, trak hendes trusser ned og spredte hendes ben, hun tog fat i de indre skamlæber der hang ud med et par fingre og trak dem langt ud til siden. Jyttes fisse åbnede sig, man kunne tydeligt se hendes safter der sivede ud af hullet. Nu må det være min tur til at styre løjerne lidt sagde Sofie, hun samlede fingrene på den en hånd og uden yderligere varsel pressede hun hånden op i Jyttes åbentstående fisse. Aaaaarr ååhhhh uhmmm, Jytte kastede hovedet bagover og stønnede højt, kan du ikke sørge for hun bliver lidt mere stille sagde Sofie og kiggede på mig, hun slikkede på et par fingre og borede dem op i røven på Jytte. Jeg havde smidt mine shorts. Jytte nåede lige at sige, for satan Sofmmm mmm mmm, jeg pressede min halvstive pik i halsen på hende. Sofie trak sin nu drivvåde hånd ud, hun klaskede den flere gange mod Jyttes spændte klit, drejede sig og tog en vinflaske fra bordet. Min pik var efterhånden fuld kampklar, jeg tog fat om nakken på Jytte og kneppede hendes mund i dybe stød, pikken blev presset helt ned i halsen på hende, hun gaggede og gispede efter luft hver gang jeg trak den ud, ahhhh aahhh aaaaaa, savl og slim rende ned mellem hendes bryster.

Jeg trak pikken ud af Jyttes mund, vendte mig om så jeg kunne betragte Sofies arbejde uden at dreje nakken af led. Jytte stønnede højlydt og gispede for at få vejret efter den brutale behandling af hendes hals. Sofie så undersøgende fra flasken til hendes mors fisse, hun pressede Jyttes ben helt ud til siden og satte bunden af flasken mod fisseåbningen og gned den op og ned, nu skal jeg fandme fylde den fisse sagde hun højt. Hun smurte fissesaft ud over flasken, jeg lænede mig frem og spredte Jyttes skamlæber, jeg trak dem så langt fra hinanden jeg kunne, Jyttes fissehul var nu helt åbent. Med et fast greb i flaskehalsen pressede Sofie bunden af flasken indenfor, uuuuh auuuuu ååååååh Jytte næsten skreg, guuuuud i himlen hvad gør i ved min kusse, ååååh åååååååh min kusse sprænger.

Bare slap af, Sofie drejede flasken og begyndte langsom at trykke den længere og længere ind, Jyttes fisse var total udblokket så selv klitten var trukket næsten flad, skamlæberne blev trukket lange hver gang flasken blev trukket lidt ud, flasken var nu drivvåd, Sofie satte tempoet op og flasken forsvandt næsten, kun halsen og det første stykke hvor den blev bredere var nu udenfor. Sofie rejste sig og betragtede hendes mor, kæft en grådig fisse sagde hun, hun signalerede til mig om af lægge Jytte på langs i sofaen, jeg tog fat i Jyttes ben og drejede hende. Hun stønnede højt, løftede hovedet og så ned mod sit udblokkede skræv, ååååh gud, har du proppet en flaske i din mors lider kusse sagde hun, hun lod et par fingre glide rundt om flasken, uhhhh det er lige før min kusse flækker uhmmm mmmm, hun gned lidt på klitten der var våd af klæbrige safter, så knep for helvede det kussehul til det eksplodere skreg hun.

Sofie kravlede op i sofaen, spredte benene og satte flaskehalsen mod sin fisse og lod den glide ind, mor og datter lå nu som et par sakse, Sofie bevægede røven op og ned, hendes fisse gned op og ned ad Jyttes, begge stønnede højt. Sofies fingre dansede over hendes klit, hendes dunede fisse glinsede af safterne fra dem begge. Jeg kan ikke mere, min kusse er så fyldt ååååååhhhh jaaaaaa guuuud. Den går på mig nuuuuu, gnid din lille kusse mod min, Jytte dirrede og gennemrystedes af en voldsom orgasme, Sofie hånd gned endnu mere på fissen men hun kneppede flaskehalsen og gnubbede fin fisse mod sin mors. Jeg stod ved siden af og betragtede det hele mens jeg spillede min pik, den eksploderede da Jytte kom, jeg sendte den ene tykke stråle efter den anden ned mellem deres ben. Åhhhh jaaaaaaaa lad det fede sperm klistre vores sultne kusser sammen stønnede Jytte. Mmmmmm jaaa jeg koooommmer også nuuuuuuuu skreg Sofie, hendes krop krampede sammen mens den sidste sperm landede mellem hendes ben

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.