Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ventede egentligt at Sofie ville komme tilbage efter sin telefon, men da klokken var blevet halv otte, måtte jeg indse at det nok ikke var tilfældet. Jeg tog derfor telefonen og håbede den ikke var låst, det var den heldigvis ikke og jeg kunne derfor gå i kontakter og se om der var et nummer jeg kunne ringe til, Mor stod der, det måtte være det rigtige at prøve, jeg trykkede og ventede på opkaldet skulle gå igennem.

Det er Jytte blev der svaret, jeg præsenterede mig og undskyldte jeg forstyrrede, jeg fortalte jeg havde fundet en telefon i sandet langs stien til stranden, samtidig krydsede jeg fingre for at Sofie hvis hun havde fortalt hvad hun havde lavet i løbet af dage, ville have sagt hun havde været ved stranden. Åhh udbrød Jytte, Sofie har netop spurgt om jeg havde set hendes telefon. Jeg sagde at de var velkommen til at hente den med det samme, jeg var alligevel hjemme, jeg tilbød også at komme med den. Jytte takkede for min venlighed, men hun var lidt udkørt efter en lang dag på job, og var faktisk på vej i karbad for at løsne kroppen op. Hun mente også at det måtte være op til Sofie selv at hente telefonen, når nu det var hende der ikke kunne passe ordentligt på sine ting, hun ville sende hende afsted med det samme.

SEX I DAG?

Jeg sagde adressen, og havde nær dummet mig ved at sige at Sofie vidste hvor det var, heldigvis greb jeg mig selv i det, og forklarede hvor huset lå, hun er der om 5-10 minutter sagde Jytte og afsluttede samtalen.

Det ringede på døren, og jeg gik hen og lukkede op, det var Sofie. Kom indenfor sagde jeg, så skal jeg finde din telefon. Giver du en cola spurgte Sofie, selvfølgelig svarede jeg og gik ud i køkkenet efter den, da jeg kom tilbage, havde Sofie sat sig i sofaen, jeg satte cola og et glas foran hende, hun hældte hele colaen op i glasset, spredte benene så hedes kjole gled op og afslørede at hun ikke havde trusser på. Mit hjerte slog straks en anelse hurtigere og pikken begyndte at reagere. Jeg er så våd og varm i fissen sagde hun og lod en finger glide mellem skamlæberne og op i det stramme hul, hun greb den tomme flaske, spredte skamlæberne med to fingre og pressede flaskehalsen et stykke op i fissen, umm det føles godt at få fyldt den lidt ud igen sagde hun mens hun kørte flaskehalsen ud og ind.

Nu dunkede min pik for alvor, jeg forsøgte at bevare fatningen ved at spørge om ikke hendes mor ville undre sig over hvor hun blev af, ork nej, når mor er i karbad, kan det nemt tage en time inden hun er færdig, sagde Sofie med et frækt smil. Jeg gik hen til hende og satte mig på knæ mellem hendes ben, tog flasken ud af hendes hånd og greb med en hånd på hver af hendes baller og trak hende ud på kanten af sofaen. Nu vil jeg smage den lille frække fisse sagde jeg, løftede hendes røv lidt og spredte hendes ballen og satte tungen mellem dem, jeg slikkede fra hendes røvhul op over de dunede skamlæber, pressede tungen mellem dem og stak den så langt op i hendes lille stramme fisse som jeg kunne. Fissen drev allerede af saft, hun smagte vidunderligt ungdommelig. Sofie lagde hovedet tilbage og stønnede højlydt, hedes ben lagde hun bag om nakken på mig som var hun bange for jeg ville flytte hovedet.

Jeg slikkede på en finger og pressede den forsigtigt mod hendes lille røvhul, det gav et gib i Sofie, hun rettede sig lidt op, hvad laver du? Spurgte hun, slap af og nyd øjeblikket svarede jeg med munden fuld af fisse, hun lænede sig tilbage igen og mens jeg ihærdigt slikkede hendes klitoris og fissehul gled min finger op i røven på hende. Mens jeg fingerkneppede hendes røv og slikkede og sugede på hendes fisse det bedste jeg havde lært, stønnede Sofie mere og mere, det lød som om hun var tæt på orgasme.

Stop! Nærmest skreg hun pludselig, nu vil jeg mærke din tykke pik kneppe mig. Det lod jeg mig ikke sige to gange, jeg rettede mig op og trak bukserne ned om knæene, min pik var stiv som granit, jeg trak Sofie lidt længere ud over kanten, lod pikhovedet glide et par gange mellem skamlæberne, det blev straks smurt ind i fissesaft klar til at komme indenfor. Jeg satte pikhovedet mod hendes fisseåbning og med et fast greb om hendes lå pressede jeg pikken i bund og begyndte i lange seje stød at kneppe den lille liderlige tøs. Sofie klynkede og hendes røv forsøgte på bedste vis at komme min pik i møde, fissesaften drev ud af hende og rendte i en smal stribe ned forbi røvhullet og videre ned på kanten af sofaen.

Efter et stykke tid trak jeg pikken ud, tog fat i hende og vendte hende om mens jeg sagde at nu skulle hun blive gennem kneppet bagfra. Sofie lå nu på knæ med overkroppen hvilende på sofasædet. Jeg pressede endnu engang pikken i bund af hende fisse, Jeg spredte hendes baller og kunne se hendes røvhul glinse af safterne der var rendt ned over, jeg satte den ene tommeltot på og pressede den op i hendes stramme røvhul.

I det samme krampede Sofie sammen da orgasmen skyllede ind over hende, hun skreg knep mig! Sprøjt mit liderlige hul fuld af din sperm. Hendes krop dirrede og hun stødte hendes røv bagud så min pik kom om muligt endnu længere ind i fissen, mens jeg pressede min finger endnu længere op i røven på hende, stønnede jeg og sagde at nu skulle jeg fylde den frække fisse som den aldrig var blevet fyldt før, med et brøl eksploderede min pik dybt i hendes udblokkede fisse. Jeg sank sammen over hende, tog om hendes skuldre og trak hende mod mig, jeg ville nyde de sidste sammentrækninger af hendes fisse omkring min pik der ganske langsom slappede mere og mere af.

Sperm og fissesaft i skøn forening rendte ned langs Sofies inderlår da jeg trak pikken ud. Du må hellere smutte ud på toilettet og tørre dig lidt inden du går ud, din mor skulle nødigt opdage at du har sperm løbende ned ad benene sagde jeg med et smil. Sofie gik på toilettet, da hun kom tilbage, tog hun sin telefon og sagde at hun nok hellere måtte komme hjemad, hun gav mig et kram og et kys på kinden til farvel. Kors hvor er min lille fisse øm og gennem kneppet grinte hun på vej ud ad døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.