BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min mand og jeg havde kendt Britta og Børge nogle år efterhånden, men vi boede i hver sin ende af landet, så det var ikke meget vi havde set hinanden, men vi skrev ofte med dem og i sommers var de på ferie i vores del af landet, corona krisen havde gjort at mange danskere valgte at holde ferie flere nye steder i Danmark, såleds også med Britta og Børge. Da vi mødtes i sommer, blev vi enige om at nu skulle der ikke gå så længe som sidst inden vi mødtes igen, især hvis corona forsætter...... og vi ikke kunne komme i klub

Derfor aftalte vi her i vinter at mødes hos os igen en weekend, hvor de kunne overnatte hos os.

SEX I DAG?

Det er den netop overstået weekend jeg vil fortælle om i denne novelle.

Britta og Børge kendte allerførst min husven, som bor tæt på os, fra dengang han var lastbil chaffør og kørte rundt i landet og besøgte dem når han var på deres hjemmebane. Siden kom min mand med inden jeg mødte ham , fordi de skulle have et sted at mødes når Britta og Børge var heroppe, det blev hos min mand at de mødtes og da jeg mødte min mand for 7 år siden var de det første par vi var sammen et års tid efter. Derfor var det også naturligt at invitere Morten, min husven med når de kom herop igen denne gang og lørdag formiddag var de lige ankommet til os da Morten bankede på døren, han havde heller ikke set dem i nogle år, fordi han ikke kunne i sommers da de var her og havde lagt chaffør jobbet på hylden for nogle år siden. Så gensyns glæden var stor hos os alle og selvom vi lige skulle se hinanden lidt an over en kop kaffe, så var stemningen løssluppen allerede inden vi smed tøjet og jeg sagde til Morten og Børge at jeg desværre var blevet lidt handicappet til dagens møde, så jeg kunne ikke spille pik på dem begge to samtidig derfor synes jeg at Hans , min mand og Morten skulle hygge lidt med Britta først og jeg med Børge, når jeg kun kunne bruge den ene arm. 

Kort efter smed jeg mig på sovesofaen mens Hans, Morten og Britta gik i soveværelset og da Børge havde smidt tøjet begyndte han også at trække læderbukserne af mig, som jeg havde knappet op og hænderne var nede mellem benene på mig. Jeg nød synet af hans nøgne krop,hvor pikken allerede strittede en smugle,  mens han klædte mig helt af og kunne mærke med mine finge at jeg allerede var lidt våd i fissen. Så lagde han sig ned ved siden af mig og jeg vendte mig om på siden så jeg kunne få hånden ned mellem hans ben og begyndte at kysse ham inderligt mens jeg mærkede pikken vokse mellem mine ben og hans finger op i min fisse, gjorde at også jeg blev endnu mere våd dernede, end jeg var i forvejen. 

Lidt efter vendte han hovedet ned mellem benene på mig og begyndte at slikke min fisse, samtidig kom Morten, min husven ind til os og sagde- hvad laver du Børge, slikker du fisse.....ja han gør nermest skreg jeg også ville han også lege med og begyndte at give mig finger mens Børge slikkede videre. Åh ja, hvor er I goe, stønnede jeg.

Lidt efter var det kun Børges finger og tunge der var der og nu kom jeg i en ordenlig orgasme mens Morten kunne høre os helt ind i soveværelset mens jeg kunne høre at Britta også var godt oppe og køre, af det Morten og Hans gav hende. 

Da Børge havde givet mig den første orgasme, lagde han sig ved siden af mig igen og kyssede mig og jeg tænkte, uh min fisse smager ikke så tosset i dag, da jeg slikkede tungen på hans læber for fissesaft. Nu var hans pik virkelig stiv og jeg måtte også lige ned og smage den inden  den skulle kneppes. Jeg mærkede hurtig den blev endnu mere stiv i munden på mig og Børge holdt mit hoved fast ned over den for at prøve om jeg kunne sutte den til roden, det lykkeds dog ikke helt, da jeg ikke kunne få vejret til sidst og spyttede den ud. Nu skal den sku op i min våde fisse sagde jeg til ham og satte mig ovenpå ham for at ride den, mens jeg blev endnu mere ophidset og mærkede pludslig en finger mere dernede mens jeg red ham, det var Morten der var kommet ind til os igen og ville lege med. Hvad er det jeg kan mærke bagved mig sagde jeg med ansigtet vendt mod Børge, det er en ekstra pik sagde Morten, ha ha, nej det er det ikke sagde jeg det er en ekstra finger for så lille er din pik ikke, søde sagde jeg til morten, mens både ham og Børge grinede højt mens jeg forsatte med at ridde Børge og sprøjte min næste orgasme ud over hans pik og Mortens finger, inden jeg lagde mig ned på sofaen igen og spredte benene så Morten også kunne kneppe mig. Børge spurgte om jeg havde prøvet at have to pikke i fissen samtidig. Ja sagde jeg Morten og Hans samtidig, skal vi prøve med dig og Morten. Det var de med på begge to og Børge kom ned og lægge på ryggen mens jeg satte mig ovenpå ham igen dog med røven op mod hans ansigt så Morten kunne stikke sin store pik op i mig forfra, mens jeg lænede mig bagover mod Børges ansigt. 

Det var ikke nemt for de to mænd at komme op i mig på en gang fordi jeg var så sjask våd at den ene pik gled ud af mig når den anden ville ind, men til sidst da jeg vendte mig om på alle 4 og sattemig på ug ned over Børges pik så kunne Mortens glide ind i fissen bagfra, mens jeg sagd stille og stønnede og de to mænd skiftes til at hugge pikken helt op i mig. 

Bagefter kunne jeg høre at min mand var ved at give Britta en ordenlig tur og det gjorde at Morten igen gik ind til dem og Børge legede vidre med mig, jeg nød hans hænder over alt på min krop og han gav mig igen tunge og finger samtidig mens jeg blev mere og mere ophindset, især fordi jeg også kunne høre dem i soveværelset lege. Efter min næste orgasme satte Børge sig på hug foran mig og kneppede mig mens han masserede klitoris og mit venusbjerg med fingerne, nøj hvor jeg blev våd nu og Børge sagde lidt efter grinene, jeg synes der bliver så vådt på lagnet her, ligger du og pisser . Jeg grinede med ham og sagde ja, eller også er det dig der spremer der op. Nej jeg er meget udholdene der skal mere til at jeg kommer sigade han, mens han kneppede vidre med mig til min næste orgasme.

Nu kunne jeg høre at Britta sad og red Morten for det kan han slet ikke kontrolere eller holde til ret længe og jeg råbte pas på Britta, at han ikke kommer oppe i dig. Det sker der sku ikke noget ved sagde Børge , hendes mand, for hun kan sku ik bli gravid mere ligesom dig......nej det håber jeg heller ikke jeg kan, men jeg ved også at Morten ikke kan gøre os gravid uanset hvad, da han er stireliseret , men ved at han helst alligevel gerne vil komme ud over vores bryster i stedet for oppe i fissen, så skulle vi ikke prøve det ved dig nu sagde jeg til Børge, som jeg endnu ikke har oplevet fået orgasme  de gange jeg har været sammen med ham. Det kan vi da prøve sagde han mens han kneppede mig igen, indtil han trak sig ud af fissen og spremede på min mave.Phy, nu kan jeg heller ikke mere sagde jeg og Morten dukkede nu op og tørrede spremen af mig med slap pik, fordi Britta HAVDE redet ham til udløsning. Hvad så med dig skat, sagde jeg til min mand, er du også  kommet. Nej ikke endnu, jeg vidste jo hvor udholdene han også var, men jeg vidste også HVAD der skulle til for, at han kom. Derfor gik jeg nu i soveværelset og hjalp Britta med at sutte hans nosser og pik, men Britta måtte opgive lidt efter hun trængte til lidt af drikke efter den hårde ridetur på Morten og jeg sagde at så måtte jeg have hjælp af de to andre mænd. Det blev Morten som er bi seksuel, ligesom min mand, der hjalp mig med at sutte og spille hans pik til udløsning mens jeg suttede nosser brugte jeg den raske arm til at massre hans brystvorter og lidt efter kyssede jeg hans mund mens hånden nurrede brystvorter og Mortens store hånd spillede hans pik til den kom, så kunne jeg sutte spremen i mig bagefter. 

I næste del , skal I høre om hvad der skete senere på dagen, hvor Morten var taget hjem. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.