BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie er en blanding af fantasi, og virkelighed. Kort om mig selv. 190 cm høj, atletisk bygget, og veludrustet. Jeg var 23 år gammel, da denne historie foregik i sommeren 2013.

Vi er en drengeflok der har besluttet os for, at vi skal have den fedeste sommerferie. Vi booker et lækkert hotel på den græske ø Rhodos. Der skulle være gang i den om sommeren har vi hørt. Vi har to formål med turen vi skal være stive, og vi skal have en masse fisse.

SEX I DAG?

Det blev endelig tid til turen. Vi ankommer til øen, og det er bankende varmt. Vi ankommer til vores hotel, som ligger lige op af den gade, hvor der er allermest gang i den. Der er fyldt med letpåklædte piger ved hotellets pool, og jeg kan mærke bulen i bukserne er svær at holde nede. Der kommer hurtigt en del drinks indenbords, og før vi ser os om er det aften, og vi er på vej i byen.

Vi finder et stort diskotek på gaden. Jeg begynder at se mig omkring efter nogle piger, da jeg er blevet godt liderlig i varmen, men bliver gang på gang afvist, da de syntes jeg er for fuld. Er så småt ved at opgive, at få noget fisse den aften, men får øje på to damer der står, og kigger på mine venner og jeg. Jeg går hen og spørger dem om de vil have en drink sammen med os, og de takker ja. Jeg falder godt i snak med den ene af dem, hun er 45 år hedder Helena, og fra Finland. Hun siger hun har lagt mærke til bulen i mine bukser, og tager med et et fast greb fat om pikken i mine shorts. Min hånd finder hurtigt finder hurtigt vej til hendes røv. Min hånd bevæger sig op under kjolen, og bemærker hun ingen trusser har på, og er sjaskvåd. Helena og jeg danser tæt på dansegulvet, og jeg kan mærke pikken snart vil ud af mine shorts. Hun giver ind i mellem bulen et klem med hånden, og presser sin røv ind imod mig. Jeg foreslår hende om vi skal tage hjem på hendes hotelværelse og fortsætte festen.

Da vi rammer hotelværelset flår vi hurtigt tøjet af hinanden. Hun har den smukkeste krop jeg nogensinde har set. Vi smider os på sengen, og hun tager min pik i munden der allerede er klar til hende. Hun slikker og sutter fantsstisk, og der går ikke lang tid før jeg er ved at skyde mit sperm i hendes mund. Hun stopper, og siger det er hendes tur nu. Hun ligger sig på sengen, og blotter sin glatte fisse foran mig. Jeg slikker hendes fisse, og stikker min lange tunge, så langt ind i hende den kan komme. Hun begynder at stønne mere og mere, mens jeg tungeknepper hende voldsomt, indtil hun får orgasme.

Hun sætter sig herefter på min pik der stadig ikke har lagt sig det mindste. Min pik fylder hendes fisse godt ud, og strammer skønt om pikken. Hun når ikke at ride den længe før mit sperm fylder hendes fisse.

Vi ligger på sengen, og snakker lidt frem og tilbage om fantasier. Hun har altid gerne vil prøve analsex, men hendes eksmand vil ikke, da de var gift. Jeg siger til hende at jeg er vild med analsex, og har dyrket det meget med flere kvinder. Hun er frisk på at prøve, men siger jeg skal stoppe, hvis det gør ondt på hende. Jeg siger hun skal vende sig om, og ligge i doggy. Jeg spreder hendes baller, og får udsyn til det flotteste røvhul jeg har set. Min tunge finder hurtigt vej til hendes hul. Hendes røv smager fantastisk. Min lange tunge knepper nu hendes røv, og hun stønner mere og mere. Kan mærke hun begynder, at slappe af i sin ringmusklen.Jeg tager en fingre, og stikker ind i røven på hende, og fortsætter herefter med to fingre. Hun er helt vild med det, og stønner hun vil have min pik i røven. Jeg ber hende sprede hendes baller, og placerer min pik ud for hendes stramme hul. Hun stønner mere, og mere for hver cm den kommer ind i hende. Hun stønner højlydt jeg skal kneppe hende hårdere, og jeg banker min pik ind og ud af hendes stramme røvhul, så hårdt jeg kan. Hun kommer i et stort skrig efter lidt tid, og falder sammen på sengen med min i hendes røv. 

Efter at have sundet sig lidt er hun klar på mere sjov. Jeg spørger hende om hun tager er frisk på, at jeg filmer os mens vi har sex på balkonen. Den er hun helt med på. Hun bøjer sig ud over balkonen, og jeg begynder at tage hende bagfra til flere personers glæde, da der er flere, som er på vej hjem fra byen, mens jeg står og tager Helena hårdt bagfra. Vi knepper lidt tid indtil jet rækker pikken ud, og kommer ud over hendes røv. 

Vi ligger os på sengen, og er ved at falde i søvn, da det banker på døren. Det er Helenas veninde og min ven Sebastian.

Fortsættelse følger.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.