Jeg rejser mig op og smider alt mit tøj så jeg står helt nøgen i vores køkken-alrum. Jeg ligger mig op på ryggen på vores spisebord, hvor min arbejdscomputer også står...

Grundet corona version 2 er jeg jo igen begyndt at arbejde deltid hjemme. Det kan der jo både være fordele og ulemper ved. For nogle dage siden havde vi besøg af en tømrer da vi har en del ting vi gerne vil havde lavet som min mand bare ikke selv har tid til at få kigget på.

Tømreren kom meget tidligt og gennemgik alle tingene med min mand inden min mand tog på arbejde. Jeg gjorde mig selv og børnene klar inden jeg kørte dem i institution. På vejen tilbage kørte jeg forbi en bager og købte lidt morgenbrød til tømreren og hans lærling som ankom lidt efter.

Da jeg kom hjem var de i fuld gang med arbejdet og jeg gik ind og gjorde brødet klar og en kop kaffe til dem. Jeg gik ud med det til dem og fik snakket lidt med dem og jeg kunne allerede her mærke en flirt mellem tømreren og mig.

Tømreren var en ældre mand som så ud til at nærme sig pensionsalderen og det er jo noget som jeg har svært ved at stå for så jeg skruede da lidt selv op for charmen og fik knappet et par ekstra knapper op i min bluse.

Han var osse god til de kække kommentarer og det prøvede jeg selv at følge med på, såsom imponerende stykke værktøj at du har og sikken stor maskine osv.

På et tidspunkt skulle lærlingen køre efter nogle ting og tømreren kommenterede at han var alene den næste halve time. Jeg spurgte om han ikke kom indenfor til en pause og det gjorde han uden problemer.

Der havde været en del flirt i luften igennem dagen så jeg tror at vi begge godt vidste hvad der var mulighed for nu, så jeg spurgte bare direkte om jeg ikke skulle kigge lidt nærmere på hans værktøj.

Han svarede meget gerne, så jeg gik ned på knæ foran ham og begyndte at åbne hans arbejdsbusker. Jeg fik hevet dem ned om hans ankler efterfulgt af hans underbusker.

En halvstiv tyk moden tømrerpik kigger direkte på mig og jeg smiler, for det er bare noget af det bedste jeg ved. Jeg tager den stille i munden mens jeg kigger op på ham og får øjenkontakt med ham mens jeg prøver at smile til ham med den i munden.

Jeg begynder at sutte på den og kan allerede mærke hvordan præsæden får det hele til at glide bedre. Jeg elsker smagen og elsker når det begynder tidligt. Jeg begynder at sutte mere i dybden og lader min hals gøre en del af arbejdet.

Han spørger om jeg ikke skal op og ligge på spisebordet og det overrasker mig da jeg faktisk kun havde forventet at jeg skulle give ham et blowjob. Jeg kigger op på ham og siger hvad med vejen derude. Er det et problem, spørger han. Jeg svarer bare, nej nej.

Jeg rejser mig op og smider alt mit tøj så jeg står helt nøgen i vores køkken-alrum. Jeg ligger mig op på ryggen på vores spisebord, hvor min arbejdscomputer og tilbehør også står for enden. Han kommer hen foran mig og skubber sin stive hårde pik ind i mig og siger: så er tømreren på besøg.

Jeg stønner lidt ved første møde med hans pik og siger: ja det kan godt mærkes. Han tager fat om mine ben for at holde dem mens han så småt starter med at bolle mig. Han fortæller imens at det ellers høre til sjældenhederne efterhånden at han får den slags muligheder men jeg kan slet ikke rigtigt koncentrere mig om det han siger for hans pik fylder så meget i mig.

Han øger så småt tempoet og jeg kan slet ikke være i mig selv, jeg ligger bare og stønner og mærker hvordan hans dejlige pik forkæler mig imens jeg fægter lidt med armene og får slået lidt til mine arbejdsting. Min computermus ryger på gulvet (og er nu gået i stykker).

Han slipper mine ben, hvor jeg selv må holde dem oppe mens han begynder at lege med mine bryster. Han støder mig stadig i et ret hurtigt tempo og begynder at klemme mine brystvorter blidt. Han gør det synkront, støder ind og når han rammer i bund klemmer han mine brystvorter.

Det kan jeg ikke rigtigt stå for så jeg kan mærke at mit underliv begynder at trække sig sammen og at en orgasme begynder at skylle ind over mig. Han boller mig bare videre, hårdt og koncentreret. Jeg nærmest skriger imens jeg får orgasme og kan mærke at orgasmen fortsætter fordi han boller mig så intens.

Efter et stykke tid presser han pikken helt i bund imens han holder en pause og kommentere udsigten (altså ikke mig men fra vinduet i vores køkken-alrum) og siger at der alligevel er et par stykker der går forbi ude på vejen. Jeg kan ikke rigtig rumme det og ligger lidt for at komme lidt til mig selv igen.

Jeg er virkelig liderlig her og spørger om jeg ikke skal stille mig ned foran bordet så han osse kan tage mig bagfra. Jeg hopper ned fra bordet og vender mig om og bøjer mig ind over bordet. Jeg står selv nu og kigger ud af vores vindue og tænker at det ikke er særlig godt iht. naboer mm. og de fleste vinduer står faktisk på klem men jeg er ret ligeglad på dette tidspunkt.

Han tager fat om mine hofter og begynder at knalde mig ret hårdt bagfra. Jeg stønner helt vil højt og virkelig nyder at han tager mig så hårdt. Jeg elsker når en moden fyr behandler mig på den måde. Her kan jeg virkelig mærke at jeg er til for modne fyre, til for at blive brugt af modne fyre og til for at tilfredsstille modne fyre. (osse selvom at jeg er gift)

Han reducere tempoet lidt og siger at han snart skal komme. Jeg spørger hvor at han vil komme henne og han siger at han nu synes meget godt om min mund. Han sætter sig på stolen og jeg ned foran ham. Jeg begynder at sutte ham lidt drillende.

Jeg prøver at holde øjenkontakten med ham mens jeg smiler frækt til ham, samtidig med at jeg leger med hans pik med min mund. Der er flere gange han siger: ej, hvor er du fræk., ej, hvor er du fræk. Jeg holder med begge mine hænder på hans lår og begynder mine dybe sut på ham.

Jeg søger for at hans pikhoved smutter helt ned i halsen ved hvert sut, ind ud ind ud i et godt tempo og jeg kan mærke og høre på ham at han er ved at være der. Han begynder at sprøjte og første sprøjt får jeg i munden. Et stort sprøjt så jeg skynder mig at tage hans pik dybt så han i stedet sprøjter ned i halsen på mig men jeg kan mærke at han sprøjter ret kraftigt og meget så den smutter op fra halsen og i munden igen.

Og den bliver sku ved med at sprøjte så min mund heller ikke kan rumme det så da han er færdig med at sprøjte, har jeg sæd i maven, i halsen, i ganen, i munden, rundt om munden, det løber ned at hagen på mig og ned på mine bryster og lår.

Jeg kigger lidt overrasket op på ham mens han smiler og siger: ja den kan sku lidt endnu det gamle stykke værktøj. Jeg siger: ja det må jeg da godt nok sige. Så er det her at man virkelig er glad for at man elsker smagen af sæd og elsker at tilfredsstille en moden fyr på den måde.

Jeg slikker mig om munden mens han rejser sig for at tage sine bukser på igen. Nå jeg må nok hellere komme ud og lave lidt videre, sagde han. Det er bare i orden, svarede jeg. Og måske bliver der pålagt lidt rabat på regningen, sagde han mens han blinkede til mig. Jeg smilte til ham og sagde at så kommer der nok snart mere kaffe.

Jeg tog mit tøj og gik ud på badeværelset for at tage det på og lige tørre min mund lidt af. Da jeg stod og tørrede min mund kom jeg dog i tanke om at I søde mennesker her på g6n nok ville havde et billede af beviserne inden de helt forsvandt, så kig i mit galleri ;0)

Da jeg havde fået tøj på gik jeg ud i vores køkken-alrum igen for at arbejde lidt videre på computeren men måtte dog lige rydde lidt op først. Min computermus var røget på gulvet og gået i stykker, min blok var osse røget på gulvet og min arbejdscomputer stod helt skævt på bordet.

Jeg lugtede virkelig af sæd og pik ud af munden så jeg måtte hellere lave mig noget kaffe, både til tømreren og jeg selv. Jeg sad lidt og kiggede ud af vinduet på hans firmabil og tænkte hvad nu hvis nogle havde set eller hørt noget og så hans bil med logo på som har stået uden foran vores hus.....

Tømrerbesøg
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 55 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér